Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
784.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne olmuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FthK. kullanıcısına yanıt

Ağ ayarları, telefon ayarları sıfırlandı. Üstüne yetmedi akşam yayınlanan RC olmayan 16.1 final ipsw dosyası ile gece üşenmedim temiz kurulum yaptım ve eski yedeği almadan "Yeni bir iphone olarak ayarla" yaptım. Şaka gibi yine de düzelmedi. Telekom'dan da kaç defa 4.5G ve VOLTE kapatıp açıldı. Yok gitti gelmiyor.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt
    TT uygulamasından da açıp kapattınız mı ? Olmadıysa müşteri hizmetlerini arayın mutlaka.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Öncesinde uygulamadan defalarca 4.5G ve VoLTE'yi ben açıp kapattım. Sonra SMS ile aynı işlemleri yine yaptım. Sonra müşteri hizmetlerinden de defalarca yaptırdım arayıp, onlar da anlam veremedi. Akıla gelebilcek her şey denendi hocam ya.

Cihaz neydi acaba ?

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz detay verebilir misin ? Bunun için bir uygulama mı kurmamız lazım ? Veya hangi ayarları yapmamız lazım ? En baştan anlatma imkanın olursa çok sevinirim

14 pro max. Türkiye'deki ile aynı model Avrupa'dan alınma A2894.

• Evet var.Borsa uygulamasına girip, SEMBOLLERİM liste halindeyken o yeşil / kırmızı dikdörtgen kutucuklardan birine tıklayarak istediğiniz modda kullanabilirsiniz.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Çok faydalı oldu.

Sim kartı başka herhangi bir cihaza takıp bir süre bekler misiniz? Turk Telekom uygulamasında taktığınız cihaz gözükene kadar. Ondan sonra Volte ayarını orada kapatıp daha sonra tekrar sim kartı kendi cihazınıza takıp Volte'yi etkinleştirip cihazı kapatıp aç yapabilir misiniz?

• iPad OS 16.1 dün çıkış yaptı ama sanırım bu duvar kağıdı olayı gelmemiş iPad ler için

• Çetooooo kullanıcısına yanıt

Evet, Safari biraz daha akici geldi... (iPhone 13 Pro)

• şarj konusunda deneyimler neler 16.0.3 ip 13 de baya hızlı tüketim olmuştu.Özellikle hücresel de şu an durumlar nasıl?

• kemalpolat78 K kullanıcısına yanıt
    13 pro 1 saat önce yükledim. Gayet iyi durumda. Daha önce 16.0.3 yüklüydü. Sanki biraz daha iyileştirilmiş. Ama kesinlikle kötü değil

• Hiç bir değişiklik yok yine lay lay lom... Steve Jobs olsa çok farklı yerlerde olurdu şimdi iphone...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah_C@N -- 25 Ekim 2022; 10:56:45 >
  • İpad 4 air de yaptım hiçbir fark yok😁

• gelen bildirimlerin kilit ekranında alt kısma değil de ekranın üst kısmına gelmesi için bir şey yapabiliyor muyuz?

• iPhone 14 Pro iOS 16.1 full Wi-Fi ile kullanım

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• wifi için güzel hücresel için nasıl olacak merak ediyorum :)

• kemalpolat78 K kullanıcısına yanıt
    Unutmazsam yarın da hücresel ile denerim. :)

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.