Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
710.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Çektiğiniz videoyu servise nasıl gönderdiniz peki?CD içinde filan mı?

Alıntıları Göster
    YouTube yükleyip linki mail ile gönderdim hocam 👍🏽

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar garantimin bitmesine 10 gün kaldı ve telefonu garanti üzerinden pil değişimine vermek konusunda kararsızım. Servise verdiğimde istanbula gidecek orda tamir görecek geri gelecek derken sıfır gibi çiziksiz telefonu çizerler diye korkuyorum. Bir de pili değiştirip telefonu problemli olan kişilerde var. Ayriyetten su geçirmezliği özelliği de yok oluyor diyorlar. Onun yerine yaza kadar idare edip kendi paramla 10 dk içinde değiştirsem sizce daha mı iyi? Var mı servise veripte telefonu çizilen, sorunlu olan?
  • Gesetzlosen kullanıcısına yanıt
    Bir kaç sayfa kadar yukarılarda olması lazım. Çoğu arkadaş beta profil linki adı altında paylaşım yapmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanga -- 2 Ekim 2018; 9:42:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Arkadaşlar garantimin bitmesine 10 gün kaldı ve telefonu garanti üzerinden pil değişimine vermek konusunda kararsızım. Servise verdiğimde istanbula gidecek orda tamir görecek geri gelecek derken sıfır gibi çiziksiz telefonu çizerler diye korkuyorum. Bir de pili değiştirip telefonu problemli olan kişilerde var. Ayriyetten su geçirmezliği özelliği de yok oluyor diyorlar. Onun yerine yaza kadar idare edip kendi paramla 10 dk içinde değiştirsem sizce daha mı iyi? Var mı servise veripte telefonu çizilen, sorunlu olan?
    Degistir gitsin, içini ferah tut, bilgi forumuna cihazi nasil teslim aldiklarini yazarlar zaten...

• quote:

Arkadaşlar garantimin bitmesine 10 gün kaldı ve telefonu garanti üzerinden pil değişimine vermek konusunda kararsızım. Servise verdiğimde istanbula gidecek orda tamir görecek geri gelecek derken sıfır gibi çiziksiz telefonu çizerler diye korkuyorum. Bir de pili değiştirip telefonu problemli olan kişilerde var. Ayriyetten su geçirmezliği özelliği de yok oluyor diyorlar. Onun yerine yaza kadar idare edip kendi paramla 10 dk içinde değiştirsem sizce daha mı iyi? Var mı servise veripte telefonu çizilen, sorunlu olan?
    Hocam pil değişimi diye verme başka sorun varsa onları da yaz .

Belki cihaz değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Hocam pil değişimi diye verme başka sorun varsa onları da yaz .

Belki cihaz değişir

Alıntıları Göster
    Başka sorun yok hocam ne uydurabilirim ki. Telefonda zerre çizik yok bu arada 1000.mesajınız bana gelmiş nice 1000 mesajlara

Edit: işlemciden ses geliyor ve kenarlardan bastırdığımda çıt çıt ses geliyor diye kronik sorunlarını mı yazsam:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 2 Ekim 2018; 10:24:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Degistir gitsin, içini ferah tut, bilgi forumuna cihazi nasil teslim aldiklarini yazarlar zaten...

Alıntıları Göster
    Diğer konuda da arkadaş fotoğrafını çekiyorlar diyor. O zaman gönül rahatlığıyla vereyim telefonumu

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Alırken inceliyorlar dış görünüşe bakıyorlar kqgida yazıyorlar sonra bilgisayara kendi yazılımlarına bağlıyorlar bir hata var mi diye telefonla ilgili hersey cikiyor ekranlarına bazi testler yapıyorlar ondan sonra arkaya götürüp değiştiriyorlar. Ekran kontrolü falan yaptı gözüme çarpan cihaz ekranı beyaz oluyor bazi yerlerde kareler cikiyor onlara basıyor sonra bütün ekrana çizgi çiziyor. 10 dakika kadar bilgisayarda birseyler yaptı. ben temmuzda pil değişimi yaptırdım 20 dakikada verdiler bana cihazı.

• quote:

Servis cihazı teslim alırken tüm ayrıntıları servis formunda belirtmek zorunda + cihazın her tarafının resmini çekiyolar teslim alırken cihazı servise gönderin ordan onarım merkezine gönderilir onarım merkezinde tamir/değişim işlemleri gerçekleşiyor benim cihazım verdiğimde hep onarım merkezinde tamir edildi😊

• quote:

Apple destek ile yaptığım görüşme sonucu benim de pil değişecekti. Son zamanlarda şebeke problemi de hasıl olmuştu. Servise gönderirken o sorunu da yazdım. Sonuçta cihaz değişimi yaptılar. Sizde de arada sırada şebeke sorunu oluyorsa mutlaka yazın.
    Dogru diyor, iki uc sene once vermistim oyle bisey yapmislardi galiba hatirladigim kadariyla..

• Her şarj sonrası iPhone SE de Widget’ler sıfırlanıyor. Yani şarjdan önce yüklü olan widgetler yeniden yükleniyor, bi refresh durumu var yani.. hafıza kaynaklı mıdır çözemedim, 7 de böyle bir sorun yok. Beyaz şekilde geliyor sonra yükleniyorlar. Taa ki diğer şarja kadar

• iPhone SE 64 gb cihazıma güncelleme yaparsam kasma yada şarj gibi döküntü yaşarmıyım yükleyecek olursam 11 in üzerime mi yükleyeyim yoksa sıfırlayıpda mı yükleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: cngishan

apple onarim merkezinde ekran batarya degisimi oldu ve sonrasinda 3D touch ozelligim gitti
    Hocam bende pil değişimi için bırakıcam da kağıt imzalatıyorlar diyorlar sorunsuz aldık filan diye.

Şu konuda bana da yardım lazım garantim bitti acaba servise verip mi pili değiştirsem yoksa telefoncu da mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Şu konuda bana da yardım lazım garantim bitti acaba servise verip mi pili değiştirsem yoksa telefoncu da mı
    Hocam tabi ki servise verin bataryayı ücretli değiştirin 214 tl mi neydi hem orjinal takılır hemde uzun süre götürür sizi servisi tercih ederdim ben
  • eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Öyle yorumlar geliyor ki forumdan cihaz kötürüm olucak diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

pupa da falan değiştirin
  • arkadaşlar telefonum ip7 128gb şu an ki sürümüm 11.1.1 bilinçli eskitme politikası yüzünden güncelleme yapmıyorum belki 1 yıl oldu fakat 11.1.1 nasıl bir sürümdür ios 12 ye geçiş yapmalımıyım?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Neden hocam sadece güvenlik için mi dediniz yoksa kısa zamanda mı cihazı yapıp veriyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.