Şimdi Ara

İNTİKAM ZAMANI EDİT İNTİKAM ALINDI.. (Aldatılma + kız konusu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
12
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz kızların totosuna beyzbol sopasi sokucaksin arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok merak ettim bekliyorum neler olucagını. Benden sana öneri. Madem kız yollu. İliskiye gir girdikten sonra hic birsey demeden evden cık git bidahada ne ara ne sor. En büyük intikam bu olur

• Kimse sormamis merak ettim yaslar kac acaba ve ne yapabilirsin ki o karakterde bir insana sana onlari yaptigi halde yanina geldiğinde oscarlik oyuncu gibi oynayan birinin yuzu kizarmiyorsa veya kendinden utanip sıkılmıyorsa o kisiye ne yaparsan yap yuzu kizarmaz veya kendinden utanmaz, en fazla onun yaptigi pisligin dengini yaparsin o goruntuleri yayarsin bu da bir cok insana yakismaz ki etik olarak dogru da degildir karakter sahibi olan insanlar icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moxee

İyi Forumlar -EDİT GELDİ

Mart 23 Pazar günü kız arkadaşım benden hiç birşey yokken ayrıldı.
    (1 yıllık ilişki)
    Pazar günü sabahına gidelim-

Pazar sabahı buluştuk beraber karşıya geçtik vapurla o kadar çok güzel bi gündüki anlatamam herşey çok iyi gidiyor Alışveriş merkezine gittik gezdik yedik içtik v.s sorun yokken akşam ettik Tekrar geri döndük vapurla
    (Ufak bi tartışma olmuştu ama bu hep oluyordu büyütülcek bişeyide yoktu avm'deyken)
    olay burdan sonra başlıyor

Bununla otobüs duragına kadar gittik giderken bile öpüşmeler koklaşmalar seni seviyorum demeler. otobüse bindirdim yolladım. Bindikten sonra acayip soguk davranmaya başladı telefonumu açmamalar açtıgı zaman terslemeler bagırmalar .Zaten hissettim bişeyler oldugunu.

Aradan 2 saat geçti (hislerime güvenirim) bekledigim olay başıma geldi . Devam edemicem kusura bakma arama beni...
    Tabi ben işin peşini bırakmadım ortada hiç bişey yokken çok saçma ve böyle bişey yapıcak kız degildi
    Sürekli aradım mesajlar attım dönmedi hiç birine. Döndüklerinede yürütemiyorum yapamıyorum cevapları verdi + küfür ettigide oldu ( s.git arama beni v.s gibi)

bu süre zarfında önemli gelişmelerde oldu . Bunun yan komşusu bizim ortak arkadaşımız . Herşeyini söyler sanıyordum bana taki ayrılına kadar
    ayrıldıktan sonra bunun yan komşusu (y bayan) Bana 1 aydır yedek hattı oldugunu hattı şuan bende sakladıgını ve 2. facesi oldugunu söyledi o an ışıklar yandı kafamda
    bi dalı tutmadan diger dalı bırakmadı anlıcagınız.
    Hattı aldım bu arada şuan bende telefona takıyorum sim kilidi istiyor . Ne numarasını biliyorum ne pin kodunu

30 Marta kadar sürekli aradım herşey yaptım en sonunda ikna ettim buluşmaya ikna sebebimde son kez vedalaşalım düşman olmayalım gibisinden gelmesi için laflardı

31 mart (bugün) buluşma ayarlandı ögle saatinde . Görüştük buluştuk ağladı sarıldı felan o an gidip gelmeler yaşadım hattı çıkarıp versem bahane bulcak ve benim yüzümden arkadaşım zor durumda kalcak
    konuştuk v.s bitti . Giderken arkasından baktım cebini aradım kapalıydı . 5 dk sonra tekrar aradım açtı neden kapattın dedigimde annem aramasın v.s dedi inanmadım tabi yanımdayken o konuştugu çocuk aramasın yada mesaj atmasın diye kapattı buna eminim. Nasıl olsa ayrıldı benden Bende olan numarasıyla rahat rahat konuşur konuştugu çocukla Ve üstelik cuma günü tekrar görüşelim dedi . 1 saat öncede telde konuştuk arama gelme görüşmeyelim diyor. Yanımdayken farklı telefonda farklı.

Bunları yazarken bi gelişme daha .Şimdi herşey rayına oturdu . Benle çok güzel oynadı ve oynamaya devam ediyor 27 mart perşembe bi çocukla kahvaltı ederken arkadaşlar görmüş onunda haberi kulagıma yeni geldi.

Şimdi Oyun sırası bende . Benim duygularımla oynadı beni 1 ay boyunca aldattı belkide daha çok uzun zamandır. Şimdi bundan öyle bir intikam almak istiyorumki Ne insan yüzüne nede alesinin yüzüne bakıcak yüzü kalmasın

Hattı hala bende. (Türkcell) müşteri hizmetlerini aradım kendi numaramla babamın kayıp hattı bulduk felan dedim belki yardımcı olur gibisinden hat sahibi ve numarayı bilmemiz gerekiyormuş

Şuan bi gelişme daha kız hattı sormuş ortak arkadaşımıza

İntikam almak istiyorum bi yardım edin kardeşinize

Edit cuma günü buluşcaz kızın evinde.Tekrar ikna e agzını yokladım biraz telefonumu kapatcam felan dedi

Dün açmıştım konuyu fakat kapatmışlar tekrar açıyorum.

EDİT BEKLENEN GÜN GELDİ GÖZÜMDE BİR GRAM UYKU YOK akşam gelişmeleri yazarım

https://www.turkcell.com.tr/yardim/yardim-araclari/puk-sorgulama
    sim arkasındaki numarayı yaz

• @boys of hell Telefon numarasını bilmiyorum hocam
  • yüzüne kesinlikle tükür çok etkilenir ve tükürük yoğun olsun

• Bir ankaralı olarak diyorum ki başını yisin gardaş la yap bi manita bak yoluna emin ol oda gelecektir senin yoluna anüü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jointofjah -- 4 Nisan 2014; 8:39:55 >
  • Ezik ezik cümleler kurma sakın ; yok karşıma çıkma mutlulular sana seni çok sevmiştim tarzında . Bu olayı bildiğini belli etme sakın . onurunu , gururunu kıracak şekilde davran , konuş . ona bir *rspu gibi davran . kısaca hakettiği gibi davran . biraz da gözünü korkut. asla pişmanlık duyma bu durumdan.
  • ona unutamayacağı bir gün yaşat

o seni asla unutmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain obvious

Ezik ezik cümleler kurma sakın ; yok karşıma çıkma mutlulular sana seni çok sevmiştim tarzında . Bu olayı bildiğini belli etme sakın . onurunu , gururunu kıracak şekilde davran , konuş . ona bir *rspu gibi davran . kısaca hakettiği gibi davran . biraz da gözünü korkut. asla pişmanlık duyma bu durumdan.

+1000 yani yukarıdada dedigim gibi. Bence iliskiye gir ve sonra cık git hic bişey deme. Emin ol bunu hak ediyor. Ve hayatı boyunca kendini *rospu hissedicektir

• Edit geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moxee

Edit geldi

Kötü bir son olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cs mi değil mi? Değilse sen kıza naptın? Vurup geçtin mi ben anlamadım
  • Okumadim

• Buram buram csb

• Moxee kullanıcısına yanıt
    Hocam ilişki yasadınızmı

• çok iyi yapmışsın hocam. bi de üstüne para fırlatıp çıkıp gidecektin. valla aldatma, ihanet etme gibi bişey yok ya dünyada sinir olduğum. neyse geçmiş olsun hocam ya sinir oldum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Hocam ilişki yasadınızmı

yok oturup sohbet etmişler.
  • Mal bozukmus gidip gelme ne lan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.