< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (108. sayfa)

-
-
IOS 15.7 dönmek isteyen arkadaşlar varsa dönüş için imzalar açıktır …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün Dfu mode ile 16.0.2 yi x e yüklemek istedim ama dfu mode almama rağmen yazılım yüklerken telefon yeniden başladı ve dfu mode dan çıktı kendi kendine 3 kere denedim.
Bu bir işaret deyip itunes üzerinden normal hünceleldim bende :)
-
-
Saat WatchOS 9 ise sıkıntı oluyor değil mi?
Malesefki sıkıntı oluyor.WatchOS 9 ,iOS 16 bağımlıgı bunuyor …
WatchOS 8 sürümüne düşürme kişisel olarak yapılamaz.Bağlantı çıkışıda bulunmuyor.Teknik servis müdehale edilerek çözülüyor …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 24 Eylül 2022; 14:4:55 >
Aynı durum bende de mevcut
-
Arka planlarınızı kapatın. Telefon Zukenberg’e çalışıp durmasın.
-
Silin gitsin hocam. 2 gün önce bir haber vardı. Facebook Apple’ın güvenliğini geçmeyi başardı falan diye.
-
Telefonu kapatıp açın, düzelmezse hard reset atın düzelecektir. Benim başıma da daha önce gelmişti. Hiç alakasız uygulamalar arka planda çalışıyormuş gibi görünüyordu. Bu şekilde çözüm bulmuştum
Denedim. Düzelmedi. Bugün yeniden temiz kurulum yapacağım. Bakalım. Belki düzelir.
Aynı sorunu bende yaşıyorum çözemediğim için DFU modda kurulum yapamıyorum uzun süredir. Yazılım seçilip çıkartılıyor kısmında geri açılıyor telefon. Sinir oldum en sonunda.
-
Evet tam olarak öyle oldu bende de hocam. Bende normal güncelledim geçtim valla.
Benim geçersem sıfırdan geçmem lazım telefon çok kötü durumda aşırı bir lag ve geçişlerde kare hızı düşüşü sorunu yaşıyorum. DFU modda kurulum yapamadığım için geçemiyorum bu yüzden güncelleme de yapamıyorum.
-
Kabloyu degistirip tekrar deneyin. Mesela airpods icinden cikan type c kablo ile bile kurulmuyor apple bir kisitlama koyuyor tahminimce.
Kablo ile alakalı değil hocam kablom sıfır yeni bir kablo. iTunes sürücüleri ile alakalı olduğunu düşünüyordum, sürücüleri silip tekrar kurdum ama aynı durumu yaşadım. Farklı bir şey varda çözemedim henüz.
-
İtunes micrososoft store dan indirdikten sonra yeniden baslat ve windows guncellemelerini tara ve yukle tekrar yeniden baslatip dene. Windows cok sikintili bu konuda. Kablon sifir orjinal olabilir bazen o bile problem yaratiyor. Yasadim biliyorum spigen kablo bazen orjinal kablodan daha az sorun cikariyor.
AirPods kablosu sadece şarj etmek için diye biliyorum. Daya transferi yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X