Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 12 betadaydım şimdi son sürümü kurup beta profili sildim. 13 betaya kadar takılalım biraz.
  • Bende bu şekilde yaptım yükleyip beta profilini sildim. Şimdi biz 17 Eylül'deki güncellemeyi almayacak mıyız?
    ve ondan sonraki örneğin ios 12.1 güncellemelerini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznorl

Bende bu şekilde yaptım yükleyip beta profilini sildim. Şimdi biz 17 Eylül'deki güncellemeyi almayacak mıyız?
    ve ondan sonraki örneğin ios 12.1 güncellemelerini?
    17 Eylülde bu sürümden farklı bir değişiklik olmazsa almayız diye düşünüyorum.

Ama sonrasında gelecek stabil sürüm güncellemelerini, 12.1 gibi, tabi ki alacağız. Betaları almayacağız. iOS 13 betaya kadar stabilde kalacağım bu şekilde.
  • İlgine teşekkür ederim :) Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple sırf ekran teknolojisi eski diye bu özelliği vermez. Klasik eskitme çabaları. Yeni donanım ama eski tasarım diye böyle ileride nice özelliği vermezler.
  • Ben şuan yükledim golden master sürümünü daha beta ile ilgili bir güncelleme gelsin istemiyorum şuan beta profilini silelersem bir problem olur mu ??

Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Teşekkür ediyorum o halde betaya devam.

Bilginize sığınarak hocam ben kısa bir süre önce IPHONE X Cihazımın ses probleminden sebep Apple Zorlu Center'a götürdüğümde garanti kapsamında ekran değişimi uygulandı.

Orada bilgi aldım ama genede kullanıcılarada sormak istiyorum başınıza geldimi farklı bir üründe bilmiyorum.

Ekran değişimleri orjinalliği kaybettirir mi? Su geçirmezlik veya IP67 Sertifikasının hiç olması gibi.

Bu tarz soruları orada sorduğumda cihazınız ilk aldığınızda nasılsa şuanda öyle Apple tarafından değiştiriliyor dendi.

Tabi onlar çalışanlar, satıcılar olarak her zaman en iyisini söylerler diye düşünerek kullanıcılarada sormak istiyorum.

Ama çok işe yarar bilgiler bulamadım google üzerinde araştırdığımda.

Bilginiz var mı? Yardımcı olabilir misiniz.

Alıntıları Göster
    Hayır hiçbir şey olmaz. Özel yapıştırıcı silikon malzeme ile kapatılıyor cihaz. Yani su geçirmezliği devam ediyor. Tabi yine ip67 seviyesinde. İp67’ye güvenilip suya sokmayın ama. İp68 olsa neyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

GM ipsw olarak indi, şimdi 6S'ime DFU ile temiz kurulum yapacağım, Final sürüm çıkana kadar deneyimime bakacağım duruma göre iOS 11.4.1'e dönerim. (Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. )
    Nasil durum. Ios 11 göre hızlanma var mi? Pili sormaya gerek yok, ilk günler belli olmuyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Acikcasi ben 7 plus cihazimi bu nedenle sattim pili yipranmisti ve x aldim ayni suphe bendede vardi. Bulamadim cevap
    Yok hocam pil yıpranma gibi bir durum söz konusu değil. Cihaz sağlam sadece tozlanmadan dolayı ön kısmı komple değişti benimde kafam karışık şimdi.

Bir arkadaş : Hayır hiçbir şey olmaz. Özel yapıştırıcı silikon malzeme ile kapatılıyor cihaz. Yani su geçirmezliği devam ediyor. Tabi yine ip67 seviyesinde. İp67’ye güvenilip suya sokmayın ama. İp68 olsa neyse.

Yazmış az önce birde içim rahatladı o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 13 Eylül 2018; 1:1:8 >
  • ios 12 beta profilinden nasıl çıkıyoruz. bilgisayara bağlamadan yapmanın bi yolu yok mu? bende bilgisayar yok ve olsa da yapamam anlamam bu işlerden. ne yapabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janericc

ios 12 beta profilinden nasıl çıkıyoruz. bilgisayara bağlamadan yapmanın bi yolu yok mu? bende bilgisayar yok ve olsa da yapamam anlamam bu işlerden. ne yapabilirim
    En son güncellemeyi yapın. Sonra Ayarlar -> Genel -> (En alta kaydırın) Profiller kısmından iOS 12 beta profili silin.

Bilgisayara gerek yok.

Son gelen güncellemeyi telefon üzerinden yükledikten sonra bu şekilde çıkabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0988D7594 -- 13 Eylül 2018; 1:3:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Hayır hiçbir şey olmaz. Özel yapıştırıcı silikon malzeme ile kapatılıyor cihaz. Yani su geçirmezliği devam ediyor. Tabi yine ip67 seviyesinde. İp67’ye güvenilip suya sokmayın ama. İp68 olsa neyse.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ediyorum hocam o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Çok teşekkür ediyorum hocam o halde.

Alıntıları Göster
    İçiniz rahat olsun. Cihazınızı sanki ekranı değişmemiş hissiyatı ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Apple sırf ekran teknolojisi eski diye bu özelliği vermez. Klasik eskitme çabaları. Yeni donanım ama eski tasarım diye böyle ileride nice özelliği vermezler.
    aslında basit yazılımsal bir olay.efsane G2'imde çok büyük kolaylıktı.
  • psikolojik midir nedir bilmiyorum ama bu aksamki surumu yukledikten sonra ipad air 2 kanatlandi. Cok akici ve seri oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 12yi iPhone 6 cihazıma dfu ile temiz kurulum yaptım şuanlık performansı gayet iyi ios 11e göre daha hızlı çalışıyor gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 13 Eylül 2018; 2:4:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

Nasil durum. Ios 11 göre hızlanma var mi? Pili sormaya gerek yok, ilk günler belli olmuyor çünkü

Alıntıları Göster
    iOS 11'e göre bariz bir hızlanma ve akıcılık var, daha önce de zaten Betalarını kullandım ancak temiz kurulum yapınca sürümün hız farkı daha da belirgin oldu. Umarım pil de iyi dayanır.
  • 5s'imizi ios 12'ye güncellemeli miyiz arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

5s'imizi ios 12'ye güncellemeli miyiz arkadaşlar ?
    Soru mu tabi ki güncellemelisin

• Artik 5s'in alacagi son surum olacagi icin kullanilmayacak derecede yavaşlar mi diye dusunuyorum. Cihazi babam kullaniyor. Ben 8 plusu bile guncellemeyi dusunmezken 5s icin yorum alirsam cok iyi olacak.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.