Şimdi Ara

iOS 10.3 - 10.3.3 64bit Jailbreak Yayınlandı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kolpaciino

quote:

Orijinalden alıntı: specialtr

quote:

Orijinalden alıntı: kolpaciino

arkadaşlar benim iphone 6splus cihazıma meridian jailbreak kurdum ama cydia da hiçbirşey gelmiyor source ekleyemiyorum sürüm 10.3.2

Meridian da substrate desteği yok. g0blini kullan

Hocam ben hali hazırda kurdum zaten şimdi silip goblin yüklersem sıkıntı olmaz mı ?

re-install seçeneğini ilk kuruluma mahsus aktif edersen sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.3.1 impactor applicaiton hatası alıyom ilerlemiyor iphone 5s

• Sa arkadaslar iphone 6 im var ios 10.3.3 ilk defa jb yapacam bu yazilanlar bilgisayardan mi yapacaz yoksa direk telefondanmi tsk

• impactor de generatingApplicationMap de kalıyor yüklerken. beklemeden açınca uygulama kuruluyor fakat jb yapmıyor. çözüm ?

edit: jb yapıldı görünüyor cydia geldi fakat açınca beyaz ekran çıkıyor ve ana ekrana atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilinchaci -- 8 Ocak 2018; 23:50:22 >
  • kilinchaci K kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayiz. 7 plus kullanıyorum. Çözüm yok suan sanirim. Beklemedeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    7 ve plus goblin jb yok. a7-a8-a9 için var. 7 ve plus de diğerinin de düzgün çalışmadığı söyleniyor.
    ben de ipod için uğraşıyorum telefonda jb var zaten.
  • kilinchaci K kullanıcısına yanıt
    Evet goblin de dastek yok.. Meridian da destek olduğu söyleniyor yalniz hata ayni hocam. Benim sorunun çözümü yok gibi beklemekten baska. Umarim sizin olay çözülür.

• Nighteyes kullanıcısına yanıt
    bir çok ipa dosyası denedim sonuç aynı.
    var mı çözümü söylecek arkadaş ?
  • Jailbreak yapıp yapmamak arasındayım şuan .. kötü giden şarjımı daha da batırmak istemiyorum

• İşletim sistemim 10.3.1 iphone 6 plus 64gb.

Durum bildirmek için yazıyorum.

G0blin ile Jailbreak başarılı bir şekilde yapıldı. İlk deneme de beyaz ekran kaldı restart attı, ekran kilidi açık şekilde 1-2 kez daha denedim. Yüklendi. Carplayde kullanmak için NGXPLAY tweakini kurdum filza icleaner pro wifi password falan gayet başarılı şekilde çalışıyor.

Telefonda şarj sorunu yok.
    Donma yok. Yavaşlama yok.

Tek sorun sanırım gözlerinden kaçmış apple harita da konum çalışmıyor. Uygulamayı kullanırken konum servisini kullanma seçeneği işaretli olan bazı uygulamalarda sorun var. Her zaman kullan seçeneği olanlarda çalışıyor. Bunu da düzeltirler. Ben zaten ios 11 için aslında final jailbreak bekliyorum. O zamana kadar 10.3.1 ile bu şekilde devam edeceğim.

Yaklaşık 4 yıldır jb siz yaşıyordum. İnanılmaz özlemişim ve ohhh be dedirtti bu haliyle bile.

Ama yine de çok eksiği olduğu ve her an sanki bu haliyle tırtlayacağı belli gibi. Final jb yi sabırsızlıkla bekliyorum.

• U la n 7 aldık jailbreak yapamıyoruz olaya bak sinirden ölek mi 😡

• quote:

Orijinalden alıntı: AdsenseWork

İşletim sistemim 10.3.1 iphone 6 plus 64gb.

Durum bildirmek için yazıyorum.

G0blin ile Jailbreak başarılı bir şekilde yapıldı. İlk deneme de beyaz ekran kaldı restart attı, ekran kilidi açık şekilde 1-2 kez daha denedim. Yüklendi. Carplayde kullanmak için NGXPLAY tweakini kurdum filza icleaner pro wifi password falan gayet başarılı şekilde çalışıyor.

Telefonda şarj sorunu yok.
    Donma yok. Yavaşlama yok.

Tek sorun sanırım gözlerinden kaçmış apple harita da konum çalışmıyor. Uygulamayı kullanırken konum servisini kullanma seçeneği işaretli olan bazı uygulamalarda sorun var. Her zaman kullan seçeneği olanlarda çalışıyor. Bunu da düzeltirler. Ben zaten ios 11 için aslında final jailbreak bekliyorum. O zamana kadar 10.3.1 ile bu şekilde devam edeceğim.

Yaklaşık 4 yıldır jb siz yaşıyordum. İnanılmaz özlemişim ve ohhh be dedirtti bu haliyle bile.

Ama yine de çok eksiği olduğu ve her an sanki bu haliyle tırtlayacağı belli gibi. Final jb yi sabırsızlıkla bekliyorum.

yandex, google map, whatssapp konum gönderme olayları çalışmıyor..onun dışında bende JB te sorun yok 10.3.3 g0blin..

• Konum paylaşımını ayarlardan uygulamaya özel her zaman yaparsan sanırım sorun ortadan kalkıyor

• iPhone 5S (10.2.1) ve 6S (10.3.3) cihazlarda G0blin kullanarak jailbreak yapamadık.

Acaba bir sorun mu var? İlk mesajda yazılanları harfi harfine uygulamamıza rağmen Cydia gelmiyor.
  • ipad mini 4 kullanıyorum uzun uğraşlar sonucu g0blin rc1 ile jailbreak yaptım

ben jailbreak tuşuna ne zaman bassam cihaz yeniden başlıyordu

önce sağ üst köşeden force bootstrap ı işaretledim jailbreak tuşuna basmadan önce

home tuşu ile safaride bi sayfa açıp yeniden g0bline tıkladım cihaz bu sefer respring yaptı

benim gibi iki saat jailbreakle uğraşıp yapamayanlar denesin appsync de şuan bende çalışıyor

https://cydia.angelxwind.net reposundan appsync unified yükleyip filza ile kurulum yapabilirsiniz....

• ttolgae T kullanıcısına yanıt
    rc1 sürümüyle o da giderildi. artık konum hatası yok. hatta appstore için touch id çalışmıyor dese de o da çalışıyor.

Uzun süre sonra saurikte twitter dan yazdı ve cydia için çalışmalara başlayacak sanırım yakında 11 için de gelişmeler olacak. hep beraber 11 e geçeriz artık :)

Hatta konu sahibi güncelleme yaparsa iyi olur RC1 versiyonu için.
    http://g0blin.sticktron.net

adresinden indirip kurulum yapın. son versiyon bu şuan. 10.3.x ler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdsenseWork -- 16 Ocak 2018; 10:38:55 >
  • sislivadi S kullanıcısına yanıt
    bu ipa ile 50 kere denedim olmadı..

"home tuşu ile safaride bi sayfa açıp yeniden g0bline tıkladım" burayı biraz açar mısın?
  • quote:

rc1 sürümüyle o da giderildi. artık konum hatası yok. hatta appstore için touch id çalışmıyor dese de o da çalışıyor.

Uzun süre sonra saurikte twitter dan yazdı ve cydia için çalışmalara başlayacak sanırım yakında 11 için de gelişmeler olacak. hep beraber 11 e geçeriz artık :)

bu sürümü kurdum, önceki bütün tweakler ve ayarlar gitti..ayrıca konum sorunu da devam ediyor..neyi yanlış yaptık acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: raulforever

quote:

bu sürümü kurdum, önceki bütün tweakler ve ayarlar gitti..ayrıca konum sorunu da devam ediyor..neyi yanlış yaptık acaba..

hayır kesinlikle konum sorunu çözüldü,
    hatta tethered jb olduğundan dolayı hafta da bir sertifika tazelemek gerekiyor ya, cydia extender önceki versiyonda imzalayamıyordu, şuan itser manual ister otomatiğe alarak tekrar pc den cydia impactor kullanmaya gerek kalmadan imzalama başarıyla sağlanıyor.

bir de şöyle deneyin,

mevcut goblin uygulamasını telefondan kaldırın,
    sonra cydia impact g0blin_rc1.ipa olan dosyayı atın telefona. yükleme bitince uçuş modunda yüklemeyi yapın. ardından internetinizi açın sertifika güven ve doğrulama yı da yaptıktan sonra Jailbreak işlemini goblin uygulamasından deneyin. Ben hatta telefona hard reset atmıştım, icloudda ki cydia ve tweaklerin olduğu yedeğimle kurulumu yapıp sadece üzerine yeni g0blin_rc1.ipa dosyasını kurarak kaldığım yerde devam ettim. Buglar olması ihtimal ve onun için sanırım bazı cihazlarda sorunlar olabiliyor, en fazla karşılaşılan sorun respring esnasında ya da kernel exploid esnasında telefonun restart atması. Bunu da yeni bir cydia impact kurulumuyla baştan sıfırdan kurunca düzeliyor, teli kapatıp açtığınızda tweakler çalışmasada 5 saniyede tekrar jailbreake tıklayıp aktifleştirebiliyoruz.

• AdsenseWork A kullanıcısına yanıt
    rc1 kurulu şuan tweakleri de tekrar yükledim ama konum sorunu devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.