Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.3.1’in şarj ve stabilitesi okuduklarım kadarıyla iyi ama 6s’te durum nasıl benim için asıl önemli olan o. Sürümler cihazdan cihaza farklılık mı gösteriyor? 7 iyi için iyi diyeni gördüm 6s için görmedim. 6s de kullanan kalmamış galiba. Herkeste X var anlaşılan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    6s plus kullanıyorum 12.3 ten kötü değil geçebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    12.1.1 kullanıyorum geçmeye değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    12.1.1 en iyi sürümlerden biriydi hatırladığım kadarıyla. Performans olarak sorun yaşamazsın belki daha iyidir bilemiyorum. Pil performansından memnun olmayabilirsin. 12 nin son sürümlerine geldik artık bir sorun olmayacaktır geç bence. Sağlam olsun dersen 12 finali bekle kalmadı fazla :)

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    En iyisi finali beklemek. Sistem oturdu sayılır. Bir taraftan sonlarda batırmazlar inşallah diye korkmuyor da değilim.

Final sürüm düzgün olur suan bile düzgün ama şarj daha iyi gitse daha güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

En iyisi finali beklemek. Sistem oturdu sayılır. Bir taraftan sonlarda batırmazlar inşallah diye korkmuyor da değilim.
    Apple'da standarttır. iOS x.3.x'li sürümlerde mükemmeli yakalar. Öncesinde ve sonrasında saçmalar. iOS 12'de kalacaksanız 12.3.1 en uygun sürüm olur.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Tvos profilini rica edebilir miyim güvenebileceğim bir profil bulamadım şu vakte kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GknKyc

Tvos profilini rica edebilir miyim güvenebileceğim bir profil bulamadım şu vakte kadar.
    https://developerbetas.com/category/tvos/

Buyrun hocam

• 12.4 developer beta 3 çıkmış

• 12.4 Beta, 12.3.1'den iyi mi arkadaslar? iOS 12.3.1 cok memnunum, sanki 12.4'de bozacaklarmis gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 28 Mayıs 2019; 21:10:39 >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    12.4 ile Apple Card desteği gelecek ama hazır oturmuş sürüm varken halen betada olan bir sürümü yüklemek mantıklı olmaz.

• darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    Umarim bozmazlar

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Düzelmedi bir türlü. Dün akşam sinirlenip dfu moda alıp, sıfır kurulum yaptım ve yeni iPhone olarak tanıttım. Yedeği çekmedim. Şimdilik düzelmiş görünüyor.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    12.4'te bizi ilgilendiren bir mevzu yok, Apple Card için gelen bir güncelleme.

• 8 plus 12.3 bence efsane olan şuan güncellemeyi düşünmüyorum
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Senden baska boyle bi sikayette bulunana denk gelmedim bu sürümde, butun alternatifleri denedin, başka da bir cozum gelmiyor aklima 😕🤔

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Düzeldi sanırım. Dün gece Wi-Fiyi açık bırakmıştım. Sabah kopmamıştı :) gece bildirimler gelmişti. Ben iPhone 7plus kullanıyordum. Ve onda da 12.3 kullanıyordum. 12.3.1 çıkmadan 1 gün önce xr aldım. 12.2 ile gelmişti. 12.3e yükseltip Yedekten devam etmiştim direk. Ne zamanki 12.3.1 yaptım tuş kilidinde WiFi kopması yaşamaya başladım xr’da. Ama temiz kurulum yapıp yeni iPhone olarak tanıtıp yedekten devam etmeyince problem düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 29 Mayıs 2019; 10:11:19 >
  • 12.3.1 den sonra iki kez başıma gelen bi olay var. Dokunmatik saçmaladı 2 kez. Telefon simgesine basıyorum algılamıyor sonra ardarda basınca sanki uzun basmışım gibi simgeler sallanmaya başlıyor uygulama silerken yaptığımız gibi. Birde telefon cevaplayacağımda cevap veremedim bir türlü. Geri aramak zorunda kaldım sonra. Sürümle mi alakalı bilmiyorum ama bir kez daha başıma gelirse 12.3 e döneceğim. Xs max

Ekleme; Bu yorumu yazdıktan sonra sonra yine aynı şey oldu. Telefon geldi cevapla butonu kaymıyor bir türlü. Kaç çalmadan sonra zorla açabildim. Ellerim terli veya ıslak falan da değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 29 Mayıs 2019; 14:35:55 >
  • w00t. kullanıcısına yanıt
    Kapatıp açın düzelir böyle bir şey ancak böyle olur

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.