Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.578
Cevap
93
Favori
697.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • musty2626 M kullanıcısına yanıt
    Bir hareket yok hocam. Zaten önceden de üye olmuştum servise.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kraliyet ailesinden iki vatandaş Allah aşkına tası tarağı toplayıp göçüp gidin buralardan sizi hiçbir şey memnun etmeyecek bari bizi kullandığımız cihazlardan soğutmayın artık da yeter .
  • 10.3 te siyah tema gelir umarım. Bu arada yeni keşfettim ibooksta kitaplarım bölümünde ışık altınadayken beyaz tema, karanlığa gidince birden siyah tema oluyor. Bunu bilmiyordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer77

    Kraliyet ailesinden iki vatandaş Allah aşkına tası tarağı toplayıp göçüp gidin buralardan sizi hiçbir şey memnun etmeyecek bari bizi kullandığımız cihazlardan soğutmayın artık da yeter .

    İos kulanıcıları bu iki arkadaş dışındaki trollere itibar etmeyiniz . Konuda troll var bir kaç daha uzman arkadaş var forumda sizlerin kafasını karıştırmasına asla müsade etmeyin

    lawyer77 infom@n bu iki arkadaş candır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 23 Ocak 2017; 21:52:51 >
  • İPhone 7 ye yeni güncellemeyi indiren arkadaşlardan yorumları bekliyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.2.1 genel sorunlar devam ediyor, uygulamadan cikarken fps dususleri, ustte ki saat kısmı sonradan geliyor, youtube tam ekran izlerken cikinca ekran sapitiyor, degisen bisey yok anlasilan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

    Hocam sizlerin yokluğunda buralar çer çöp hale geldi. Şimdi sizin mesajlarınızı okudukça böyle değerli paylaşımların yokluğu öne çıkıyor.

    Çok teşekkür ederim hocam.
    Mesajları okudukça burnumdan solur oldum. 2 günde illahlah çektirdiler.
  • ayarlardan serte getirmeme rağmen 3D touch çok hassas geliyor bana, zırt pırt açılıyor hele klavyedeyken çıldırıyorum, güncellemelerle bir değişme olur mu?
  • frosty9 kullanıcısına yanıt
    İlerleyen zamanlarda pil içinde bilgi verirseniz çok iyi olur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    10.2.1 genel sorunlar devam ediyor, uygulamadan cikarken fps dususleri, ustte ki saat kısmı sonradan geliyor, youtube tam ekran izlerken cikinca ekran sapitiyor, degisen bisey yok anlasilan...

    dur bismillah. Youtube sorunu youtube uygulamasıyla alakalı diğer sorunlar bende yok
  • Eksik olma hocam sağolasın da ben anlam veremiyorum hergün düzenli aralıklarla bukadar beğenmedikleri bir cihazı kullanıp kötüleyip dururlarki . Hani önyargılı da olmak istemiyorum. Ben şahsen bukadar illet etsem cihazdan elimi dahi sürmem satar başka cihaz kullanırım geriye birtek gösteriş için katlanmak kalıyor bunlar da o sebeple değiştirmiyorlar gibi . Düzelir diye beklemek ayrı her dakika b.k atmak ayrı. Yıllardır ara güncellemelerde ne büyük bir yenilik geldi ne de kusursuz oldu iPhone kullanan adam bunu bilerek kullanır zaten . Sanırsın ki iPhone dışında bütün cihazlar kusursuzluk abidesi ya nebiliyim daha fazla konuşmak istemiyorum sonra siyasetti bilmemneydi ne tipler olduklarını ben tahmin edebiliyorum hiçbir şeyden hiçbir zamanda hoşnut olamayacaklarını neyse .

    Güncellemeye gelirsek animasyonlar biraz daha pürüzsüz,lagsız,yumuşamış gibi geldi ama cihaz şarjda olduğu için fazla kurcalayamadım . Şarj durumu da 3-5 güne anca oturur o zaman daha net konuşabiliriz diye düşünüyorum.

    Edit:İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 23 Ocak 2017; 22:7:53 >




  • infom@n kullanıcısına yanıt
    :) ios yazilimindan degil mi youtube dan cikinca ekranin sapıtması, home tuşuna cift tiklayip uygulama kapatinca saat kısmı sonradan geliyor halen, sizde oyle degil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Vedder

    Ios nasıl davul oluyor? Böyle bir şey yok hocam sen bari yapma. Android mi bu davul olsun.

    Bellek temizlemeyi bile kendi kendine gerektiği zaman yapan bir sistem Ios.

    3 tane iphone değiştirdim, aldığım ilk yedekle hala kullanmaya devam ediyorum. Hiçbir zaman temiz falan kurmadım. Hiçbir sıkıntı yok.

    Benim söylemek istediğim şey, örnek veriyorum; Ios 9'dan 10'a geçiyorum o halde temiz bir kurulum yapmalıyım inancının doğru olmadığıdır. OTA'dan güncelleme yapınca yazılımda hata olur gibi bir algı var forumda. Bu kesin olarak yanlış.

    Kim ne derse desin iOS şişiyor hocam. En fazla 2 ay sonra takılmalar yavaşlamalar başlıyor. En iyi ihtimalle Home+ power ile reset çözüm olabiliyor.
    Uzun süredir bende şişmediğine inanıyordum ama son bir kaç yıldır şiştiğini gözlemledim. Her işletim sistemi gibi buda aynı.

    OTA, DFU mevzusuna gelirsek ben hiçbir zaman sorun yoksa yinede DFU ile kurun demedim. FAkat iOS 9'dan iOS 10'a geçilecekse ben DFU öneririm. Bunu tecrübelerimle diyorum. Minor sürümlerin ilk OTA ile yüklenmesini tavsiye ederim.
    Bütün güncelleme yöntemlerinde Bağlantı sorunları, kullanılan uygulamalar, telefonun modeli, telefonun yaşı, kişiye özel ayarlar sorun yaratabiliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    :) ios yazilimindan degil mi youtube dan cikinca ekranin sapıtması, home tuşuna cift tiklayip uygulama kapatinca saat kısmı sonradan geliyor halen, sizde oyle degil mi

    Bahsettiğiniz youtube sorununu sık sık görüyorum ve bu sorun Youtube uygulamasıyla alakalı. Yabancı forumlarda son 2 güncellemeyle bu sorunun yaşandığı yazılıyor. iOS normal olarak yana yatırılmış olarak göstermek istiyor ama youtube uygulaması dik olarak görülüyor. Bu konuda Feedback gönderdiniz mi?
    Ben saatin geç gelme sorunu hiç yaşamadım fakat böyle bir sorunun olduğunu birkaç kişide okudum. BU sorun iOS 8,9 zamanında da vardı. Muhakkak bir sebebi vardır, belki de operatör kaynaklıdır. Şahsen kafaya takılacak bir sorun olarak görmüyorum ben.
  • frosty9 kullanıcısına yanıt
    2. el aldım bilmiyorum ki, ekran değişikliği etkiler mi 3D touch ın hassasiyetini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer77

    Eksik olma hocam sağolasın da ben anlam veremiyorum hergün düzenli aralıklarla bukadar beğenmedikleri bir cihazı kullanıp kötüleyip dururlarki . Hani önyargılı da olmak istemiyorum. Ben şahsen bukadar illet etsem cihazdan elimi dahi sürmem satar başka cihaz kullanırım geriye birtek gösteriş için katlanmak kalıyor bunlar da o sebeple değiştirmiyorlar gibi . Düzelir diye beklemek ayrı her dakika b.k atmak ayrı. Yıllardır ara güncellemelerde ne büyük bir yenilik geldi ne de kusursuz oldu iPhone kullanan adam bunu bilerek kullanır zaten . Sanırsın ki iPhone dışında bütün cihazlar kusursuzluk abidesi ya nebiliyim daha fazla konuşmak istemiyorum sonra siyasetti bilmemneydi ne tipler olduklarını ben tahmin edebiliyorum hiçbir şeyden hiçbir zamanda hoşnut olamayacaklarını neyse .

    Güncellemeye gelirsek animasyonlar biraz daha pürüzsüz,lagsız,yumuşamış gibi geldi ama cihaz şarjda olduğu için fazla kurcalayamadım . Şarj durumu da 3-5 güne anca oturur o zaman daha net konuşabiliriz diye düşünüyorum.

    Edit:İmla.

    Altına imzamı attım.




  • Kardeş bende uzun zaman oldu İ7plus kullanıyorum ama sesiz sedasız takip ediyorum, çünkü sana da hak veriyorum, ortalıkta gereksiz gereksiz konuşanlar var, her zaman diyorum kendinizi kul yapımı bir şey için bu kadar yıpratmaya gerek yok



    Açıkcası ben cihazımdan memnunum, 2012'den bu yana android kullanıyordum ama son iki ay i7plus kullanıyorum ve çok rahatım, belki arada ufak tefek şeyler olur ama önemli değil çünkü düzelebilecek şeyler bunlar, mesela ben sadece bazen ama safaride sorun görüyorum - evde 50 mbps net var ama safari bazen sayfaları geç açıyor ama bunu bazen yapıyor anlamış değilim ama bunun için apple center ile görüşmedim yada servise cihaz gönderme falan filan düşüncelere girmedim çünkü biliyorum ki düzeltilebilir şeyler, ha olmadı mı - ozaman olmadıysa olmamıştır oturup ağlayıp zırlamaya gerek yok yada çok rahatsizlık hissedilirse başka cihaz alınır, kısacası dünya malı bu "bırakın o size hizmet etsin, siz ona değil" anlayışındayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalwartMan89 -- 23 Ocak 2017; 22:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler aciklamalariniz icin, feedback gondermedim, daha dogrusu bunu beta kullanicilarinin yapabildigini zannediyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kısacası; amaç değil araç olarak kullanmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam . Bu tanılardaki verileri normalde beta sürümlerde toplaması gerekmiyor muydu apple'ın hani hata durumları olur anlarımda bildiğin veri topluyor bu ya bu da sanki cihaz üzerinde olumsuz etki yaratıyormuş gibi geliyor bana zaten kapatıyorum tanı paylaşımını önceden bukadar değildi sanki ios10 ile artış mı oldu nedir .

    Ayrıca bu beta son sürümle çıkan normal sürüm güncellemesi neden aynı oluyor bu yukarıda bahsettiklerim de bu sebepten ötürü olmasın .
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.