Şimdi Ara

iocean kullanicisi varmi forumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar varsa bilgi paylasimi yapmak istiyorum iocean x7 kullaniyorum bende telefon hakkinda bilgilerimizi paylasalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su anda kullaniyorum hocam, resmi rom ile beraber gayet guzel. Ekran fhd olmasaydi 2D3D daha verimli olurdu. Wifi cekimi kotu, gps gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: roohanian

Su anda kullaniyorum hocam, resmi rom ile beraber gayet guzel. Ekran fhd olmasaydi 2D3D daha verimli olurdu. Wifi cekimi kotu, gps gayet iyi

Hocam benim tel GPS benim yerimi hep başka yerde görüyor benimde Wi-Fi çekimi çok iyi resmi ROM hangisi link var mi birde hocam sizin dokunmatik hassasiyeti nasil benim ki discovery gibi değil sizin demi öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

quote:

Su anda kullaniyorum hocam, resmi rom ile beraber gayet guzel. Ekran fhd olmasaydi 2D3D daha verimli olurdu. Wifi cekimi kotu, gps gayet iyi

Hocam benim tel GPS benim yerimi hep başka yerde görüyor benimde Wi-Fi çekimi çok iyi resmi ROM hangisi link var mi birde hocam sizin dokunmatik hassasiyeti nasil benim ki discovery gibi değil sizin demi öyle

Hocam gps bende nokta atisi yapiyor problem yok, sadece wifi berbat, 3 gun once ekranin cami kirildi halen kullaniyorum dokunmatikte hicbir problem yok gmd kullanmadim kiyaslayamam. Kullandigim romhttp://pan.baidu.com/share/link?shareid=4278644059&uk=1831961788&third=2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forever58

quote:

Hocam gps bende nokta atisi yapiyor problem yok, sadece wifi berbat, 3 gun once ekranin cami kirildi halen kullaniyorum dokunmatikte hicbir problem yok gmd kullanmadim kiyaslayamam. Kullandigim romhttp://pan.baidu.com/share/link?shareid=4278644059&uk=1831961788&third=2

GPS i nasil test edebilirim siz GPS bi ayar yaptinizmi kullandiginiz herhangi bi telefona gore dokunmatigi kiyaslayabilirmisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.