Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 bariz hızlandı. Takılma kasma yok şimdilik. Telefondan yükledim direkt. Şarj olayına bakacağız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Safari çok hızlanmış, akıyor resmen. 8+

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet daha yeni geçmiş biz aylardır kullanıyorduk hatta sıkıldık
  • beta kullananlara bir guncelleme yok dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipsw bu seferde hızlandı 10dk ya temiz kuruluma başlayacağım, bakalım emektar 5s ne hünerler göstercek bize
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bence de yükle 6s plus var bende de ilk betalardan beri kullanıyorum suan performans anlamında hiçbir sıkıntısı yok şarjı daha iyi olması gerekiyor sadece. Sabah güç tasarrufunu acıyorum günü çıkarıyor ama tasarruf açmazsam akşama anca yetişiyor. 11 den her halükarda iyi ben geri donsem 2 gün dayanamam sanırım geri yüklerim.

• Iphone SE'yi güncelleyeyim mi ? Son zamanlarda şarjından memnun değilim.

Bir de Ipad Mini 2 var. Ona 11 yüklemeye bile korktum ama Safari kasıyor. Ekranda sürekli ses ayarı çıkıp duruyor. Güncellemeyi alabilir diye okudum ama güvenemiyorum, yenilerini almak artık çok zor malum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yorumunu özellikle bekliyoruz. 5s hızlandıysa 6s ve sonrası uçuşa geçmiş demektir.

• Arkadaşlar apple car play için ios12 ile birlikte google maps gibi uygulamalar da açılabilecek deniyordu, deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

ios 12’yi carplayde 3.parti navigasyonlar için yükledim fakat şimdi carplay menüsüne girdim sadece apple maps mevcut, sanırım uygulamaların kendini güncellemesi lazım.
    Bunu ben de merak ediyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Öncelikle telefonunuzda yüklü olan GM versiyonu ile bugün yayınlanan versiyonun aynı olduğunu hatırlatmak isterim. Beta programdan çıkmak için telefonunuzdan beta profili silebilir veya temiz kurulum isterseniz DFU moduyla kurulum yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    beta profili sildim ama ios 12 normal versiyon güncellemesi gelmedi. normal mi?
  • ios 11 finalden geçtim ota ile hiç hız farkı yok stabilite aynı pili tasarrufluk kullanıyor sadece du bakalım 2 gün geçsin ne olacak.

ip6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Senin yorumunu özellikle bekliyoruz. 5s hızlandıysa 6s ve sonrası uçuşa geçmiş demektir.
    Çok birşey beklemiyorum hocam açıkcası, hatta beklemem de haksızlık olur. Şu güncellemeyi alması bile beni tatmin ediyor. Ha performansı anlamında da fark olursa ballı kaymak
  • Risk alıp iPad’ime yükledim. Güzel olmuş şimdilik kasma takılma yok. Çok büyük değişiklik de olmamış. Ama artık iOS un yok yerine YÖK yazdığı hata giderilmiş sonunda. Şu Metre ölçer uygulamasını açınca deli gibi ısınmaya başlıyor anlamadım ve 6-7 santim eksik hatalı ölçüyor. 86 cm yüksekliği olan nesneyi 79 cm olarak ölçtü. Daha fazla ısınıyor iOS 11 e göre. Artık iPad için de İnstagram desteği verilsin lütfen.

• Yeni iPhone xr da tek kamera ile portre çekim vardı

Bu sürüm ile iphone 8 e portre modu geldi mi?

• Sistem çok yer kaplıyor nedense. İtunes üzerinden güncelledim ve güncelleme öncesi ile sonrası arasında 2 gb fark oldu.

• Renkler daha açık olmuş sanki ?

• iOS12 yükledim, dünün aynisi gibi birsey oldu. Pek öyle bir fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiivii

Renkler daha açık olmuş sanki ?
    Malesef bende de durum aynı renkler açılmış
  • Safari hızlanmıs klavye hazır metinleri değişmiş ölçüm gelmiş pek bi dark göremedim:)

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.