Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme uyarısı ni bende mi çıkıyor diye konuya baktım, herkeste aynı imiş. Şimdi beta profili sildim bakalım çıkacak mı daha.

Edit: profili silince de güncelleme uyarısı gelmeye devam ediyormuş

Edit 2: yukarda arkadaşın dediği gibi watchos profili kurdum yine devam ediyor uyarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 31 Ağustos 2018; 9:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profeson

sürekli güncelleme uyarısına tıklamaktan yorulanlar

Şimdilik WatchOS profilini kursunlar güncelleme uyarısı gelmiyor yeni sürüm çıktığı vakit profili siler yüklersiniz
    Dostum o profil de çare olmadı. Ben bu sıkıntı gidene kadar 11.4.1 e geri dönüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 31 Ağustos 2018; 9:23:24 >
  • Güncelleme uyarısı sorunu bende epey bir zamandır var bayramdan birkaç gün önce telefonumun internet bağlantısını kesmiştim bayram tatili boyunca da interneti hiç açmamama rağmen güncelleme uyarısı alıyordum internet olmadan güncelleme uyarısı vermesi normal mi telefon güncellemeyi denetlemek için internete ihtiyaç duymuyor mu

• Aynı uyarı bana da geliyor mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Dostum o profil de çare olmadı. Ben bu sıkıntı gidene kadar 11.4.1 e geri dönüyorum.

Alıntıları Göster
    nasıl olmaz ben kurdum bir problem yok şu anlık cihazı yeniden başlatın

• Bir gecede ne yaptılarsa güncelleme falan yapmadan cihaz saçmalaya başladı. Ekran kaydırıyorum bildirim uygulama acıyorum bildirim kilit acıyorum bildirim. Bir an evvel çözmeleri lazim bu saçmalığı aksama güncelleme falan verseler bari.

• Gecici cozum buldum redditten. Telefonun tarihi 1 gun geriye dondurun düzeliyor. Ama guncele alinca yine ayni

• Gecici cozum buldum redditten. Telefonun tarihi 1 gun geriye dondurun düzeliyor. Ama guncele alinca yine ayni

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    Aynen ya sinir oldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uyarı sabrımızı zorluyor bu akşam yeni güncelleme bekliyoruz apple 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • B10 da 1-2 kez çıkıyordu B11 de her kilit açtığımda ve özellikle mesajlara girince çıkıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 31 Ağustos 2018; 11:50:49 >
  • Ne uyuz bi bildirim

• Yellow Claw kullanıcısına yanıt
    Öyle de twittere falan girilmiyor tarihi güncellemen gerekli. Geçici çözümleri mide bulandırır applenin biran önce buna bir çözüm bulması lazım.
  • beta güncelleme uyarısını söylemeye gelmiştim zaten herkes yazmış :D

her kilit açınca geliyor uyarı
  • Bugün abarttı önceki gün 1 kez falan geliyordu en azından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemrek kullanıcısına yanıt
    Her kilitledigimizde bide yukardaki bildirim merkezini asagiya yarım indirip yukarı çıkardığımızda da geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

Öyle de twittere falan girilmiyor tarihi güncellemen gerekli. Geçici çözümleri mide bulandırır applenin biran önce buna bir çözüm bulması lazım.
    Bende giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Bende giriyor.

Alıntıları Göster
    2 gün öncesine almıştım.. 30 ağustosa aldım giriyor şuan :)
  • Bugün ya da pazartesi-salı beta 12 çıkacak o zaman düzeltirler beklemekten başka çare YÖK

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.