Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.925
Cevap
92
Favori
916.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet pil için gönderdiğim iPhone 6 s telefonum ekranı apple onarım merkezi tarafından değiştirilip geldi pil gene sıkıntılı ne yapmamı önerirsiniz ?Pil sağlığı 84,2 saat kullanımda pil bitiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatkom

Evet pil için gönderdiğim iPhone 6 s telefonum ekranı apple onarım merkezi tarafından değiştirilip geldi pil gene sıkıntılı ne yapmamı önerirsiniz ?Pil sağlığı 84,2 saat kullanımda pil bitiyor
    Bir apple klasiği daha.Yine ekranı değiştirip göndermişler.Pilde sorun var diye gönderiyorsun boşuna ekranı değiştiriyorlar çok ilginç
  • kyaman06 kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu da gitti🙂Ekranı gerçekten değiştiklerini nasıl öğrenebiliriz,ya da nasıl anlaşılır

• quote:

Ekran koruyucu da gitti🙂Ekranı gerçekten değiştiklerini nasıl öğrenebiliriz,ya da nasıl anlaşılır
    Değiştirmişlerdir hocam,alırken kağıtta yazar.Apple'ı arayarak öğrenebilirsin.
  • şimdi ios 11'e geçmesine geçtik de 32 bir bir sürü paralı uygulamam çalışmıyor sağlayıcı firmalarda güncelleme yapmıyor. Ne olacak şimdi.
  • iOS12 Beta 'dan süratle geri dönüş yapıyorum, telefon saçmalamaya doyamıyor.
  • Umarım 12 iyi gelir pil performansım rezalet şu ara
  • kyaman06 kullanıcısına yanıt
    Şimdi de ahize den çıkan ses patlak hoparlörden çıkan sese benziyor Ne yaptıkları belli değil

• fatkom F kullanıcısına yanıt
    Pili degistirin duzelir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Zaten pil değişimi için servise gönderdim onlar apple onarım merkezine gönderdiler,ekran değişimi yapılmış telefon geldi şimdi ahizeden çıkan ses patlak hoparlörden çıkan sese benziyor

• fatkom F kullanıcısına yanıt
    Bi kere acildi mi dikis tutmuyor anlasilan, hep bi sorun çıkıyor, pil degistirenlerde de var benzer sikayetler, pili degismisler mi bari ?

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Pil aynı değiştirmediler

• quote:

Zaten pil değişimi için servise gönderdim onlar apple onarım merkezine gönderdiler,ekran değişimi yapılmış telefon geldi şimdi ahizeden çıkan ses patlak hoparlörden çıkan sese benziyor
    İlk 6 ay içinde ise iade hakkın var .

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Telefon 1 yıllık Ağustos 2017 de aldım tekrar servise göndereceğim

• iOS 11 i bu halde mi bırakacaklar 11.4.1 pek sağlam bir sürüm değil 11.4.2 verirler diyordum ama vermeyecekler sanırım.

• Arkadaşlar,
    Ayarlar Dictionary bölümünde British English ve Turkish seçili, ama ne zaman bir kelimeye uzun basıp look up seçeneğini seçsem sadece british english geliyor. Ben ikisininde gelmesini istiyorum.
    Ayrıca buraya istediğimiz sözlüğü nasıl ekleyebiliyoruz. (Mesela british english yerine cambridge dictionary koymak istiyorum)

ios 11.3 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

Arkadaşlar,
    Ayarlar Dictionary bölümünde British English ve Turkish seçili, ama ne zaman bir kelimeye uzun basıp look up seçeneğini seçsem sadece british english geliyor. Ben ikisininde gelmesini istiyorum.
    Ayrıca buraya istediğimiz sözlüğü nasıl ekleyebiliyoruz. (Mesela british english yerine cambridge dictionary koymak istiyorum)

ios 11.3 kullanıyorum.

Bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler buraları uzun süredir takip edemiyorum bu ios 11.4.1 den sonra güncelleme gelmedi ios 11 in son güncellemesi mi bu daha gelmiyecek herhalde dimi

• lucky s L kullanıcısına yanıt
    Gelmedi. Cok Büyük ihtimalde gelmez artik bu saatten sonra!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler acil tavsiyeye ihtiyacım var

- İ7 cihaz ile 10.3.3 sürümündeyim ios 11.4.1 'e geçmemi önerir misiniz ?

- Malum ios 12 de çıkıyorken şimdiden 11.4.1 ile adam olmasını beklemek mantıklı olur mu (yavaştan 10 eskicek uygulama güncelleme konusunda özellik almamaya başlar vs)

- ios 11.4.1 sıkıntılı bir sürüm mü?

Son olarak otadan direk güncelleme yapıcam dfu falan uğraşamam çok bilgi var herhangi bir sıkıntı olma durumu olur mu ?

Şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.