< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Eylül 2022; 17:17:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Eylül 2022; 17:17:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Eylül 2022; 17:28:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 11 Eylül 2022; 17:33:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 11 Eylül 2022; 20:53:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefon yatay konumdayken Face ID ile açılma özelliği iPhone 13 üstü modellere mi gelecek bilginiz var mı? |
13 pro da çalışıyor büyük bir ihtimalle 13‘e de gelmiştir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim. 12 kullanıyorum muhtemelen benim telefona gelmeyecek öyleyse. |
Çok teşekkür ederim açıklama için. Bu arada hiç %100 doldurmadım pili. Biraz daha düzenli şarj edip öyle gözlemleyim. Dediğiniz gibi 13 pro serileri çok güçlü cihazlar. Bu rahatlığa alışınca insan güncelleme yapmaya korkuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
rc sürümünde yarına kadar bi değişiklik olur mu? olsa şimdiye olur muydu? |
böyle de olur da, rc sürümünü dfu ile kursan daha iyi olurdu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |