Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açık hocam, herhalde Apple’la ilgili bir sorundu. Mail filan gelirdi yoksa ama şifreyi değiştireyim yine de doğru söylüyorsunuz👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muratdanis kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını sanmam ama icin rahat eder değiştirirsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdanis

Millet acil bir sorum var. Telefonla uğraşırken ekrana bir anda Apple parolamı girmemi istedi. Hem de 2 kere.
    Biri hesabıma başka telefondan mı girdi diye korkutuyor. Şifremi kimse bilmiyor, çok net eminim.
    Var mı bilgisi olan?
    dün bende şifreyi doğru yazdığım halde iphone bul kısmında sürekli parola hatası verdi anlık olarak sorun yaşanmış olabilir diye düşünüyorum birkaç dakika sonra denediğimde normal açıldı iphone bul kısmı
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    Sizde de olduysa sıkıntı edilecek bir durum yok o zaman hocam. Anlık genel bir sorundu👍

• Evet hocam sanırım onu yükledim

• Arkadaşlar çok acil,
    Oğlumun 5s 12.3.1 güncellemesi sırasında sanırım bir hata ile karşılaşmış ve açılışta
    apple logosunda takılı kalıyor.
    Bilgisayardan itunes ile telefonu dfs moduna alıp geri yükle veya güncelle seçeneklerinin
    herikisini de denedim. Belli bir yere kadar geldikten sonra 9 numaralı hatayı veriyor ve
    işlem tamamlanmıyor. Kablo ve bilgisayarı degiştirdim durum aynı. Bundan başka yapabileceğim
    birşey var mı acaba önerebileceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cchacalls

Arkadaşlar çok acil,
    Oğlumun 5s 12.3.1 güncellemesi sırasında sanırım bir hata ile karşılaşmış ve açılışta
    apple logosunda takılı kalıyor.
    Bilgisayardan itunes ile telefonu dfs moduna alıp geri yükle veya güncelle seçeneklerinin
    herikisini de denedim. Belli bir yere kadar geldikten sonra 9 numaralı hatayı veriyor ve
    işlem tamamlanmıyor. Kablo ve bilgisayarı degiştirdim durum aynı. Bundan başka yapabileceğim
    birşey var mı acaba önerebileceğiniz?
    iFixit
    ÇÖZÜLDÜ: How to fix iTunes error 9 - iPad
    https://tr.ifixit.com/Answers/View/97653/How+to+fix+iTunes+error+9

En yararli yanittaki cozumu uygulayin

• 3.2 mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    Ama olsundu android özgürlüktü 😂 root yapıp iki tema kurunca atomu parçaladık sanıyorlar altı üstü sosyal medya ve görüşme icin kullanıyor telefonu herkes stabil olsun kafi benim icin

• iPhone X 12.2 surum ahizeden sesi az gelen var mi? Surumden mi kaynakli acaba...

• Hayır benim ki aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gözükmüyor

• Nasıl bir temassızlık ?

• Beyler teyit etme amacli bilmedigimden soruyorum.

Ipsw indirdim, onu kuracagim. Daha sonra da yeni bir iphone degil yedegi yukle diyip yedek dosyami atacagim. Hic bir bilgi vs kaybolmayacak degil mi?

Resmen stres yaptirdi bana bu ayfon :D

• Dark Mode için iOS 13 beta'ya geçmemek için kendimi zor tutuyorum.

• Arkadaşlar merhaba, soracağım şey belki de komiğinize gidecek ama ya ben hatırlamıyorum yada böyle bir durum yok bu ayfonlarda. Yazılımsal bir kontrol olabileceğini düşündüğümden bu konuya yazıyorum (cihaz 6s Plus), yanlış yapıyorsam affola, sorum şu; Bildirim gelince ekranın açılmasıyla ilgili bir problemim yok. Açılsın tamam. Fakat cebimdeyken ekranın açılmasını istemiyorum. Arkadaşımın düz 6S'i cepteyken asla ekranı açmıyor. Sensörlerimde bir problem yok aramalarda falan kulağa götürünce kapatıyor vs vs. Neden böyle yapar?
  • 12.3.1 6s kullaniyorum wifi kopmasi yasayan varmi arkadaslar. Ayarlardan wifiyi acip kapatinca duzeliyor ancak

• Var hocam akşam bırakıyorum şarjda sabah alıyorum wifi kopmuş eski sürümde hiç kopmazdı cihaz 6s plus.. Ayarlar konusunu hiç denemedim bu akşam deneyeceğim sabah editlerim.

• Kulaklığında problem var sanırım.Bende de aynı sorun vardı. AirPodsa geçtim yok öyle bir sorun.

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.