Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5s de batarya sağlığını nasıl gördünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Yok usta yükleyeli 1 haftayı geçti aynı bataryayı mahvetti 11.3 sürümü harikaydı otomatik güncelleme açık kalmış o yüzden yoksa ben hayatta geçmezdim 12 ye

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Benim cihaz ios 11 de pil sagligini gosteriyordu. 12ye guncelleyince servis yaziyor. Maksimum kapasite ... seklinde gostermiyor. 11e geri dusurmustum duzelecek mi diye. Aynen duzeldi. Geri ios 12 yukledim durum ayni 11 de gorurken 12 de neden goremiyorum?

Sorunu cözdüm. Bahaneyle daha önce i6 icin alip memnun kaldığım 2200mah bataryalardan alıp taktım. Düzeldi..

• İphone X ios 12 ye geçen arkadaşlar var mı? varsa durum nedir?
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Mac Os sayesinde baktım hocam. Coconutbattery adında bir uygulama var sayesinde öğrenebiliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İPhone SE üzerinde Youtube kullanırken donma sorunu yaşıyorum. Videoyu kapatmak için aşağı indirince ekran donuyor ama telefon çalışmaya devam ediyor sadece Siri yi açıp bir şey dersem ekran kendine geliyor. Buna bir çözüm bulmalılar çok kötü Youtube kullanamaz oldum.

• linque L kullanıcısına yanıt
    Pil sağlıgınız kaç? İtunes ile geri yükle yapıp icloud yedeğinizden kurmanızı öneririm bir de:)
  • 2 dakikada bu kadar düşmemeli yazılımda değil pilde sorun olmalı apple desteke bağlanıp sorundan bahsedin pil kullanımı testi yapmak istediğinizi söyleyin ani düşüşler burda belli olur pilin döngü sayısına göre serviste ücretsiz değiştirirler bataryayı:)
  • emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Ben iphone 6s telefonumu düsük güc modunda kullanıyorum 4 saate falan geldiginde &40 falan şarj kalıyor:)
    Teşekkürler. O zaman geçilebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ama belirtmek isterim benim cihazın pil sağlıgı &100 yeni batarya :) sizin bataryanız baya eski demi
    Evet. 1 senelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre7107 -- 19 Ekim 2018; 19:20:40 >
  • Tamam hocam sağolun

• Türkiyeden alınma 256GB gümüş iphone x'imi satıyorum. 18 ay garantisi mevcuttur. Çizik kırık vs yoktur. 6500₺. İlgilenenler dm'den yazabilirler

Hocam yalnız benim 5S tam 5 yaşında olduğundan garanti bitti 2 sene önce. Pili yeni değiştirdim sıfır pil.

• quote:

Orijinalden alıntı: pislickadam

Hocam yalnız benim 5S tam 5 yaşında olduğundan garanti bitti 2 sene önce. Pili yeni değiştirdim sıfır pil.
    Siz mi değiştirdiniz pili yoksa Apple yetkili servis mi değişti?😊

• 8 plus sahibiyim ve bugün iTunes aracılığıyla iOS 12 yükledim

Çok memnunum kesinlikle 11 e göre çok iyi bir güncelleme

Cihaz yağ gibi akıyor kelimesinin tam karşılığı ios 12 olmuş

Düşünen varsa ya da jailbreak bekleyen yoksa düşünmeden geçebilir

Apple bir kampanya başlattı yıl sonuna kadar geçerli indirimli pil değişimi 219 tlye önerim cihazı serviste bataryasını değiştirin daha uzun kullanın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraya44

Apple bir kampanya başlattı yıl sonuna kadar geçerli indirimli pil değişimi 219 tlye önerim cihazı serviste bataryasını değiştirin daha uzun kullanın:)
    Teşekkür ederim. Biliyorum o kampanyayı hatta yıl bitmeden yaptırıyım diyordum ama en son 149₺ olarak biliyordum. Arttığını şimdi öğrenmiş oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Teşekkür ederim. Biliyorum o kampanyayı hatta yıl bitmeden yaptırıyım diyordum ama en son 149₺ olarak biliyordum. Arttığını şimdi öğrenmiş oldum.

Alıntıları Göster
    Evet servis ücretlerine de zam yapıldı malesef🤨

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.