Şimdi Ara

Into The Wild (2007) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
11.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel film amerikan filmlerini propaganda yaptıkları için sevmesemde bazı filmleri güzel oluyor. sonu da müthiç bitmiş gerçekten
  • İzleyeli uzun zaman oldu, izlemeyen varsa kaçırmasın. Müthiş Etkileyici bir film.

10/10.
  • Kaç zamandır izleyecektim, bu akşam izlerim. Yorumlarınıza güveniyorum zannımca çokça etkileneceğim ve 10luk bir film diyeceğim bakalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Kaç zamandır izleyecektim, bu akşam izlerim. Yorumlarınıza güveniyorum zannımca çokça etkileneceğim ve 10luk bir film diyeceğim bakalım :D

İzleyip de etkilenmeyen görmedim ben daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

çok güzel film amerikan filmlerini propaganda yaptıkları için sevmesemde bazı filmleri güzel oluyor. sonu da müthiç bitmiş gerçekten

Uzun zaman oldu izleyeli ama propaganda yapıldığını hatırlamıyorum hatta tam tersi sistemi eleştiriyordu.
  • İçimdeki Deniz ile birlikle beni en çok etkileyen film. Bir de kitabını bulabilsem harika olacak. Soundtrack albümünü mutlaka dinleyin. Eddie Vader'in elini öperim... O derece muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 26 Haziran 2010; 17:21:46 >
  • hiç sıkılmadan son saniyesine kadar izlediğim nadir filmlerden yaşanmış hikayeden alıntı olması insanı etkileyen tarafı
  • Bu akşam izlemeyi planlıyorum. Zaten günlerdir duruyor hdd'de. Tereddütteydim ve yorumlar filme ısınmamı sağladı. İzleyeceğim
  • Bu akşam izlemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Renton

Bu akşam izlemeyi düşünüyorum.

Beraber izleyeceğiz arkadaşla bu gece
  • filmin sonunu sölemen saçma olmş.ben izlemesm ve okusaydm sonunda pek şaşırmazdım
  • Onca senelik film geçmişim var.Benim için en değerli filmdir.

Into the wild
    Fight Club
    Leon
    Düşler Ülkesi
  • Bu filmi izleyeli çok olmuştu etrafımdakilerede fazlaca yaymıştım hepsi beğenmişti birkaç filmden anlamayanlar dışında!

Bu filmin ayarında önereceğiniz ne var arkadaşalar ?
  • Beni nedense çok etkilemedi.

Modern hayat tamam sıkıcı ve boğucu. Ama bu cevap bu şekilde olmamalı bence. Yine aynı şeyi eleştiren Fight Club bence daha iyi bir cevaptı. Ondan kaçmak ve kendini ölüme mahkum etmek ne kadar mantıklı? :/ Yine modern eleştirisi olan Closer filmi çok güzeldi mesela.
  • Filmin türünü sevmeyenlerin filmi sevmeleri çok zor çünkü gerçekten uzun bir film ve türünü sevmeyenleri sıkabilir.
  • Off gerçek bir hikaye olması fena vurdu.

Ayrıca müzikler 10/10.

film çok güzeldi. Gerçek hikaye olması herşeyi baştan sona değiştiriyor.
  • quote:

Off gerçek bir hikaye olması fena vurdu.

Ayrıca müzikler 10/10.

Eddie Vedder - Society bu şarkıya hastayım.
  • Eddie Vedder'in tüm şarkılarına hastayım.Long Ninght,Society,Rise,Guaranteed...Birde Pearl Jam diye grubun solisti olur ve o gruplada muhteşem şarkıları vardır.Black,Last Kiss,Betterman. vs. vs. mutlaka dinleyin.

• Konusu hakkında hiç fikrim yoktu filmin öylesine açıp izledim ve izledikten sonra anladım asıl hikayeyi. Gerçek olması ise asıl vurucu noktaydı. 10/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

Off gerçek bir hikaye olması fena vurdu.

Ayrıca müzikler 10/10.

Eddie Vedder - Society bu şarkıya hastayım.

Gerçekten güzel ama benim aklım şu fon müziğine takıldı onu arıyorum :)

derken buluverdim: Eddie Vedder - Tuolumne

Eddie Vedder - Guaranteed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi döküntü -- 28 Haziran 2010; 21:39:12 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.