Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 12 resmen uçuyor. Iphone x deneyimini başka bir boyuta taşıdı. Sanki daha ekrana dokunmadan yapmasını istediğim şeyi yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak benim cihaz İOS 12 gm sürümü 3 4 gün önce aldı daha sonra ben sadece ayarlardan beta profili sildim şimdi benim telefon normal telefonlar gibi 12.0.01 gibi sürüm alacakmı yoksa ben işlem yapmalımıyım

• Bu soru kaç defa soruldu keşke biraz daha yukarı baksaydınız. Sorunuzun cevabına gelirsek bir şey yapmanıza gerek yok gelecektir.
  • Marangoz şakülü eklemek suretiyle hayatımızdaki en büyük eksikliği gidermiş oldu. Teşekkürler apple

• dumluc4 kullanıcısına yanıt
    8 plus dfu mod youtube ye yazarsan ilk veya ikinci video da anlatiyor göstererek parmaklarini takip ederek cözersin:)

• Yazılımı çok yavaş indiriyor 20 saat kaldı diyor sorunu yaşayan varmı ?

• Wifi ağlarına bağlanmada ve hücresel kalitemde düşüşler var. Teli güncelledimten sonra özellikle wifi üzerinden ne watchu güncelleyebildim nede adam gibi bi uygulama yada siteye girebildim. Eşimin telefonu aynı modemde cayır cayır gezerken ben cıldırdım.
    Güncelleme sonrası wifi modülüne biraey mi oldu acaba. Gecen senelerde ipadimi ios7’den 8’e ota ile geçirirken kapandı ve bir daha acılmamış o zamanın parasıyla 750₺ değişim ücreti ödemiştim. Umarım masraf cıkmaz yoksa başlarım apple’ına bu saatten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 18 Eylül 2018; 19:25:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Felaket takılıyor şu halde.

• harika sürüm 8 plus için. zaten betaların bir çoğunu kullandım.

çoğu modele sınıf atlatır şüphesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

ben beğendim şimdilik eksikler yokmu tabikide çok bence en büyük devrim siri kestirmeler .. siri yi çok kullanan biri olarak sevindim... resmen kestirmeler i kullanarak formüllerle iş yaptırılıyor geliştirildiğinde neler olacağını merakla bekliyorum...

pil konusunda bence gayet iyi telefonum Xdün gece saat 8 den beri oynuyorum şuanda %33 te
    wifi açtığımda hücresel kapa veya hücresel açtığımda wifi kapat gibi bir kestirme yapılabiliyor mu?
    henüz sürümü yüklemedim merak ettim.
  • YETISEN kullanıcısına yanıt
    Hocam okadar kurcaladım daha onu göremedim ama bildiğin döngüler kuruyorsun dediğiniz bana da lazım şu saatte WiFi aç şu saatte kapat gibi ...

• iOS 12 icin jailbreak çıkmadıkça ne kadar stabil hızlı olsa da iOS 11.3.1 jailbreak’e değişmem. SplitView ve iPad Dock gibi iPad’e özgü özellikleri iPhone’a uyarlamak mümkün tweakler ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imodder -- 18 Eylül 2018; 19:41:3 >
  • 7 plus 11.2.6 kullanıyorum uzun süredir.biraz bekleme amaçlı bu mesajı bırakıyorum,arada gelir birkaç 7 plus kullananların yorumlarını okurum.
  • şarjda bariz azalma var 8.5-9 saatleri görüyordum bi önceki sürümde telefon 8 plus sizde durumlar nedir? Ayrıyetten grafikten bişey anlamadım bekleme kullanım süresi nerde eskisi gibi çok saçma olmuş beğenmedim hiç bişey anlaşılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 18 Eylül 2018; 19:45:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noobs Gona Wild

Yazılımı çok yavaş indiriyor 20 saat kaldı diyor sorunu yaşayan varmı ?
    Dün gece 12 de başlattım öğlen 12 de anca yükleyebildim. 13 saate yakın sürdü internetten indirmesi. Ben de benim internetimde sorun var sanmıştım. Sorun güncelleme sunucusundan demek ki.

• YETISEN kullanıcısına yanıt
    Yapılabiliyor. Şu şekilde bir ayarlama yaptım çok konforlu oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 18 Eylül 2018; 19:56:55 >
  • atanamayansantrafor A kullanıcısına yanıt
    Hocam link verebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    İnternette okuduğum kadarıyla özellikle bu sorun 8 serisi cihazlarda daha yaygın görülüyormuş Apple yakında 12.0.1 tarzı bu sürüm yayınlayıp durumu düzeltir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Kestirmeler ile ayarlara girmeden wifi, mobil ağ, bletooth kapatılabiliyor. Aşağıda nasıl yapılacağını anlattım: @Abstraction

https://forum.donanimhaber.com/ios-12-ile-kestirmeler-shortcuts-paylasim--135036997#135036997

Bence iOS 12 gerçekten harika. En iyi özelliklerinden biri de Shortcuts-Kestirmeler olmuş...
    Harika bir uygulama... Yukarıda linkini verdiğim konuda faydalı kestirmelerimizi paylaşabiliriz arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Vallahi çok sağolun, app’i indirip ayarlıyorum hemen :)

• iOS 12.1 Beta 1 yayınladı...
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.