B

Yüzbaşı
23 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,
Evimin bahçesine bermuda 2 mevsim hazır rulo çim serdirdim fakat alttan benim toprağımdan kaynaklı geniş yapraklı ot çıkıyor bu geniş yapraklı otlat için hangi ot ilacını kullanmalıyım…

Tordon 101 ve telson 101 var ama baktığımda ayrık otunu falan öldürüyor ve bildiğim kadarıyla bermuda çim ayrık otundan yapılma bir çim ondan sizce çime zarar verirmi bu ilaçlar..
Merhaba 15 güne taşınacağım ve taşındığım yerde sadece telekom altyapısı mevcut türktelekom kullanıp memnun kalmazsam taahhüt vermek istemiyorum ve ayrıca geçen gün türktelekom kendi sitesinden canlı yardım ile görüştüm bana döndüler sizi birazdan arayacaklar paket önderecekler dediler aradan 5 dakika geçti dsmart internetten arandım dedim ne alaka aynı altyapıyı kullanıyorız vs dediler birazda ondan soğudum..

Türknete gelince adresime 73 mbps hız veriyor max ben hep bu hızı alabilirmiyim sizce kullanıyormusunız nasıl iyimidir fikir verirsemiz çok sevinirim..
Merhaba şimdi evimde süperonline fiber kullanıyorum ve memnunum fakat 1 aya yeni eve gececeğim oranın altyapısı süperonline olmadığı için sıkıntı tarife bulamıyorum

Türktelekom hipernet var diyor tariflerini araştırıyorum şuanda..

Vodafone baktım
50 mbps ilk 6 ay 59 tl sonraki 18 ay 118 tl ve aylık 10 tl modem diyor
35 mbps ilk 6 ay 54 sonraki 18 ay 108 tl be aylık 10 tl modem ücreti yazıyor..

Kablo net yok taşınacağım yerde..

Nedense diğer sağlayacalara güvenemiyorum turknet milenicom kullanıp memnun olan mutlaka vardır ama Türknet 75 mbps için 100 tl diyor
Millenicom 75 mbps için 105 tl diyor taahhütsüz..
Merhaba şuanda 150 m2 apartman dairesinde oturuyorum ve evimde nitron condense var... Şimdi 3 ay sonra yeni eve tasinacagim tasinacagim ev dubleks bir ev ve evde hk f 224 nitron modeli kombi takılı ev 150 m2 falan sizce nitron modeli yeterlimi dubleks için yada iki kombiyi yer değiştirmelimiyim?
Merhaba,

İş yerimde ve evimin kimi odalarında kesinlikle Vodafone çekmiyor özellikle iş yerimde Vodafone kurumsal ile görüştük mailler attık vs ilgilenme olmadı ve kimse bana ulaşamıyor sıkıntılı bir durum yani.. Şimdi size sormak istediğim taahhüt e baktığımda 50 TL gibi bir ceza görüyorum bu doogrumudur çünkü 11 aydır kullandığım bir hat bu şekilde cayma bedeli çıkmasi az geldi bana?

Merhaba,
Saksıda limon yetiştiriyorum ve sanırım budamam gerekiyor

Fotoğraflara bakarak hangilerini kesmeliyim yardımcı olur musunuz.?

merhaba,

sasung 1 tb harici harddiskim var ps4 e oyun atmak için kendisini exfat formatında biçimlendirdim o zamandan beri hiç bir sekilde hdd yi kullanamıyorum laptop görmüyor.

aygıt yoneticisinde başlatılmamış disk olarak görüyor ve başlatmaya çalıştıgımda (önemli bir cihaz donanım hatası nedeniyle istek başarısız oldu) şeklinde uyarı alıyorum ve başlatmıyorum..

diskpart ta list disk dediğimde

disk 1 online ve boyutunu 0 olarak gösteriyor.

başına gelen ve bu durumdan kurtulan biri varmıdır yardımcı olabilirmi ?
Merhaba,

Türk Telekom 12 GB 1000dk 1000 sms paketini 55 TL ye kullanmaktayim ve taahhutum bitti turktelekom tarafından arandim ve aynı tarifeyi 90 TL ye sundular kabul etmedim sonra 75 TL ye düştüler ve yine kabul etmedim.. Hattı taşımaya karar verdim 50-70 tl Bandında bana önerebileceğiniz tarifler nelerdir...simdiden teşekkürler...
Merhaba,
Demirdokum rf6001 termostat şuanda kombime takılı ve arızalandı bugün bende hemen gidip yenisini aldım fakat yeni aldığım in_therm 300 rf modeli bunu nasıl değiştireceğiz kendimiz degisgirebiilirmiyiz servis 2 gün sonra geliyor özel serviste yarın akşam diyor evde çocuk var üşüme riskine karşılık kendim takabilirsem güzel olur...

Dikkatimi çeken Birsrey in-therm marka olanda sigortadan kablo çekin diyor fakat rf6001 modelinde bütun kablolar kombi anakartindan geliyor..

hangi kabloyu nereye baglamaliyim sizce..

Merhaba,
Samsung s10 / huawei mate 20 / xiaomi mi 9t pro

Sizce bu 3 telefondan hangisi daha iyidir yada başak önerebileceğiz telefon varmıdır.?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 454
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 10.024 (Bu ay: 397)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 60 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.