< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (111. sayfa)
-
-
kestirmeler JB yerini aldı bence.
-
a içeren tüm mesajları al ve yolla dedim ama şey yapıyor. alıyor whatsapptaki konuşmaya yapıştırıyor ama göndermiyor :) bu o zaman ekran kilitliyken falan da çalışmaz muhtemelen değil mi? benim istediğim şuydu, bana gelen tüm sms ler bu whatsapp konuşmasına gönderilsin çünkü biliyorsunuz iosta hala mesajların içinde belli şeyleri kopyalama yok. örneğin gelen sms in bir kısmını kopyalayamıyoruz. tümünü kopyalayıp mesajlara yapıştırıp yollamadan kopyalamak zorundayız. ve bazen telefon yanımda olmuyor bankalardan gelen smsleri görmeye ihtiyaç duyuyorum. bu yüzden böyle bir ihtiyaç hasıl olmuştu gelen sms leri whatsapptan göreyim diye :)
-
Denicem hocam göndermesi lazım. Hatta isterseniz mesajın istediğiniz bölümünü bile metin eşleştirme yoluyla gönderebilirsiniz. Akşam deneyeyim bi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok mutlu olurum. Eğer varsa cidden hayat kurtarır benim için. Eksik olmayın.
Hocam bugün bakamadım ama yarın bakmaya çalışayım
whatsapp'da hızlıca evimin konumunu paylaşmak için kullanabileceğim bir shortcut var mıdır?
-
Aynen hocam yoksa kendi adıma iphone kullanmazdim :)
Araç bluetoothuna bağlanınca ekran kilidini iptal etmesini sağlayacak otomasyon yapılabilir mi? Baktım ama bulamadım. Kilitleme var kilit açma yok. Yani aracı samsunglardaki gibi güvenli bölge seçip faceid ya da şifre istemeyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu Siri ile Mesajlar üzerinden kolaylıkla yapabiliyoruz ama Whatsapp’ta size göndermek istediğiniz kişiyi seçmenizi ve göndere dokunmanızı ister mutlaka. Bu da manuel göndermekten çok da farklı olmuyor aslında.
Paylaşabilir misiniz?
Ben kullanmıyorum hocam nasıl yapılacağını gösterdim, bu şekilde yapabilirsiniz.
Selamlar döviz kurları için var mı kestirme bir kaç döviz kurunu tl ye çevirecek kestirme arıyorum
-
teşekkür ederim daha ziyade çevirici arıyorum yuan dan her seferinde hesap yapmayım diye. elinize sağlık güzel olmuş
saygılar
-
-
İlk defa kestirmeleri kullanmaya başlıyorum. Haliyle biraz yardıma ihtiyacım olacak. Ayrı ayrı yerlerden bunları buldum fakat tek otomasyon ile birleştirmek istiyorum. Şöyle bir otomasyon yapabiliyor muyuz bilenlerden ricam yardımcı olabilir mi?
Günlük trafiği kontrol ederek güzergah belirlemesi yapıyorum bunun için de elle girmek yerine bunları otomatik çalıştırabilirsem yardımcı olmuş olacak.
- Günün belirli saati "xx:xx" itibarıyla "Pazartesi-Cuma"
- Evden ayrıldığımda "konum bilgisi girerek"
- Bluetooth'a bağlandığımda "araç"
- Google maps ile bulunduğum konum ile varacağım konum arası yol tarifi alma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proscd -- 3 Aralık 2023; 13:3:48 > -
Merhaba , telefon değişikliği yaptıktan sonra uygulama içerisinde paylaş ile kullandığım kestirmeler , paylaş bölümüne gelmemeye başladı. Çözümü konusunda bilgi sahibi olan var mı acaba ?
-
Aynen bütün kestirmelerde açık ama yinede gelmiyor. 13 proda sorun yoktu 14 promax e geçince bu sorun ile karşılaştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X