Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.925
Cevap
92
Favori
916.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her seferinde ayarlardan Wi-Fi & Bluetooth kapatmaktan sıkıldım. Denetim merkezinden kapatsak arkada çalışmaya devam ediyor biliyorum ama şarja fazla bir etkisi oluyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pil sağlığı hala beta olarak mı görünüyor? Eğer öyle ise iOS 12’ye bırakıp bakın böyle böyle yaptık diye bir posta da onunla övüneceklerdir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ios 11.4 ne zaman geliyor tahmini?
  • Evet beta 6 yükledim sabah 7:00 de şarjdan telefonu çektim 7:30 da apple music açtım aralıksız saat 09:00 kadar dinledim o sıradan whatsapp tan 2 kere yazışma yaptım ve mobil internet açıktı şarj durumum tam saat 9:00 da %97 kaldı yani 1,5 saat full müzik internet whatsaap ile %3 lük bir kayıp diyeceğim şudur ki 11.3.1 de bu durumda pilim %94 92 lere kadar düşüyordu kesinlikle tam sürüm gelsin bu sürüm benim en son sürüm olarak kalacak bir daha güncelleme yapmayacagım baktım 2 3 ay sonra 12 de sorun yok geçerim ama sanmıyorum ios 12 iphone8 ve iphonex için optimize edilecek çünkü apple stratejisini değiştiriyor iphone x modelini güçlemdirmeye ve yeni tasarımlar peşinde olacak bu yüzdende yazılım tarafıda x serilerine daha ağırlık verecek bizlerde bug ve hatalar içinde boğulacagız tabi bu benim tahminim inşallah 12 iyi olurda geçeriz ama inancım kalmadı şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 18 Mayıs 2018; 9:19:10 >

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Maalesef evet halen beta olarak gözüküyor. Anlaşılan sunumun bir 5-10 dakikalık kısmı buna ayrıldı.

• 8’de de millet bayağı sıkıntı çekmişti sonra 9 ile düzelteceğiz dediler hatta 4S’e de bu nedenden güncelleme verdiler ama 9 kullandığım en buglu iOS sürümü idi. 10 ile ancak düzeltebilmişlerdi. 12’yi bırakın 13 ile ancak kendine gelir yazılım.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ben sanki haftaya gelir diye düşünüyorum ama yanılabiliriz tabii...

• iOS 11.2 sürümündeyim. Güncellemek istiyorum ama “güncelleme istendi” yazısında kalıyor. Ne yapacağım ben? iTunes ile uğraşıp verilerim silinsin de istemiyorum.

Cihaz:iPhone X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 18 Mayıs 2018; 10:38:15 >
  • darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    anlaşıldı..ios 12 ile birlikte büyük bir sükse halinde sunacaklar bu özelliği :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

8’de de millet bayağı sıkıntı çekmişti sonra 9 ile düzelteceğiz dediler hatta 4S’e de bu nedenden güncelleme verdiler ama 9 kullandığım en buglu iOS sürümü idi. 10 ile ancak düzeltebilmişlerdi. 12’yi bırakın 13 ile ancak kendine gelir yazılım.
    Hocam valla ben androidden geçtim bana göre androidden kat ve kat daha iyi ama apple olunca beklenti büyük oluyor :) böyle sıkıntıları görmek istemiyoruz kullanıcı olarak birde dışarıdan görenlerde ios çok kötü sanmasın tabi bizler ufak ayrıntıları göz önünde bulundurarak eleştiri yapıyoruz :) dediğin gibi umarım 13 e kalmaz 12 de istediğimiz gibi stabil bir ios sürümünü bizlere vermiş olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: If you my star

Her seferinde ayarlardan Wi-Fi & Bluetooth kapatmaktan sıkıldım. Denetim merkezinden kapatsak arkada çalışmaya devam ediyor biliyorum ama şarja fazla bir etkisi oluyor mu?
    Full açık kalmasından daha az tüketiyor. Zaten şarja en çok etkiyi sürekli yeni bağlantı var mı diye taraması yapıyor. Denetim merkezinden kapatınca onu yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

iOS 11.2 sürümündeyim. Güncellemek istiyorum ama “güncelleme istendi” yazısında kalıyor. Ne yapacağım ben? iTunes ile uğraşıp verilerim silinsin de istemiyorum.

Cihaz:iPhone X
    Güncellemeyi silip tekrar deneyin.
    Şu sayfada en sonda yazıyor nasıl yapılacağı:https://support.apple.com/tr-tr/HT201435
  • Android P’yi gördükten sonra iOS’in birçok eksiğini hissetmeye başladım. Adamlar çalmak falan demeden iOS’ten alması gerekenleri alıp daha adam akıllı yapmışlar. Keşke tam tersini Apple yapmaya zahmet etse.

• Telefon parlakliginin sondayken kendi kendine kisilma sorununu baska yasayan var mi? Ozellikle agir oyunlarda bi zaman sonra ekrani zor goruyorum. Servislik bir durum mudur yazilimsal mi?

• okanclskn kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamadım ben yaşamadım ama okuduğum kadarıyla cihaz kendini korumaya alıyor ısınınca yük altında yapıyor diye biliyorum. Yani problem değil özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

Güncellemeyi silip tekrar deneyin.
    Şu sayfada en sonda yazıyor nasıl yapılacağı:https://support.apple.com/tr-tr/HT201435

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim ama uygulama listesinde yok güncelleme. Gerçekten çıldırtacak bu hata. Hiç yaşamamıştım böyle bir şey.

• iOS 11 [ANA KONU]

iOS 11 [ANA KONU]

Beta 6 pil durumum inanın bu benim için rekor 8 saati görücem inşallah 😬 telefon iphone 7 sabah 7:00 den akşam 22:00 kadar ki sürem bu arada pil sağlıgı 97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 18 Mayıs 2018; 22:1:26 >

• Beta 6 şarj yönetimi çok iyi olmuş Iphone 8+ kullanıyorum fark etti.
  • iOS 11.3 için watchOS veya tvOS profilleri neden geçersiz diyo güncelleme yapmamak icin başka profil yok mu güncellemek istemiyorum telefonu ayarlardan profillerden silinmiş çünkü kendi kendine yeni güncel beta profili falan varmi lütfen bilgisi olan anlayan dostlarım varmıdir ???

• O zaman dua edelim de stabiliteyi bozmadan final sürüm yayınlasınlar!

• 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.