Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stanco

https://ipsw.me adresinden telefona modeline göre iOS 11 firmware ‘ını indirin . Telefon bağlıyken iTunes ‘u açıp geri yükle butonuna shift ile basıp indirdiğiniz ipsw dosyasını seçin. Kurulum işlemi başlayacaktır. Detaylı anlatım :

https://teknobolge.com/ios-iphone-ipad/itunes-ile-ios-guncelleme-ipsw-dosyasi-kurma-temiz-kurulum
    peki hocam otomatik güncellemeyi kapatabiliyor muyuz ? benim telefon kendi kendine indirmişti güncellemeyi tekrar aynı durumu yaşamak istemiyorum.

• Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    Mevcut sürümü telefonun son sürümü olarak göstermenin bir yolu var :

Telefona iOS 11 'i kurduktan sonra Safari ile aşağıdaki adrese gidin:

GitHub
    Build software better, together
    https://github.com/Jwhite077/NOOTA

Burada yer alan tvOS_12_Beta_Profile.mobileconfig profiline tıklayın.

Telefona Apple onaylı profil yüklenecek, yükleyip "güven" deyin.

Güncellemelere gidin, iOS 11 güncel diyecek ve yeni sürümü görmezden gelecek.

• Dün gece, apple watchOS 5.0.1 güncelleme yayınlandı. Haftaya iOS 12.0.1 sürümü pazartesi veya salı gelebilir.
  • Bu ios 12 ile gelen otomatik güncellemeyi kapatma seçeneği sayesinde acaba yeni güncelleme geldiğinde otomatik indirmesini-kurmasını engelleyebiliyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sacrament1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım indiriyor ama hiç bir şekilde kurmuyor eğer otomatik güncelleme kapalı ise
  • eraya44 E kullanıcısına yanıt
    İleride işimize yarayabilir, sevdiğimiz bir sürüm olursa kalırız onda en azından. Faydalı :)

• İos 9'dan geçiş yapmalı mıyım ios 12'ye? Cihaz 6s.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6s te ios 12 nasil bir etki yapar acaba...

Telefonu mahveder mi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeVeR_MaN -- 29 Eylül 2018; 13:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeVeR_MaN kullanıcısına yanıt
    Wifi ile kurulumla Sarhoş etkisi, İTunes ve Dfu moduyla Tertemiz bir kurulumla ise Nitro etkisi yapar...YAPMAZSA GEL BURAYA. 😀

• bugra_091 kullanıcısına yanıt
    Yok dostum aman büyük bir hata yaparsın ios7 'ye geç
  • Ekran süresi denen kısmı kapattıktan sonra pil süresi sanki daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Tesadüf olabilir bilmiyorum ama ben Ekran Süresini kapadıktan sonra pilim düzgün gitmeye başladı.

Edit: Cihaz 6s.
    buradaki yorumları görünce ben de kapattım. günü çıkartmayan iphone6 telimin şarjı 1,5 gün gitmeye başladı..
  • 11.4.1 veya 12 için JB konusu var mı i7 cihazıma kurmak için Türkçe rehber konusu var mı? Bilen paylaşırsa sevinirim.
  • nasil kapatiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

nasil kapatiyoruz?
    iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü
  • en altta gormemisim :)

tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

buradaki yorumları görünce ben de kapattım. günü çıkartmayan iphone6 telimin şarjı 1,5 gün gitmeye başladı..

Alıntıları Göster
    Bunu keşfettikten sonra 12'den aşırı memnunum. Tek sorun pildi o da çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Bunu keşfettikten sonra 12'den aşırı memnunum. Tek sorun pildi o da çözüldü.

Alıntıları Göster
    şu an evde olduğum için teli kullanmamı gerektirecek bir durum yok. ama durduk yerde şarj jet gibi gidiyordu. sinirimi bozuyordu bu durum. sayenizde tel toparladı kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

şu an evde olduğum için teli kullanmamı gerektirecek bir durum yok. ama durduk yerde şarj jet gibi gidiyordu. sinirimi bozuyordu bu durum. sayenizde tel toparladı kendini.

Alıntıları Göster
    :) Ne demek hocam forumun amacı yardımlaşmak değil mi zaten

• Beyler şu konuyu net bilen varsa cevaplasın lütfen telefonu düşük güç modunda kullanınca hattın çekmesini etkiliyor mu olumsuz açıdan işim gereği gün içinde telefonla çok meşgul oluyorum yani gelen aramaların aksamaması lazım pil daha fazla gitsin diye düşük güçte kullanmak istiyorum hızda sorun yok çünkü .

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.