Şimdi Ara

iOS 13.6'dan iOS 14.3'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba! Dün itibarıyla iPhone SE 2020 almış bulunmaktayım. Pil ömrü ilk gün olduğundan oyun testlerini hızlıca yaptım size de hemen açıklarsam, gün içerisinde toplamda 8 saatten fazla ekran süresi aldım. 2 saat Wild Rift, 2 saat Instagram, 1 saat YouTube, 1 saat Web gezintisi ve 2 saat de Sistem Araçları. Bunları yaparken Şarjım %95 seviyesindeydi ve şarjım %30'lara kadar indi.

Şimdi konuya gelirsek: Bu iPhone SE 2020'yi kurduğum andan itibaren iOS 13.6 ile başladım ve şu anlık tek sıkıntım Wi-Fi bağlantısı. Evdeyken Wi-Fi bağlantısı fazla iyi çekmiyor, çekse de bazen anlık kopmalar yaşıyorum. iOS 13.6'dan iOS 14.3'e kadar birkaç tane Wi-Fi adına güncelleme geldi diye biliyorum.

Fakat sorum şu: Batarya performansı beni üzer mi? YouTube'da benimle aynı cihazı kullananlar 14.3'ü deneyimlemiş ve memnun kaldıklarını benim de artık "1 Yıl Eski Sürüm" geriden gelmememi söylediler. Ayrıca iOS 14 sürümlerinin en stabil ve optimizeli versiyonunun 14.3 olduğunu da 1 kullanıcı belirtti. Sizce iOS 13.6 sürümünden iOS 14.3'e geçilir mi?

• Hayır geçilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.