Bildirim
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (107. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güncellendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RC sürümdeydim Hakkında kısmına girince operatör güncellemesi geldi. 56 iken 56.1 oldu.
Ayrıca bugünkü güncelleme RC ile aynı sürüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Ekim 2023; 20:37:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
15 PM 21B77 Yapı numarası ile RC2 yüklüydü. Yeniden 400 küsür MB güncelleme geldi 21B80 oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 25 Ekim 2023; 20:48:4 > -
degil. sürüm numarasının sonu 80. yeni sürümü betayı kapatınca gördü benim cihaz.
-
Kilit ekranını indirdiğimizde FPS düşüşü devam ediyor mu?
Bana devam ediyor gibi geldi. Ama belki biraz daha sürümün kendine gelip 1-2 gün sonra stabiliteyi sağladıktan sonra değerlendirmek daha faydalı olabilir.
Klavye halen kasma yapiyor.yazarken saliselik geriden geliyor farkindamisiniz bu sorunun.?
iOS 17.1 (21B74 | 21B80) Yayıınlandı. 21B80 iPhone 15 serisi için geldi.
Bu nedenle ana ekranda arama özelliğini kapatmıştım. Şimdi açtım. Ben de biraz deneyeyim.
17.1’le baya hızlanma var(15 Plus)
Ben bir fark görmedim (15)
Hızı mızı iyiydi zaten daha ne kadar hızlancak
Ne hızlanmış hocam bende de var aynısından :)
-
şu yorumumu hatırlatayım 17.1 çıkmışken.
iphone 6s ve 7 sahipleri için 15.8 sürümü çıkmış ayrıca belirtelim.
Ana ekranda arama dediğiniz yukardan aşağı kaydırınca gelen arama ekranı mı? O ise nasıl kapatılıyor?
Ekranın alt kısmında “ara” diye bir bölüm var ya. Onun kapatılmasını diyorum. Yoksa bildiğim kadarıyla sizin dediğiniz şekilde gelen arama ekranını kapatma yöntemi yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X