Bildirim
İOS 13.1.2 JAİLBREAK HAKKINDA YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
O sürüme şu an jailbreak yok. Evet öneriyoruz. Telefon jailbreaksiz haline kolayca döndürülebilir. -
Yorumunuz için teşekkür ederim. Peki bu sürüm için jailbreak çıkma ihtimali nedir, araştırmalarıma göre çıkabileceği söyleniyor. -
Merhabalar,
Evet sahip olduğunuz cihaz ve versiyon için çok yakın zamanda bir araç yayınlanacak.
hatta yayınlanacak tool'un resmi web sitesini de aşağıya bırakıyorum.
http://checkra1n.com/ -
Teşekkür ederim, sabırla bekliyorum. -
var mi bi sesquote:
Orijinalden alıntı: d4rkm1rr0r
Merhabalar,
Evet sahip olduğunuz cihaz ve versiyon için çok yakın zamanda bir araç yayınlanacak.
hatta yayınlanacak tool'un resmi web sitesini de aşağıya bırakıyorum.
http://checkra1n.com/ -
bende beklemedeyim, jb siz telefon bir hiç maalesef. -
Hocam peki ios 13.1.3’ü de kapsayacak mi bu bahsettiginiz jb, ona gore ios 13.2’ye gecmeyecegim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkozan -- 29 Ekim 2019; 17:16:2 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de 13.1.2 ye ilk defa jailbreak kurcam bekliyorum bakalım. Takip
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bahsi geçen açık sayesinde ios sürümünün bir önemi kalmayacak. A11'e kadar olan işlemciye sahip tüm cihazlar istenilen sürüme geçirilebilecek/düşürülebilecek. Jailbreak olayına gelirsek, yine aynı cihazlar sürümden bağımsız şekilde Jailbreak yapılabilecek. İsterse 2 yıl sonraki ios 15 olsun fark etmeyecek yani.quote:
Orijinalden alıntı: mertkozan
Hocam peki ios 13.1.3’ü de kapsayacak mi bu bahsettiginiz jb, ona gore ios 13.2’ye gecmeyecegim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X