Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
710.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Allahın kulu soruma cevap vermeyecek mi?

Tam şarjdan sonra toplam kullanım bilgilerini nasıl görebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Orasi öyle zaten ama teslim ederken değişim cihazin imei kontrolu yapmiyolar değişim belgesini atmadigima şükrettim ki kapali kutu göndermişlerdi..ama dedigim gibi servisten teslim alirken kontrol etmek şart gelen cihazlar ekran batarya değişimi görmüş cihazlar kasa darbesi cizikler denk gelme olasiliği yüksek:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple şaşırtıyor guncelleme vermeyerek 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

O kadarda değil, cihazın dış görünüşü ve açılıp açılmadığı yazılıyor forma. Çekeceğiniz video da belge olamaz, çünkü montajdan tutun birçok seçenek var. Kim uğraşır demeyin yapılma ihtimali varsa olay bitmiştir.

Servis formuna cihazın durumunu doğru yazdırırsanız hiçbir sorun olmaz. Teslim alırken kasada çizik var yazmazken çizik şekilde alırsanız firma her türlü mağduriyeti karşılamak durumunda.

Cihazın iç kısmında bir şey yapılırsa o zaman durum değişir. Yapılmak istendikten sonra çok şeyler yapılır.
    5s de kapanma sorunu yasıyordum servis normal olduğunu iddia ediyordu videoya kayıt aldım servise gösterdim direk cihaz değişim kararı verildi video ispatı ise yarıyor 👍🏽

• Cihazım 6s 64gb ios sürümüm ios 10.3.3 , ios 12 de kasma yapar mı ? İos 11 sıkıntılı diye geçmemiştim

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Yarın vermezse şaşırırım :)

• Impheatus kullanıcısına yanıt
    Benimde cihaz i6, genel olarak memnun musunuz pil haricide? Benim halen telefon ios 10 da o yüzden mera ettim? ios 10 u bozup geçmeye deger mi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    İnen güncellemeyi Ayarlar-Genel-iPhone Saklama Alanı kısmından silin.

Daha sonra bu profili cihaza yükleyin.

Yeniden başlat diyecek. Cihaz açıldığında artık güncellemeleri görmez. Temiz bir şekilde 11.4.1’de kalabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    destek kesilene kadar degismeyin bence.
    Hız olarak sorun yaşamanız imkansız kasmayı bırakın yağ gibi akar cihazınız şarj için birşey diyemem i

Hocam hız olarak fark yaşamazsınız ama şarj ios 10a göre biraz daha hızlı bitebilir sadece
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim durumla sizin bahsettiğinizin alakası ne onu çözemedim. Servisin beyanına itiraza yönelik yazdığım şeyi bambaşka yorumlamışsınız

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Muhtemelen evet :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı ikinci el almıştım ve ios 10.3.3 vardı sanırım memnundum ama çok kısa kullandım bu sürümle. Bir rehavete kapılıp 11 kurdum memnun kalmadım herkes gibi. İOS 12 hem performans hem de batarya süresi olarak ios 10'u hatırlattı bana. Bence çok güzel bir sürüm, yalnız daha yeni duyuruldu biraz daha güncellensin son haline göre geçip geçmemeye karar verin derim. Nasılsa ios 10 uygulama desteği konusunda hala güncel bir mecburiyetiniz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 1 Ekim 2018; 22:22:59 >
  • Uygulamalarin guncel ozellikleri yok 10 da

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Ben sosyal medya falan kullanmıyorum fazla bunu bilmiyordum. Arkadaşım 6s 10 ile kullanıyor bir şikayetini duymadığım için yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

5s de kapanma sorunu yasıyordum servis normal olduğunu iddia ediyordu videoya kayıt aldım servise gösterdim direk cihaz değişim kararı verildi video ispatı ise yarıyor 👍🏽

Alıntıları Göster
    Çektiğiniz videoyu servise nasıl gönderdiniz peki?CD içinde filan mı?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Maalesef değil. Bir süre sonra wifiye bağlı şarjdayken güncellemeyi otomatik olarak indiriyor. Tek çare verdiğim profili kurmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 2 Ekim 2018; 0:11:24 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Halihazirda 11deyseniz bosuna bekliyorsunuz. Oyle pek bir hata olmadigi gibi hiz olarak 11e gore daha iyi. Sarj da ayni. Sadece ilk 3-4 gun daha hizli gidiyor. Ios 10da olanlara hemen gecin diyemem ama 11dekilerin guncellememesi icin de bir sebep goremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Bahsettiğim durumla sizin bahsettiğinizin alakası ne onu çözemedim. Servisin beyanına itiraza yönelik yazdığım şeyi bambaşka yorumlamışsınız
    Video ise yaramaz montaj yapılabilir demişsiniz o yüzden paylaşmak istedim video ile ispat yaptığımı belirttim

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.