Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.925
Cevap
92
Favori
916.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraya44

Telefonunuz tamir edilmiş yetkili servisten ögrendiniz mi? hangi parçaların değiştigini :)
    servise ulaşamadım,telefona bakmadılar.onarım merkezinden de kimse aramadı ne yaptılar bilmiyorum an itibariyle telefonumu bana göndermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatkom

servise ulaşamadım,telefona bakmadılar.onarım merkezinden de kimse aramadı ne yaptılar bilmiyorum an itibariyle telefonumu bana göndermişler.

Alıntıları Göster
    Hocam cihazınız net olarak tamir edilmiş batarya ile ilgili vermiştiniz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Batarya sarj tutmuyor diye yazıp gondermistim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Batarya sarj tutmuyor diye yazıp gondermistim
    Muhtemelen bataryası değişti hocam benimde cihazım onarım merkezindeydi kasasında soyulma darbe var diyerek ücretli değişim kararı çıkardılar daha önce tamir edilmişti üstelik böyleyken temmuz ayında🤧

• Sürekli "Yeni ios sürümü var. ios 11 beta'dan güncelleyin" yazısı çıkıyor. daha önceden ios 11 beta programına kayıtlıydım şu anda da ios 11 beta'nın son sürümü yüklü ve profili de kaldırdım ama yazı çıkmaya devam ediyor.
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Bugün Son çıkan sürüm ile bu sorun giderildi sanırım.

• charsaf21 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun ios 12 için de çıkıyormuş ve sorun çözülmüş ama ben ios 11 deyim ve uyarı çıkmaya devam ediyor
  • iOS 11 [ANA KONU]

süre sizce nasıl ????
  • Arkadaşlar teli pil şarj tutmuyor diye servise gönderdim oradan Apple onarım merkezine gitti,servis sayfasında aynen şöyle yazıyor ben şokta :Yetkili Servis Sağlayıcısı olarak yaptığımız dış görsel incelemeler ve ön tanılama araçlarına göre bulgular ile inceleme ve onarım yapılmak üzere Apple onarım merkezine gönderilmiştir.Yapılan tanılama sonucu cihazınızda belirtiğiniz tüm bulgular incelenmiş olup ekran değişimi ile arızalar giderildi.Ekranda bişey yoktu ama ???
  • quote:

Arkadaşlar teli pil şarj tutmuyor diye servise gönderdim oradan Apple onarım merkezine gitti,servis sayfasında aynen şöyle yazıyor ben şokta :Yetkili Servis Sağlayıcısı olarak yaptığımız dış görsel incelemeler ve ön tanılama araçlarına göre bulgular ile inceleme ve onarım yapılmak üzere Apple onarım merkezine gönderilmiştir.Yapılan tanılama sonucu cihazınızda belirtiğiniz tüm bulgular incelenmiş olup ekran değişimi ile arızalar giderildi.Ekranda bişey yoktu ama ???
    Her arızaya ekran değiştirip gönderiyorlar hocam.Bende se vardı ekranda bir şey olmamasına rağmen değiştirip göndermişlerdi.Ekran ile şarjın ne alakası var?Büyük ihtimal sorun devam edecek,kıdemli danışman ile görüş :/
  • kyaman06 kullanıcısına yanıt
    Apple destek kanalıyla mi

• quote:

Apple destek kanalıyla mi
    Onlar seni kıdemli danışmana yönlendirir.
  • kyaman06 kullanıcısına yanıt
    Kıdemli danışman ile görüştüm , ekran ünitesi hata vermiş pil testlerden geçmiş o yüzden pili degistirmemisler

• quote:

Kıdemli danışman ile görüştüm , ekran ünitesi hata vermiş pil testlerden geçmiş o yüzden pili degistirmemisler
    Şarj tutmuyordu hocam demek problem yokmuş.Ekranda sorun yok demiştin ama testlerde arızalı çıkmış değiştirmişler.Bende de yoktu ama değiştirmişlerdi :)Neyse gelince yaz umarım düzelmiştir.Telefonu orada şarja tak kontrol et,kasasına bak soyulma vs var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyaman06 -- 2 Eylül 2018; 16:40:25 >
  • son güncelleme ile 11 i kabul ettim, muhtemelen 12 ye kolay kolay geçmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar teli pil şarj tutmuyor diye servise gönderdim oradan Apple onarım merkezine gitti,servis sayfasında aynen şöyle yazıyor ben şokta :Yetkili Servis Sağlayıcısı olarak yaptığımız dış görsel incelemeler ve ön tanılama araçlarına göre bulgular ile inceleme ve onarım yapılmak üzere Apple onarım merkezine gönderilmiştir.Yapılan tanılama sonucu cihazınızda belirtiğiniz tüm bulgular incelenmiş olup ekran değişimi ile arızalar giderildi.Ekranda bişey yoktu ama ???
    aynısını banada yapmışlardı pil sorunu var diyorum ekran değiştirildi diyip geri yollamışlardı ellerinde fazla fazla ekran var herhalde

• Sizi 12 konusuna bekleriz. Yorumları okursanız bir kişi dahi performans anlamında 12'den şikayet etmiyor. Apple'ın bu sürüm ile tek amacı zaten stabiliteyi tekrar yakalamak. Tabii geçip geçmemek sizin elinizde fakat 12'ye şans tanımanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

aynısını banada yapmışlardı pil sorunu var diyorum ekran değiştirildi diyip geri yollamışlardı ellerinde fazla fazla ekran var herhalde

Alıntıları Göster
    Aynen kafasına göre değiştiriyot teknik servs:))

• quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Sizi 12 konusuna bekleriz. Yorumları okursanız bir kişi dahi performans anlamında 12'den şikayet etmiyor. Apple'ın bu sürüm ile tek amacı zaten stabiliteyi tekrar yakalamak. Tabii geçip geçmemek sizin elinizde fakat 12'ye şans tanımanızı öneririm.

Son yıllarda apple ios bazında büyük prestij kaybetti güncelleme olarak benim için, x i çıktığı sürümün finali ile bırakmayı en sağlıklısı olarak görüyorum ama resmi oalrak yayınlandığında müthiş olaylar olursa neden olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    Umarim Final'de bozmazlar.

• 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.