Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
93
Favori
697.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanki yavaş şarj oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cankal


    quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer77

    Kraliyet ailesinden iki vatandaş Allah aşkına tası tarağı toplayıp göçüp gidin buralardan sizi hiçbir şey memnun etmeyecek bari bizi kullandığımız cihazlardan soğutmayın artık da yeter .

    İos kulanıcıları bu iki arkadaş dışındaki trollere itibar etmeyiniz . Konuda troll var bir kaç daha uzman arkadaş var forumda sizlerin kafasını karıştırmasına asla müsade etmeyin

    lawyer77 infom@n bu iki arkadaş candır.

    Çok teşekkür ederim hocam. Ben detaylara sebep sonuç ilişkisiyle bakarım. Bazı insanlar ise herşeyi işletim sistemi sürümüne bağlar. Hayatta kullandıkları uygulamları üretenler hata yapmaz.

    Bu site iOS sürümleri hakkında bilgi almak isteyen bir kişiyi çelişkide bırakır. Her kurulum DFU olsa bile başarılı olmaz. Apple iOS 10'da bu sorunun üstüne eğildi zaten iOS 9 kurulum süresiyle iOS 10 kurulum süreleri arasındaki farktan bunu anlamak mümkün FAKAT bu sorunu hala tam anlamıyla aşmış değiller.




  • Merhaba hocam , sizin sorun biraz geniş kapsamlı olabilir internet sağlayıcınız,bulunduğunuz yerin altyapısı , o saatlerdeki internet yoğunluğu (genel anlamda 50mbbit diyip geçmeyin genel yoğunluk varsa kastımı kasar çünkü) arada olduğunu söylemişsiniz cihazdan ziyade bunlardan dolayı da olabilir en kötü servisinde bu konu da yapabileceği çok bir şey olduğunu sanmıyorum sonuçta cihaz düzgün çalıştığı sürece baktınız kötüye gitti iyice temiz kurulum yapıp denersiniz aynı şey devam ediyorsa servise götürmekten çekinmeyin tadınız kaçmasın .

    Diğer konularda ise ne ara bu kadar mükemmeliyetçi olduk bilmiyorum doğrusu bu cihazları dünyada milyonlarca insan kullanıyor arada yabancı forumlara da göz gezdiriyorum şikayetler var olacakta zamanla güncellemeler ile rayına girecektir . Bu işler tek seferde olsaydı zaten tek sürümle takılır arada güvenlik açıkları kapatılırdı sadece . Yazılım işi çok farklı dünya donanım sorunu tek seferde hallolabiliyor fakat yazılım öyle değil maalesef




  • Reklam engelleme yazılımı kullanıyor musunuz?
    Tarayıcı geçmişini silip bir kaç gün daha dener misiniz?
  • sam112 S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen batarya ömrü bitmeye yaklaşmıştır, 2 seneden fazladır kullanıyor olman bunu destekliyor, çok küçük bir ihtimalde yazılımsal bir sorun olmasıdır ki bununda çözümü temiz bir kurulum olacaktır. Önce temiz bir kurulum yap sorun çözülmezse apple store a götür ve problemin çözümü için ordan destek al, belki ücretsiz batarya değişimi yaparlar, tabi bu düşük bir ihtimal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pythON -- 23 Ocak 2017; 22:45:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cordoncayo

    Sanki yavaş şarj oluyor

    Arkada birşeyler yardırıyor olabilir mi?
    Ben kaç mah ile şarj olduğuna itools ile bakıyorum.
    iTools kurup wifi connection seçeneğini seçiyorum. Cihaza wifi ile bağlanabiliyor.
    Sonra cihazımı duvar şarjına takıp kaç amper ile şarj ettiğini iTools'un "Battery Specialist" bölümüyle kontrol ediyorum.
    Aklında olsun %80'den sonra yavaş şarja geçer ve şarj hızı düşer. 0-80 arasındayken bakmalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    Teşekkürler aciklamalariniz icin, feedback gondermedim, daha dogrusu bunu beta kullanicilarinin yapabildigini zannediyorum...

    Rica ederim.
    http://www.apple.com/feedback/iphone.html
    ingilizce olarak mesajınızı yazmanız lazım.
    Hatta o sorunu gördüğünüzde ekran resmi alıp feedback'e link olarak ekleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bana ios güncellemesinin bildirimi gelmiyor çözen var mı bu olayı. Ben denetle dersem görüyorum. Onun haricinde haberim olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    hocam ilgin için teşekkür ederim öyle ciddi bir sorunum yok Allaha şükür sanırım yoğunluk gibi durumlardan dolayı oluyordur ve uzun zamandır Dh-teknoseyir üyesiyim bu iki sitede çok takılıyorum ve bazı saatlerde yoğun oması da sayfaların geç cevap vermesine sebep olabilir diye düşünüyorum, başka web adreslerinde sorun görmedim onu fark ettim, kısacası sorunum yok Allaha şükür, çünkü her türlü elektronik ürünü cidden çok bilinçli kullanıyorum

    @infom@n hocam sana da ilgin için teşekkür ederim, telefonda her hangi bir reklam engelleyici kullanmıyorum ama safari geçmişini sık silmiyorum yani öyle aşırı bir sıkıntım olmadı :)




  • 2 3 yıldır hep buralardayım. 1.5 sene önce etkin olarak yorum yapar ve yardımcı olmaya çalışırdım. Boş beleş, troller yüzünden 4 5 ay foruma girmez oldum. Daha sonra sadece yorumları okuyup çıkar oldum. Şunu net bir şekilde söylemek istiyorum, inf@man ve Makale_Helvetia ikiside forumda bildiğim en faydalı ,yararlı insanlardır.

    Burada yazan insanlardan tek ricam var. Birşeyler yazarken sırf laf olsun diye yazmayın. Muhabbet edersiniz yeri geldiğinde eyvallah ama aynı şeyleri defalarca yazıp duranlar var. Unutmayın ki bu telefonları, yazılımı yapanlarda insan. ve O kadar telefon arasından gidipte iPhone alan insanlarda bizleriz. Ya almayın ya laf yapmayın. varsa iPhoneden daha iyisi buyrun gidin onu alın.

    İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 9.3.4'den ios 10.2.1e geçicem arkadaşlar.İtunes üzerinden mi güncelliyim yoksa telefon üzerinden mi? Herhangi bişey farkediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜN CEL LE ME

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s i 10.2.1 e yükseltmiştim telefon iyi e kafayı yedi.

    Şebeke sorunu oluyor internet arasıra gidiyor..

    Bazen wifi den kopuyor.

    En kötüsüde uyanma tuşuna bastığımda geç algılıyor.

    Ve geçişlerde baya donuyor tutukluk yapıyor.

    5s inde miyadı doldu fakat bu fiyatlarla model falan yükseltemeyiz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhsnmtn kullanıcısına yanıt
    Garanti bitmisken nasil ucretsiz olur ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAKIN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frosty9 kullanıcısına yanıt
    sağolasın ne olacak ne bozması sebebini bilmemek daha çok bozar moralimi, klavyede yazmak için acayip yumuşak basmam lazım bazı harfler için titremede oluyor, dediğin gibi indirip bir test edeyim.
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Bir insanın para verip aldığı ürüne her türlü sallama hakkı var, kimseye karışamazsınız sen nasıl yhaa ayfondan iyisini vharsa gidip alın diyebiliyorsan oda aynı şekil zıttını söyler.



    Ben bu ürüne para veriyorsam ürünü stabil kullanabilmeliyim, verdiğim parayı haketmeli. Güncelleme desteği yüzünden note 3 den geçtim iphonea 1.5 senedir kullanıyorum keşke güncelleme geç gelseymiş demeye başladım.



    İlerde sende bir ürün yapar ve satış sonrası desteğinde "ben de insanım yha" diye savunacak mısın. Böyle bi bahane olabilir mi ?



    Eğer eleştirin ürüne sahip olmadan sallayanlara ise o konuda yazdıklarında haklısın ama son cümlenden iphone kullanıcılarına hitap ettiğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decemst -- 23 Ocak 2017; 23:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juan - Juan

    Arkadaşlar bana ios güncellemesinin bildirimi gelmiyor çözen var mı bu olayı. Ben denetle dersem görüyorum. Onun haricinde haberim olmuyor.

    çoğumuzun öyledir son birkaç günde tahmin ettiğim için 10.2.1 için ayarlara girip bakıyordum 3-4 saatte bir.. ben ayarların üzerine bildirim işareti geldiğini kendi telefonlarımda hiç hatırlamıyorum wifi a bağlandığında otomatik olara güncellemeyi indirip hazırda olursa sanırım bildirim yazıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n


    quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    10.2.1 genel sorunlar devam ediyor, uygulamadan cikarken fps dususleri, ustte ki saat kısmı sonradan geliyor, youtube tam ekran izlerken cikinca ekran sapitiyor, degisen bisey yok anlasilan...

    dur bismillah. Youtube sorunu youtube uygulamasıyla alakalı diğer sorunlar bende yok

    Beni tanıdınız umarım android den ios geçiş yaparken benim konuma yardımcı olmuştunuz 6s 16 gb roze gold sizlerin faydasını gördüm .
  • 10.3 beta yı niye yayınlamadılar acaba? Genelde tam sürüm ve bir sonraki sürümün betası birlikte gelirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.