Şimdi Ara

Ios 10.3.1 Jailbreak Gelişmeleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
3
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

Orijinalden alıntı: serkan78689

Telefonu kendi elinizle 3 kişilere açık hale getiriyorsunuz jb nin tek faydasi şu applenin getirmemekde ısrar ettiği hücresel veri butonu baska ne faydası var

Cok zekice bir cevap oncelikle seni bu konuda tebrik ediyorum kimse jb den anlamadigini bu kadar acikca belirtemezdi.

Oncelikle root sifresi diye bi olay var onu degistirmekle ise baslarsan herhangi bir sorun yasamazsin.

Control center'a kisayol eklemek olarak gordugun jailbreak islemi icin binlerce tweak yuzlerce repo olmasi da ilginc gercekten.

Sizin bir alt modeliniz de bedava uygulama indirmek icin jb yapiyolar yea diyen tipler

Simdi kendi kullandigim tweakler ile telefonu nasil bir konuma getirdigimin ozetini geceyim.

Home butonu kullanimini sifirladim

safari de gereksiz ne varsa kaldirdim reklamlari engelledim tum icerikleri ve dosya uzantilarini indirilebilir hale getirdim.

Uygulama ikonlarini, temalari vs degistirip gorunumunu guzellestirdim

Fontu degistirerek yine kisiye ozgu degisikler yaptim

Status bar uzerine tarih ekledim ki meslegim icin onemli

Kilit ekranini degistirdim tema ekledim o igrenc saati kaldirdim

Kilidi acmak icin kaydirin olayini yeniden getirdim

İos 10 ile gelen ve hic bir ise yaramayan sol menuyu ortadan kaldirdim

Watusi ile whatsapp uzerinde istedigim dosya paylasimini yapmaya, mavi tik engellemekten son gorulmeyi dondurmaya kadar bir cok ozelligi aktif ettim. Hatta whatsapp temasini konusma balonu renklerini degistirdim ve cok kullandigim grup sohbetleri digerleri ile karismasin diye gruplandirdim.

Ayni kisiden veya gruptan birden fazla mesaj geldiginde kilit ekranin çöp olmasin diye bildirimleri gruplandirdim

Menu gecisleri, ekran videosu kaydetme, klavye kisayollari cc kisayollari ekledim. Simdi ben SwipeSelection tweakinin faydasini nasil aciklayayim?

Uygulamalarin cache dosyalarini temizleyen kucuk bi tweak indirdim

İstedigin uygulamanin istedigim surumunu indirmeme izin veren appadmin yukledim

Spotify da bedava premium uyelik aldim

Mesela bu ( ◕ ◡ ◕ ) unicode faces leri ekledim ama kime anlatiyorum ki ¯\_(ツ)_/¯

Bunlar da benim tweakler

Ios 10.3.1 Jailbreak Gelişmeleri

Bu kadar özelleştirmeden sonra telefonda herhangi bir performans kaybı ya da batarya süresinin azalması gibi bir durum oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar daha önce hiç bu işlere girmeyen biri olarak bir kaç sorum olacak.
    Şimdi bu jailbreak işlemini yaptığımızda telefonun ikinci el değerinde ne gibi bir farklılık oluyor satarken? Herhangi bir hata da telefonun tamamen çöp olma durumu var mı? Mevcutta IOS 10.3.1 kullanıyorum hangi yazılımı kurmam gerek?
    Konuya mümkün olduğunda uzak olduğumdan yardımlarınıza ihtiyacım var.
  • iPhone 7 ye jailbreak gelmeyecek mi ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende ios 8.3 jb'li iPad Air var buna format atmak istiyorum sürüm yükseltmeden nasıl format atabilirim.
  • Telefonun piyasasında her hangibir değişiklik olmaz hocam 10.3.1 de şuan jailbreak yok yakın zamanda çıkma ihtimali var. Her şeyi düzgün ve dikkatli kullanıldığında bir sorun olmuyor çöp olma durumu o kadarda yüksek bir ihtimal değil

• bi cıkmadı ya. hepsi benim dediğim şekilde ilerliyor. 10.3.2 çıkmadan beklemeyelim demiştim.
  • Myth61 kullanıcısına yanıt
    semi restore ile restoreliyeceksiniz. bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

semi restore ile restoreliyeceksiniz. bitti.

Dövseydin hocam ya töbe töbe halletim zaten işimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sert olmadı ki. siniz eklemişim. :P nasıl hallettiniz yazın başkaları da faydalansın.
  • 10.3.2 final de geldi. 10.2.1 lerin 10.3.1 imzası kapanmadan geçmelerini öneririm. 10.2 jb olanlar zaten gecmesin hicbir sürüme. Yakın tarihte 10.3.1 cıktııı cıktı. cıkmazsa zor gelir.
  • quote:

10.3.2 final de geldi. 10.2.1 lerin 10.3.1 imzası kapanmadan geçmelerini öneririm. 10.2 jb olanlar zaten gecmesin hicbir sürüme. Yakın tarihte 10.3.1 cıktııı cıktı. cıkmazsa zor gelir.

10.2.1 sürümündeyim. Şimdi güncellemeye baktım 10.3.1 yerine 10.3.2 görünüyor. 10.3.1 i kaçırmışım. JB için hangi sürümde kalalım acaba
  • KontrolKey kullanıcısına yanıt
    Hayır derhal itunesten 10.3.1 ipsw indir yükle jb gelirse 10.3.1 için gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: KontrolKey

quote:

10.3.2 final de geldi. 10.2.1 lerin 10.3.1 imzası kapanmadan geçmelerini öneririm. 10.2 jb olanlar zaten gecmesin hicbir sürüme. Yakın tarihte 10.3.1 cıktııı cıktı. cıkmazsa zor gelir.

10.2.1 sürümündeyim. Şimdi güncellemeye baktım 10.3.1 yerine 10.3.2 görünüyor. 10.3.1 i kaçırmışım. JB için hangi sürümde kalalım acaba

10,3,1 ipsw indirin sonra itunesten shift+restore ile yükleyin. bunları yapmadan itunese telefonu yedekleyin 10.3.1 güncelleyince yedekten geri yüklersiniz. ayarlarınız faln kopyalansın.
  • aminobaz A kullanıcısına yanıt
    boş konuşuyorsunuz. yeni sürüm çıktıktan bu kadar süre sonra eski sürüme ne diye jailbreak çıktın. Ki zaten hiç bir zaman da öyle olmadı. çıkarsa 10.3.2e çıkar artık yoksa da yok
  • emretwolf kullanıcısına yanıt
    Pangu 10.3.1 için gösterdi tonla açık kapatıldı 10.3.2 de pangu resmi bişey söylemedi açık kapanmış olsa bile kendi kongresinde yayınlarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf
    çıkarsa 10.3.2e çıkar artık yoksa da yok

10.3.1 ve 10.3.2 için SHSH kaydı aldım. 10.2.1 sürümdeyim şuan cihaz stabil her konuda yeni sürüme geçmeye JB duruma göre karar verecem. İmzalar kapatılmadı daha, biraz daha bakalım 10.3.1 için açıklar kapatıldı vs. deniliyor 10.3.2 için de net bir haber göremedim bakalım artık beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontrolKey -- 19 Mayıs 2017; 10:7:33 >
  • Cihazımda 10.3.1 var ve bu sürüm için SHSH2 kaydı aldım. 10.3.2'ye güncellemeden 10.3.2 için SHSH2 kaydı alabiliyor muyuz?

• Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    alırsınız

• mephisto1 M kullanıcısına yanıt
    nasıl?
  • Merhaba arkadaşlar. Malum 10.3.1 jb için durum hala netleşmiş değil. Yabancı forumlarda okuduğuma göre jb in hiç gelmeyebileceği bile söylenmekte.

Ben şunu soracağım günlerdir kararsızım. ip6s 64 gb im var. ios 9.3.3 sürümü yüklü ve jb kullanıyorum. Untethered olduğundan reboot yaptığında sürekli pangu.io daki linkten yeniden aktifleştiriyorum. Sertifikayı da bilerek yüklemedim güvenlik açısından sıkıntı olabileceğinden korktum profil yüklemenin (tamamen kendi endişem)

Ayrıca pil de bu aralar çok hızlı gidiyor. Battery wear level %80 gözükmekte. Bu yüzden düşündüm, acaba imzalar kapanmadan ios 10.3.1 e geçip shsh da alsam nasıl olur?

Hem zaten bir süre sonra muhtemelen ios 9 için uygulama desteklerini kesmeye başlarlar. Daha önce öyle olmuştu mecburen güncellemek zorunda kalıp jbsiz kullanmıştım. Kısacası napayım sizce?

Pil ve uygulama desteği harici gayet iyiyim hatta jb siz iphone kullanmam diyorum sanırım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.