Şimdi Ara

İnventus Rezilliği ( KANITLI) (DESTEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 27 Nisan tarihinde bilgisayar satın aldım, fiyatı 5706TL, siparişim onaylandı ve bana 05.05 tarihinde ürünün kargoya verileceği söylendi, günü gelince hesabımdan baktığımda daha montaj sırası beklendiği söyleniyordu, bende bir sorun mu var diye sipariş kodumu belirtip birsürü mail attım ve hiçbirine cevap gelmedi, bende dedim ki yan e postamdan yeni müşteriymiş gibi mesaj atayım ve mesaj attım ne olsa iyi? Cevap geldi ve benim asıl hesabımda daha cevap yoktu, Ben de bir kere daha mail attım ve dedim ki ;
    Yeni müşterilere cevap veriyorsunuz fakat parasını cebinize koyduğunuz müşterilerle ilgilenmiyorsunuz, yaptığınız ayıp,ben size farklı mailden yazdım cevap verdiniz ama müşterinize vermediniz, bu yüzden sizin rezilliğinizi tüm forumlar ve şikayet sitelerinde göstericeğim dedim. Hemen mailime cevap geldi 2-3 gün yasaktan dolayı gecikme olucak dendi fakat sipariş verdiğimiz zaman bize 5 iş günü(hafta içi )süresinde geliceği söyleniyor,hafta sonu sayılmaz diyorlar,peki ya haftasonu sayılmıyorsa yasak size sadece cuma günü vurdu değil mi? ,cumartesi pazar vurmadı, ki zaten o günler sayılmıyor neden 2-3 gün erteliyorsunuz,hadi farzedelim haftasonu sizi etkiliyor o zaman benim siparişimin Ayın 1'i veya 2'sinde gelmesi lazımdı değil mi? Yanlış mıyım arkadaşlar? Hem maillerime cevap vermiyorlar yeni müşteri olucaklara veriyorlar hem de zamanında ürünü teslim etmiyorlar ürün daha elime ulaşmadı cuma da elime ulaşmazsa şikayet edicem gerekirse istanbula yerlerine gideceğim ve masrafımı onlara ödeticeğim.
    Bu benim orjinal mailim
    Kanıtlar;
    Buda diğer hesabım cevap verilen;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek okumamışsın çünkü montaj seçersen San abekleneceği ve normal tarihten daha geç kargoya verileceğini alırken söylüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onun dışında mail konusunda haklısın bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.