Şimdi Ara

iOS 16.3'ün çıkış tarihi belli oldu: İşte sunulan yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 16.3'ün çıkış tarihi belli oldu: İşte sunulan yenilikler
    Apple, geçtiğimiz aralık ayında iPhone kullanıcıları için iOS 16.2 sürümünü yayınladı. Ancak iPhone 14 modellerinde ortaya çıkan bazı sorunlar, Apple’ın iOS 16.3 çalışmalarını hızlandırmış gibi görünüyor.  Bu bağlamda önümüzdeki hafta kullanıma sunulacak iOS 16.3 güncellemesi beraberinde neler getirecek? İşte yeni sürümün öne çıkan özellikleri

iOS 16.3 ile sunulacak yenilikler belli oldu

Hatırlayacak olursak geçtiğimiz haftalarda iPhone 14 Pro modellerinde ilginç bir yatay çizgi hatası ortaya çıkmıştı. Buna ek olarak çeşitli cihazlarda, kilit ekranı duvar kağıdının bazen siyah görünmesine yol açan bir hata tespit edildi. Apple’ın sürüm notlarına göre iOS 16,3, iPhone kullanıcılarının beklediği iki büyük düzeltmeyi de içerecek. Ayrıca 2. nesil HomePod desteği ve fiziksel güvenlik anahtarları dahil olmak üzere yeni özelliklere sahip olacak.

Ayrıca Bkz.Apple M2 Pro ve M2 Max tanıtıldı: Mac'ler için zirve performans

Ek olarak yeni sürüm, Siri ve CarPlay ile ilgili bazı hataları da ortadan kaldırıyor. Böylece Siri, müzik isteklerine karşı daha duyarlı hale getirilecek.

Ayrıca Apple, daha önce iOS 16.2 ile birlikte kullanıma sunulacak yeni Ev uygulaması güncellemesini ani bir kararla geri çekmişti. Platformu "daha güvenilir ve verimli" hale getirecek bu güncelleme, iOS 16.3 beta sürümünde yeniden ortaya çıktı. Ancak iOS 16.3'ün bir parçası mı yoksa ayrı bir güncelleme olarak mı geleceği henüz belli değil. Apple, tüm uyumlu iPhone modelleri için önümüzdeki hafta iOS 16.3'ü yayınlayacak.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/apple_is_bringing_several_fixes_with_ios_163_launching_next_week-news-57250.php

• Yenilik istemiyoruz 16.2’deki stabilite ve pili bozmasınlar ve bazı buglar düzeltilsin yeter iOS 17’ye kadar kalabiliriz bu şekildsy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih nerde yazıyor ne zaman çıkacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle yapınca da hiçbir yenilik yok diye carlıyorlar burada.

• Çıkış tarihi belli oldu yazıyor başlıkta en altdaki cümlede henüz belli değil yapacağınız işi ayakta alkisliyorum sayın seyirciler...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. İçeriğin giriş kısmında güncellemenin önümüzdeki hafta itibariyle kullanıma sunulacağını, aşağıda ise Ev uygulaması güncellemesinin iOS 16.3'e dahil olup olmayacağına değindik. 16.3 için ''Henüz belli olmayan'' bir durum söz konusu değil :) iyi forumlar

• Aoveus kullanıcısına yanıt
    Malum partiden iste anlamadan tam okumadan yorum yaparlar yargilarlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonda konuşurken ses kısma-açma tuşunun işlevsiz kalması hatası giderilmediyse yazık

• Artık yeter 14 güncellemeleri görmekten gına geldi. Neden genel güncelleme vermezsin ki. 14 için sürüm güncellemesi çıkarıyorlar.

• AXGFQBNQOU A kullanıcısına yanıt
    Malum partiden değilim. içerik editör u bir makale ve ya haber içeriği sunuyorsa, bunu net şekilde belirtmeli, varsayımlar üzerine değil. umarım anlatabilmisimdir saygilar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Azalia sadece intel de değil amd anakart lar da da bulunmakta

• Bana betası geldi bugün

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Haberlerin sadece başlığını ve son satırını okuyup bırakmak. :)

• geyik fatih başını sonunu sadece okudugumu nereden cıkardın ? arkadaslar laf carpıtayımda aradan kelime cambazlıgı yapıp cımbızla surdan suraya baglayayım geyigi yapmayın siz daha haberi görüp incelemeden okuduk biz merak etme böyle bir konu icerigi olmasa neden yazalım ? ben yazdıktan sonra haber içerigi güncellenmiş olabilir mi ? bunu düşündün mü bi tık kafayı calıstıralım rica ediyorum saygılar.

• Hey siri , 5 dakika geri sayım derdim sürekli çay yada kahve demlemek için. Bozulmuş çalışmıyor

• artik su swift key klavyesinin kuculmesini duzeltsinler.. o igrenc iphone klavyesini kullanmak istemiyorum ama neredeyse iki kullanimdan birinde swiftkey oldugundan kucuk cikiyor.. surekli olarak donuyor.. ciddi soyluyorum samsung cok daha stabildi iphone'dan. iphone 13 pro degil de bazen 5 yillik xiaomi kullaniyor gibi hissediyorum. 3 yili dolsun satip samsun a geri donerim muhtemelen. o ozgurlugu cok ozledim.

• An itibariyle çıkmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.