Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
710.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam cihaz hizlanabilir, buglar cozulebilir ama hepsinden onemlisi sarz sorunsali hallettiklerinde gecicem ios 12 ye :) arka planda uygulamalari yenileyi kapattim yapabilecegim seyleri yaptim ama bir artisi olmadi malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyly13 T kullanıcısına yanıt
    aynı durum benim için de geçerli. 11.4'te performans fena değildi ama şarj kullanım süresi tatmin ediyordu.
    Ios 12 akıcı ve hızlı ama sarj süresi tatmin etmedi beni. 12 ile 11 arasında ufak tefek geliştirmeler dışında aman aman fark olmadığı için 11.4.1 e dönüş yapıyorum ben de
  • tyly13 T kullanıcısına yanıt
    Cihazın performansı arttı evet bu açık, daha akıcı oldu cihaz ama 11.4.1’de de kullanılmayacak halde değildi onda da akıcıydı, şarjına çok laf ediyordum büyük konuşmamak gerekiyormuş beterin beteri varmış... Yedek almayı unuttum 11.4.1’de, şimdi üşeniyorum. Artık güncelleme gelmesini bekleyeceğiz yapacak birşey yok :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 kiymetli oldu simdide :) her yil kullanirken sovuyoruz, sonraki yil mumla ariyoruz :)) fiyasko olmus Apple...

• sacrament1 kullanıcısına yanıt
    Klasik apple sistemi iste bir yerden verip diger yerden aliyor arkandayiz 11.4.1

• Geçip memnun olmayan var mi ? iPhone 7 kullanıyorum ve çok kararsızım hız ve stabilite olarak çok memnunum şuan. Hız ve stabilitede artış veya azalış ne yönde? Ayrıca grup bilgilendirmesi hariç kayda değer özellik var mı ? Kullanıcı yorumları dinlemek en iyisi.
  • Şuanda hız stabilite artmış şarj performansı azalmış şeklinde genel bir kanı var. Ne kadar doğrudur, hangi telefonda ne derecede geçerlidir bunu sadece kendiniz test ederek anlayabilirsiniz. Ben iPhone 8 kullanıyorum, akıcılığı çok iyi iOS12’nin diyorum. Şarj olarak da bi tık daha iyi iOS12. Benim tecrübelerim bu şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s üzerinde kullanıyorum. Aklınıza gelebilecek her unsurda ios12 çok daha iyi. Pil performansı ise bir tık daha iyi. Bu sürüm çok iyi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Zebani

Hocam sistem kaç gb yer kaplıyor?

Alıntıları Göster
    bakmadım kardeşim telefon 128 :)
  • arkadaşlar yedeklemeyi geri yüklerken bir sorun oluştu. harddisk full dolmuş. ne var ne yok sildim tekrar yedeklemeyi yüklemeye çalıştım ama sanırım yeterli alan olmadığı için hata verdi. şu an silecek hiçbişey yok harddisk dolu ve yedeklemeyi yükleyemiyorum. yedeklemeyi her geri yüklemeye çalıştığımda harddisk tekrar doldu. hiçbirşey anlamadım.

benzer durumla karşılaşan oldu mu ? çözümü var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannci -- 22 Eylül 2018; 1:21:0 >
  • ios 12 nin şarjı daha iyi diyenler troll falan herhalde. 6s kullanıyorum, 11.4.1 bariz daha iyi ve en az yarım saat daha fazla kullanım sunuyor net. Bu sorunu umarım hallederler o zaman eksiksiz bir sürüm olur ios 12.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

6s üzerinde kullanıyorum. Aklınıza gelebilecek her unsurda ios12 çok daha iyi. Pil performansı ise bir tık daha iyi. Bu sürüm çok iyi olmuş.
    Nasil kurdunuz ve Pil sagliginiz ne alemde?

• cannci kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşamıştım. Yedeklerden sıkıştırdığı dosyayı geri yüklerken normal boyutuna çevirip yüklemeye çalışıyor sanırım. Bende tam anlayamadım. Benimde 1 tb diskim bu olay yüzünden doldu.

• Artles kullanıcısına yanıt
    iOS 11 kullanıyorsan 1 sn. Bekleme geç... farkı hissedeceksin. iOS 10 ile aynı hızda çalışıyor diyebilirim. Hatta bazı yerlerde daha hızlı.

• İos 8’den 9’a geçerken : aman geçmeyin 8’de kalın hiç olmamış bu 9 mıçtı içine apple

İos 9’dan 10’a geçerken : 9 kral sürüm telefon güncellemeyi düşünmüyorum 10’da buglar var

10’dan 11’e : sakın diyim ha ios 10 ile emekli edin telefonu

Şimdide kıymetli olma sırası 11’de.

Bir hafta önceye kadar ios 10 kullanan biri olarak (i7 ile) şuan 12.0’dayım ve çok memnunum. İos 11 iğrenç bir sürüm ve adamlar hala düşünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 22 Eylül 2018; 3:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Alıntıları Göster
    Telefonun yazılım güncelleme kısmından kurdum ve pil sağlığı %100

• Yolda görsen 10-15 yaşında çocukla konuşmazsın. Burda ise adamın yazdığını kaale alıyorsun. Sonra o çocuk da kendini birşey sanıyor. Arkadaşlar yok şöyle yok böyle yok bu nerde yok şu nerde bu neden böyle acayip acayip sorular 😂 yok pil kötü diyorlar öyle mi ? iki sayfa öne baksa zaten sorusunun cevabı orda. Boş boş sorular vs. Bunun önüne geçemezsin tabi oku geç bu kadar. Herkesin kendine göre aklı ve haklı yönleri var. 12 herşeyiyle güzel. Pil de güzel. Düşünmeden geçin. Bir hafta deneyin ondan sonra bana uymadı deyin ve önceki sürüme dönün. Ama buraya lütfen deneyip test edip sağlam yorumlar yapın.

• tutuksuz_17 T kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. En azından 20 yaşında biri bu kadar saçma sapan davranamaz biz de diyoruz bunlar geri zekalı mı hayır değil sadece veletler.

• FK5896 kullanıcısına yanıt
    Evet oyleymis şok oldum gece gece,

Yedekleme yaptigi yerde geri yukleme ile yarattigi dosyalari silince yer acildi yukleyebildim ama baya korkuttu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Alıntıları Göster
    Ben telefon üzerinden 11.4.1'den yükselttim.
    An itibariyle tam şarj sonrası 25 saat oldu ve hala %7 şarjım var. Kullanım süresi Açık ekran 4 saat, kapalı ekran 31 dk.

Yan sanayi batarya ile Pil sağlığım %94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 22 Eylül 2018; 12:5:22 >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.