Şimdi Ara

IObit Malware Fighter Pro | Ücretsiz Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IObit Malware Fighter 5 kötü amaçlı yazılım silici ve tarayıcı koruması programıdır. Uygulama enfekte ve diğer tehlikeli verileri tespit eder ve siler. Dünyanın lider antivirüs motoru Bitdefender ile entegre çalışır ve gelişmiş IObit Malware Fighter motoru da devreye sokarak kapsamlı güvenlik sağlar. Yeni Anti-Ransomware Engine, Camera Guard ve Download Protection ve inernette gezinme koruması ve reklam engelleme özellikleriyle IObit Malware Fighter 5 her türlü kötü amaçlı kullanımı engellemektedir.

Not: lisans 6 ay sürelidir.

Yayıncı: iObit
    Sistem Gereksinimleri: Windows 7 ve üzeri
    Fiyatı: $39.95 ama bugün için tamamen ücretsiz
    Dosya Boyutu: 39.7 MB

Link:https://tr.giveawayoftheday.com/iobit-malware-fighter-5-0-2/#

• Iobitin hiçbir programını kullanmayın tamamen gereksiz. Başka malware programları bile iobit programlarını malware olarak görüyor :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Iobitin hiçbir programını kullanmayın tamamen gereksiz. Başka malware programları bile iobit programlarını malware olarak görüyor :).

Bence de. Ben haber vereyim dedim yine de hayranı çok. :D
  • quote:

Iobitin hiçbir programını kullanmayın tamamen gereksiz. Başka malware programları bile iobit programlarını malware olarak görüyor :).

Hocam yok artık anonymous
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Fuat

quote:

Hocam yok artık anonymous

Hocam bleeding computer da çok indirilen adwcleaner var ücretsiz. Onunla tarattığımda gerçekten o şekilde görmüştü. Belki iobitin sürekli dayattığı promosyon-toolbarlar yüzündendir. Alternatif çok ücretsiz program var ve daha iyiler.

• Malwarebytes, kendi veritabanını çaldığı suçlamasıyla bu firmayla mahkemelik

• Pc temizleyici mi ne bir seyi vardi, lisansini bedava vermislerdi,bi halta yaramiyor. Ssdli i5li vs laptopu kagniya cevirdi. sistemi iyilestirmesi gerekirken isistekin yice icine etti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıllardır iobit asc kullanıyorum gayet memnunum. birçok arkadaşıma format yerine bu programı kurup tarattım hep işe yaradı ve hızlandırdı.
  • bende aktif olarak kullanıyorum i7 16 gb olduğu için bi yavaşlığını görmedim. Zaten full kullanıyorum. Teşekkürler bilgi için
  • IObit Malware Fighter Pro gerçekten çok başarılı bir yazılım bu yazılımlara ait keyleri sponsorlu olarak internette bulabilirsiniz.

• Kaçırmışız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.