|
iOS 16.3'ün çıkış tarihi belli oldu: İşte sunulan yenilikler

-
-
Yenilik istemiyoruz 16.2’deki stabilite ve pili bozmasınlar ve bazı buglar düzeltilsin yeter iOS 17’ye kadar kalabiliriz bu şekildsy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarih nerde yazıyor ne zaman çıkacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle yapınca da hiçbir yenilik yok diye carlıyorlar burada.
-
Çıkış tarihi belli oldu yazıyor başlıkta en altdaki cümlede henüz belli değil yapacağınız işi ayakta alkisliyorum sayın seyirciler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. İçeriğin giriş kısmında güncellemenin önümüzdeki hafta itibariyle kullanıma sunulacağını, aşağıda ise Ev uygulaması güncellemesinin iOS 16.3'e dahil olup olmayacağına değindik. 16.3 için ''Henüz belli olmayan'' bir durum söz konusu değil :) iyi forumlar
-
Malum partiden iste anlamadan tam okumadan yorum yaparlar yargilarlar.
Telefonda konuşurken ses kısma-açma tuşunun işlevsiz kalması hatası giderilmediyse yazık
-
Artık yeter 14 güncellemeleri görmekten gına geldi. Neden genel güncelleme vermezsin ki. 14 için sürüm güncellemesi çıkarıyorlar.
-
Malum partiden değilim. içerik editör u bir makale ve ya haber içeriği sunuyorsa, bunu net şekilde belirtmeli, varsayımlar üzerine değil. umarım anlatabilmisimdir saygilar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Azalia sadece intel de değil amd anakart lar da da bulunmakta
-
Bana betası geldi bugün
Haberlerin sadece başlığını ve son satırını okuyup bırakmak. :)
-
geyik fatih başını sonunu sadece okudugumu nereden cıkardın ? arkadaslar laf carpıtayımda aradan kelime cambazlıgı yapıp cımbızla surdan suraya baglayayım geyigi yapmayın siz daha haberi görüp incelemeden okuduk biz merak etme böyle bir konu icerigi olmasa neden yazalım ? ben yazdıktan sonra haber içerigi güncellenmiş olabilir mi ? bunu düşündün mü bi tık kafayı calıstıralım rica ediyorum saygılar.
-
Hey siri , 5 dakika geri sayım derdim sürekli çay yada kahve demlemek için. Bozulmuş çalışmıyor
artik su swift key klavyesinin kuculmesini duzeltsinler.. o igrenc iphone klavyesini kullanmak istemiyorum ama neredeyse iki kullanimdan birinde swiftkey oldugundan kucuk cikiyor.. surekli olarak donuyor.. ciddi soyluyorum samsung cok daha stabildi iphone'dan. iphone 13 pro degil de bazen 5 yillik xiaomi kullaniyor gibi hissediyorum. 3 yili dolsun satip samsun a geri donerim muhtemelen. o ozgurlugu cok ozledim.
-
An itibariyle çıkmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çıkış tarihi belli oldu yazıyor başlıkta en altdaki cümlede henüz belli değil yapacağınız işi ayakta alkisliyorum sayın seyirciler...
|
Merhaba. İçeriğin giriş kısmında güncellemenin önümüzdeki hafta itibariyle kullanıma sunulacağını, aşağıda ise Ev uygulaması güncellemesinin iOS 16.3'e dahil olup olmayacağına değindik. 16.3 için ''Henüz belli olmayan'' bir durum söz konusu değil :) iyi forumlar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X