Şimdi Ara

Intouchables (2011) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
4.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu filmi online izleyebileceğim bir site bulamadım telif hakkı nedeniyle kaldırıldı vs. yazıyor her yerde açıkcası indirmeyede tırstım online izleyebilceğim bi site bilen varsa pm atabilirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

bu filmi online izleyebileceğim bir site bulamadım telif hakkı nedeniyle kaldırıldı vs. yazıyor her yerde açıkcası indirmeyede tırstım online izleyebilceğim bi site bilen varsa pm atabilirse sevinirim

pm atıldı..
  • vallahi süper bir filmdi

• Film çok bomba arkadaşlar, espiriler süper fakat sinemada seyrederseniz süper.Piyasada bu filmin altyazısını bulmak zor, ben bir kaç tane buldum ve ailem ile tekrar filmi seyrettiğimde hiç gülemedim.Altyazıyı kim yaptıysa içine etmiş tek kelimeyle.Kesinlikle sinemada izleyin veya çok iyi çevrilmiş bir altyazı bulun.
  • bugün gittim cidden bağlayıcı bir film bugünde kitapyurdundan kitabını siperis ettim tavsiye ederim filmi
  • Son 1 sene içinde izlediğim en iyi film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert!

bugün gittim cidden bağlayıcı bir film bugünde kitapyurdundan kitabını siperis ettim tavsiye ederim filmi

gerçek bir hikayeden esinlenilmiştir filan diyodu başlangıçta ama kitabı da mı varmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4wte

quote:

Orijinalden alıntı: Mert!

bugün gittim cidden bağlayıcı bir film bugünde kitapyurdundan kitabını siperis ettim tavsiye ederim filmi

gerçek bir hikayeden esinlenilmiştir filan diyodu başlangıçta ama kitabı da mı varmış?

olmaz mı ilk kitabı çıktı diye biliyorum kitabından alınma hatta bazı olaylar
  • güzel film, izlenebilir ama burada abartıldığı kadar değil benim gibi hayal kırıklığı yaşamamanız için tavsiyem çok beklenti içinde olmadan izleyin.
  • Film öylesine etkileyici ki. Omar Sy'in performansı müthiş. Filmde çok ince göndermeler var. Her saniyesi kaçırılmayacak anlarla dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

güzel film, izlenebilir ama burada abartıldığı kadar değil benim gibi hayal kırıklığı yaşamamanız için tavsiyem çok beklenti içinde olmadan izleyin.

Haklısın burada anlatıldığı kadar değil daha fazlasıda var.
  • Sevdim ben filmi. Hem biraz olsun engellilerin halini anlıyoruz hem de arada güldürüyor. Güzel filmdi.
  • Filmin altyazısını PM atabilecek var mı? (CHD)
  • Bende vardı altyazısı ama daha yeni formatladım pcyi. Şansınıza küsün
  • Bi arkadaş altyazı atmıştı ama uygun değil. Atabilecek var mı?
  • bugün izledim 7 tl ye salon kapattım 2 kişiydik sadece alt yazıdan mıdır nedir kimse gelmemiş finali biraz sade geldi bana bir bucket list tadındaydı genel olarak beğendim sıkılmadan izlerim pek puan vermek bana düşmez ama 8/10 vereyim adam da aynı rıza babaya benziyordu

ekleme : paranın her şey olmadığını bana hatırlatması bile izlememe sebep olabilir kesinlikle izlenebilir bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 21 Haziran 2012; 23:30:00 >
  • Güzel film tavsiye ederim.
  • En yakın zamanda izleyeceğim .

Gerçek hikayeler favorimdir.
  • arkadaşlar 720p blu-ray eBP ile uyumlu türkçe altyazı gönderebilecek varmı ? Kafayı yedim hiç bir altyazı uymuyor acayip senkron kayma var. elle de düzelmiyor. Sanırım FPS den olsa gerek.

yardım bekliyorum izleyemedik gitti filmi.
  • Bu filmi izleyin arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.