Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
783.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iTunes ile restore yapmak temiz kurulum oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14 PM e kuruyoruz bakalım nasıl olmuş

• LGBT+Q eklenmesinden dolayı telefonumu satmaya karar verdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16.3.1 sonra akici geldi sankii dfu moduyla kurdum herşeyi tekrar yüklemek baya yorucu günümü aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MacBook’tan dfu kurulum yapmak ta aynı mıdır Windows gibi çünkü Finder diye bişey de var kafam karıştı bilen yardımcı olursa mutlu olurum

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Az önce yaptım, aynı. Sadece shift tuşuna değil, option tuşuna basılı tutuyorsunuz. Ama önce yedek alın Macbook üzerinden.

• İlk bug’ı söyleyeyim o vakit. iPadOS için konuşuyorum iOS’ta denemedim. Bluetooth kulaklık bağlıyken sesi sıfıra da getirseniz videonun/müziğin sesi kısık bir şekilde gelmeye devam ediyor.

• v1sion V kullanıcısına yanıt

çalışan bişeyi nasıl bozuyorlar anlam veremiyorum..tamam bazı şeyler bazı başka şeylerin durumunu bozabilir yazılımda eyvallah da; nasıl bi değişiklik yaptılar ki ses seviyesine kadar dokunur oldu

• 8 plus kullanıyorum şuan 15.6 dayım. Sizce 16 güncellemesini yapmalı mıyım.

• holograpys kullanıcısına yanıt

Memnunsan elleme derim.

ayrıca, 8 plus konu başlığa gidip, oradan da fikir alabilirsin.

• v1sion V kullanıcısına yanıt
    Benimde başıma geldi

• Daha iyi 16.5 ama sonuçta bir 16.x yani. 16’dan kendimizi kurtarmamız lazım baştan güzel tasarlayıp halletmeliler iOS 11’den hallice hatalarla dolu.

• Dostlar telefonumu bugün servise vereceğim iCloud da fotoğrafları videoları yedekledim sonra iCloud hesabımdan çıkış yaptım ancak fotoğraflarım hala görünüyor galeride bunların normalde gitmesi gerekmiyor mu çıkış yapınca? Servise vermeden önce hepsini silmem mi lazım nasıl yapacağım bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14p 16.5 guncellemesini yaptim yag gibi akiyor diyenleri simdi anladim aldigimdan beri boyle bir performans almamistim, pil suresi de umarim beta ve rc kullananlarin dedigi gibi olmustur

• Hey Siri hala çalışmıyor kafayı yiyeceğim , ne yaptıysam olmadı var mı çözümünü bilen ?

• iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Ben 16.5'den şimdilik memnunum, biraz hızlanma var. Ayrıca yeni duvar kağıdı harika olmuş.

• myigity kullanıcısına yanıt

herhangi bir bug hata falan var mı ? pili şuan sormuyorum anlayamamışsınızdır :D bir de 15.7.1 den geçmeyi düşünüyorum dfu ile ne dersiniz ? bu arada hattınız da 5G çekiyomş

• emreulgr0 E kullanıcısına yanıt
    herhangi bir bug ile karşılaşmadım daha, pil konusunda nötr durumda yani ne iyi ne kötü. 😊

• emreulgr0 E kullanıcısına yanıt

evet var üstte olması gereken altta kalıyor ve üste geçerken bug oluşturuyor ve de tam tersi durumda da oluşuyor

ilk defa ios kullanıyorum; çalışan şeyi bozmayı en çok bunlarda gördüm..ilginç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 19 Mayıs 2023; 15:51:58 >
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.