Şimdi Ara

Into The Wild (2007) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
11.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de şimdi torrenten indirip izlicem inş sıkıcı bi film değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: azturan

ben de şimdi torrenten indirip izlicem inş sıkıcı bi film değildir

sıkılacagını düşünmüyorum zira hikaye mükemmel(yasanmış bir hikaye).sende kendini 'normal insan' kalıbına bağlayan zincirlerden rahatsız olacaksın.ve bu adam gibi olmak isticeksindir.rahatsız edici bir güzellik filmdeki hayat bence:)

tek sorun bence adamın yolculugunun ikinci kısmınada yalnız devam ediyor olması.kızıda yanında alsa mükemmel olurdu.:)
  • dün akşam izledim filmi çok beğendim.Filmi izledikten sonra hakkaten karışık duygular içinde oluyosun.Biraz mutlu biraz üzgün.Tavsiye ederim.Çok etkileyici bi film.

mutluluk ancak paylaşıldığı zaman gerçektir
  • Nietzsche nin felsefesinin filmi olarak düşünüyorum aslında ama anafikrin sadece bu olmadığı da filmin sonunda ortaya çıkıyor. Çünkü özgürlüğe koşan bu gencin anne ve babasına karşı bir öfkesi de var
  • Gerçek ve etkileyici bir hikaye Emile Hirsch tarafından güzel canlandırılmış, müziklerin de katkısıyla ortaya izlenilmesi gerekilen etkileyici bir film çıkmış.
  • etkileyici bir filmdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kzengin

Nietzsche nin felsefesinin filmi olarak düşünüyorum aslında ama anafikrin sadece bu olmadığı da filmin sonunda ortaya çıkıyor. Çünkü özgürlüğe koşan bu gencin anne ve babasına karşı bir öfkesi de var

evet evet ve sonradan diyorki hiçbir mutluluk paylaşılmadan olmaz:)

(bunun gibi birşeydi tam anımsayamadım)
  • ntv'de filme konu olan şahsın belgeselini izlemiştim.

adam otobüsten çıkıp tekrar şehre dönmek istediğinde nehrin çok şiddetli akmasından dolayı karşıya geçemiyor ama 300-500 metre yukarıda geçebileceği yerler olduğu söyleniyordu.hatta oralarda avcıların bir kaç tane daha klübesi varmış.

filmin özeti:
    tanrıya şükürler olsun, mutlu bir hayat yaşadım
  • X@ndeR

hocam orada bir ikilem yaşıyor.adamın yalnızlıktan yakınan tarafı geri dönmesini istiyor ancak güçlü ve kararlı tarafı alaskayı ulaşmak fantazisi ardına gizlenip onu gerçek dünyanın yapaylıgından ve somutlugundan alıkoymak adına o 400 metre ilerideki geçide gitmesini istemiyor.(sözkonusu belgeseli bende izledim.buna yakın birşeyler söylüyordu orada sean penn)
  • @20burak1991

kardeş ben filmi izlemeden belgesele denk geldim adamın filmin sonunda öldüğünü söyleyince sinirlendim kapattım .
    hiçbir şeyi mecbur olduğu için yapmadı istediği gibi yaşadı sonuçta yaşadığı hayattan , yaptığı seçimden pişmanlık duymadan mutlu bi şekilde öldü.
    filmde kahramanımız insan hayatını mantığın yönetmemesi gerektiği gibi bi şeyler söylüyordu.bence geçide gitmemesinin bir nedenide o.alaskaya gitmek istiyor ama yanına bot bile almıyor kendisini oraya getiren adam veriyor botları vs gibi.bunlar pek mantıklı hareketler değil

• Mükemmel müzikler mükemel senaryo ve başarılı oyunculuk tek kelimeyle harikaydı
  • şimdiye kadar izlediğim en iyi film galiba.
    film bittikten sonra çok kotu oluyor insan.
  • Doğru bende biraz etkilendim ama filmi pek fazla beğenmedim mutlu sonla bitsin isterdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: unconscious

Doğru bende biraz etkilendim ama filmi pek fazla beğenmedim mutlu sonla bitsin isterdim

gerçek hayat hikayesi olmasından kaynaklanıyor bu.adamın sırtını araca verip çektirdiği fotograf yeter mutlu bir son için.en sonda gösterilen foto.yüzündeki ifade aşırı mutlu oldugunu ve birşeylerin farkında olarak yaşadıgının göstergesi.sanki sizin yaşadıgınız sekli yasadım ama siz bu şeklin verdiği hazzı bilmiyorsunuz der gibi.sanki az önce insan olmanın gerçeklerini keşfetmiş gibi bir gülümseme.

• sanki sonunda yaptığından pişman olmuş gibi bi hava vermişler bence filmin gidişhatına aykırı bi son
  • Claymoré

yaptıklarından degilde sadece en azından kızı bırakmasaydım diye düşünüyor sanırım.yapaylıktan yanlızlıga degilde dogallıga yolculuk etseydim diyor bence.mutluluk sadece paylaşınca gerçektir sözü açıklıyor pişmanlıgının nedeniini.

• o kız bırakılırmı ya
  • Chris Mccandless in fotograflarının oldugu bir site buldum arkadfaslar belki bakmak istersiniz.
    tıkla

ve o meşur fotograf.
    tıkla
  • Mr.Blacksmith

onu nietzsche den ayıran tarafta bu:)yalnızlıgına meydan okumuyor o.hatta filmin ortasında geri dönüyor ama dünyanın akışından uzak kaldıgı(tablodan bir adım uzaklaş ve bütüne odaklan.aradaki mesafeni arttırdıgında gerçekten tablonun tamamını görebilirsin muhabbeti gibi) için gerçegini çok daha iyi görüyor.bu yüzden tekrar geri dönüyor ve dönerken hayatının hatasını yapıyor.arkadasını almıyor yolculuguna.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.