Şimdi Ara

İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün 2 ay kullanıldı,sıfır değil

43 MM
    316 L saf çelik
    Japon chronograph mekanizma
    Safir cam
    Tüm fonksiyonları aktif olarak çalışmaktadır
    Slikon kordon
    Takvim

300 tl pazarlıksız.

İnvicta Bolt Zeus

1 ay civarı kullanıldı sıfır değil,350 tl

52MM
    316 L saf çelik
    Japon pilii chronograph mekanizma
    Mineral cam
    Tüm fonksiyonları aktif olarak çalışmaktadır
    Slikon Kordon
    Takvim

Kargo alıcıya aittir,elden teslim tercıhımdır,kargoda doğabılecek zararlardan sorumlu değilim.

Boş yorum yapanlar şikayet ediliyor bilginize...

İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkiwi -- 23 Ağustos 2016; 0:34:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• redkiwi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı satışlar dilerim. Saatin resmi var mı acaba?

http://i.imgur.com/ATjwJrD.jpg
    http://i.imgur.com/Unic8eQ.jpg
    http://i.imgur.com/JKwFJS3.jpg

maalesef:(

Orjinal midir ve faturası mevcut mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alfredo

Fotoğraflar görünmüyor.

Orjinal midir ve faturası mevcut mudur?
    orjinal değil tabiki fiyat 300 tl 3000 tl değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkiwi -- 8 Ekim 2015; 23:15:22 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klar

Güldürdünüz hocam
    Hocam bu replikaların sıfırı 200-250 civarında, üst bir kalitesi mi var bunun ?

Orijinalden alıntı: redkiwi

bunun ust kalıtesı eta dır, alt kalıtelerının fıyatlarını bılmıyorum,200 tl sende varsa 1 adet elden kalıtesıne bakarak alabılırım
    Saatler başlıca hobimdir sürekli alırım ve replika piyasası çok göreceli bir piyasadır. Ben ciddi anlamda sizin replikanızda özel bir kalite olup olmadığını sormuştum. Eğer yoksa zaten sahibindende 180 den başlayarak çok fazla replika modeli var japon mekanizmalı ve safir camlı.
    bende dıyorum kı 200 tl aynısı varsa alırım ,boş yapıosun üst kalitesi eta dıyorum hala kalıte soruyorsun,anlamadıgın belli özel bır kalıte den kastın nedır orjınalmı dıye soruyorsun ? üst kalitesi ETA mekanızma 1000$ a alırsın.

alt kalitelerini bilmiyorum belki 180 den baslayanlar yada hobi diye aldıkların yada zencilerde satılanlar olabılır,araştır bulabılırsen bu modeli 180 tl ye alıcam senden...

gereksiz boş yorum yapmayın anlamadan bilmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkiwi -- 27 Ocak 2016; 1:41:14 >

bende dıyorum kı 200 tl aynısı varsa alırım ,boş yapıosun üst kalitesi eta dıyorum hala kalıte soruyorsun,anlamadıgın belli özel bır kalıte den kastın nedır orjınalmı dıye soruyorsun ? üst kalitesi ETA mekanızma 1000$ a alırsın.

alt kalitelerini bilmiyorum belki 180 den baslayanlar yada hobi diye aldıkların yada zencilerde satılanlar olabılır,araştır bulabılırsen bu modeli 180 tl ye alıcam senden...

gereksiz boş yorum yapmayın anlamadan bilmeden.

bence siz biraz gereksiz tepki vermişsiniz, arkadaş doğru demiş replika piyasası görecelidir ve belirli bir standartı yoktur, 150 tl lik bir replika 400 tl ye satılandan daha iyi olabilir ki denk gelmişliğim çoktur, ayrıca 1000 dolara tag in replikası olmaz olursada çok saçma olur, olsa olsa rolex gibi üst kalite 15 bin dolarlık saatlerin replikası o fiyatlara satılır ayrıca bu replikalar sayılı üretici tarafından garantili satılır

• crossingover35 kullanıcısına yanıt
    bence yerınde tepkı vermısım yıne aynısını yazıcam
    replika pıyasaya gore gorecelı degıldır,100 tl ederı olan saatı 350 dıye satarlarsa sıze,tabıkı ucuz olan daha ıyı gorunur cunku ederı 150 tl dir
    saatler,zenci işi,a,a+ve eta dir a olan saatin ederi 150 ise ve size 500 denıyorsa haliyle 150 ye aynı saatı gördüğünüzde gözünüze daha iyi görünecektir
    tag etası olmaz demişsiniz sanırım orjinal tag fıyatlarından ve eta olarak satılan replikalarından haberiniz yok bıraz araştırınız.

bence yerınde tepkı vermısım yıne aynısını yazıcam
    replika pıyasaya gore gorecelı degıldır,100 tl ederı olan saatı 350 dıye satarlarsa sıze,tabıkı ucuz olan daha ıyı gorunur cunku ederı 150 tl dir
    saatler,zenci işi,a,a+ve eta dir a olan saatin ederi 150 ise ve size 500 denıyorsa haliyle 150 ye aynı saatı gördüğünüzde gözünüze daha iyi görünecektir
    tag etası olmaz demişsiniz sanırım orjinal tag fıyatlarından ve eta olarak satılan replikalarından haberiniz yok bıraz araştırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkiwi -- 11 Şubat 2016; 20:16:15 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bilgilendirme olsun diye yazıyorum yanlış anlamayın. Saatlerde a a++ a+++++ axxx diye bir kalite standardı söz konusu değildir. Bunlar satış politikasıdır.

Ayrıca saat efsane. Tüm fonksiyonları çalışıyorsa ve mekanizmada idare ederse bu para verilebilir. Orjinalinin fiyatı malum. Saate bütçe ayıracak olsam 3 5 gözetmem. Gözeteceksemde gider casio orjinal alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 18 Şubat 2016; 10:42:00 >

• Easx E kullanıcısına yanıt
    hocam mekanızma farkları var saatlerde,bunlarıda a a+ dıye belirtiyorlar,her mekanizma bir değil,replikada da bu standart var ancak dümdüz saati a++++ dıye abarta abarta satınca millet bu algı olusuyor,kolpalama lan dıye dırek ınsanlarda,bu algı bende de var.
    ben saatime şu şekilde kefil olurum,bunun alt kalitesi mevcut orda burda,ama üst kalitesi etadır,malzeme kalitesini heryerde karşılaştırmaya hazırım .a+ demedimde bu şekilde dedim aynı kapıya çıktı .
    her fonksiyonu çalışıyor takvım sanıye vs sıkıntısız,saat aylardır yatıyor ne sapma oldu ne pili bitti.

hocam mekanızma farkları var saatlerde,bunlarıda a a+ dıye belirtiyorlar,her mekanizma bir değil,replikada da bu standart var ancak dümdüz saati a++++ dıye abarta abarta satınca millet bu algı olusuyor,kolpalama lan dıye dırek ınsanlarda,bu algı bende de var.
    ben saatime şu şekilde kefil olurum,bunun alt kalitesi mevcut orda burda,ama üst kalitesi etadır,malzeme kalitesini heryerde karşılaştırmaya hazırım .a+ demedimde bu şekilde dedim aynı kapıya çıktı .
    her fonksiyonu çalışıyor takvım sanıye vs sıkıntısız,saat aylardır yatıyor ne sapma oldu ne pili bitti.
    bundan çok sattım ,bunu mesela mekanızma olarak yada malzeme kalıtesı olarak sahıbınden de 200 e satılan saatlerle kıyaslamak çok komik olur .
    Bu mesaja eklenen görseller:

İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkiwi -- 19 Şubat 2016; 21:41:57 >

• quote:

bundan çok sattım ,bunu mesela mekanızma olarak yada malzeme kalıtesı olarak sahıbınden de 200 e satılan saatlerle kıyaslamak çok komik olur .
    Bu mesaja eklenen görseller:

İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer İnvicta Bolt Zeus--TAG Heuer

Alıntıları Göster
    @redkiwi hocam haklısın zaten saatin kaliteli olduğu belli ama dediğim gibi. atıyorum elimde sözüm ona a kalite cihaz var ben bunu a++++ diye satarım çünkü piyasa standardı yok. Böyle birşeyin olması için zaten belli bir kurum denetiminde olması yada kullanıcının tüm mekanizmaları tanıması lazım :)

Hocam iyi satışlar, saat iyiymiş. Varmı elde? Yoksa model nosu nedir?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.