Şimdi Ara

İntikam İçgüdüsü # İnanılmaz bir şey..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntikam içgüdüsü varolduğumuz sürece her alanda peşimizi bırakmıyor. Akıl almaz bir içgüdü. Bilinci yerinde olmayan insanlarda (bebeklerde) bile görülen bir şey. Hayvanlarda bile görülen bir içgüdü.. Bu nasıl bir içgüdüdür böyle? 3 yaşındaki kardeşime yavaştan vuruyorum ne pahasına olursa olsun gelip oda bana vuruyor.... Bir anne oğlunu şehit vermiş, oğlumun kanı yerde kalmasın o kalleşleri yok edin diyor... Şehit veriyoruz başbuğ çıkıp hesabını sorarız diyor. Her alanda intikam duygusu kendini gösteriyor, çok ilginç...

• bu güdü yüzünden hayatımda yapmadığım şeyi yapıp bu yaz sevmediğim bi çocuğu hastanelik edicem döverek.
  • İntikam duygusu gerekli birşeydir. Caydırıcıdır .
  • Birazda gurur oluyor o bazen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Æmre93

İntikam duygusu gerekli birşeydir. Caydırıcıdır .

Yaşın küçük. Biraz büyümen lazım delüganlı.

Tatlıyı dolaba koy bekle sen
  • Cidden öyle, intikam içgüdüsü duygusallığı kapatıyor bi süreliğine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 5 Haziran 2009; 23:36:32 >
  • kimseye karşı içinde kin tutma ama sana yapılanı da unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf bu duygu yüzünden insan kendini kaybedip aklından geçiremeyecek şeyler yapabiliyor.Berbat bir duygu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Cenk__

quote:

Benim yaşım küçük ama misket sende amca o tatlıları sana yedirirler ama biraz ılık olur kıvamı aynı merak etme . İntikam; ben bu adama bunu yapıyorum ama bu adamda yarın bana aynısını yapar gibisinden bi caydırıcılık durumudur . Eğer intikam duygusu olmasaydı insanların pek bi çekincesi kalmazdı. Sen git birine bi kötülük yap bi zarar ver sonra oda sana aynısını yapınca ah nekadar asağılık bir duygu nekadar basit hiç profesyonel değil de. İntikam duygusunun baskın bir duygu olmasından son derece memnunum kendi adıma .

• O kadar güçlü bir duyguki intikam aldığımız zaman acımız geçiyor sanki. Adamın oğlunu vuruyorsun adamda gelip seni vuruyor içeri giriyor hayatının en mutlu insanı olarak hapisde çürüyor..

İntikam almamı gerektiren bir olay olmadı şuana kadar.
  • intikam değil o gurur.intikam diye birşey yoktur.toplumun gazına gelmek vardır.düşün iki kişi bir adada kaldınız başka kimse yok.adam sana küfüre etti ne yaparsın adamı öldürür müsün?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __Cenk__

quote:

Benim yaşım küçük ama misket sende amca o tatlıları sana yedirirler ama biraz ılık olur kıvamı aynı merak etme . İntikam; ben bu adama bunu yapıyorum ama bu adamda yarın bana aynısını yapar gibisinden bi caydırıcılık durumudur . Eğer intikam duygusu olmasaydı insanların pek bi çekincesi kalmazdı. Sen git birine bi kötülük yap bi zarar ver sonra oda sana aynısını yapınca ah nekadar asağılık bir duygu nekadar basit hiç profesyonel değil de. İntikam duygusunun baskın bir duygu olmasından son derece memnunum kendi adıma .

emre akıllı ol.

• bu mudur yani,o kadar duygu var ve sen bir tek intikamamı takıldın..ve intikam bir içgüdü değildir,nefsi bir güdüdür
  • İntikam bir içgüdü sayılamaz, akıl ve düşünce sonucu ortaya çıkar. Şahsen kimseye o tür duygular beslemem.

Bilinci geçmişi hatırlamak ile kısıtlı tutamayız, bu yüzden de bebeklerde bilinç yoktur diyemeyiz.
  • konuyu açan kardeş gökalp;

bak güzel kardeşim sen git biraz daha büyü okulunu oku eğitimini al bu arada kişisel gelişimin için kitapları da göz ardı etme...ondan sonra bu tür şeyleri doğru düşünerek fikir yürütmek istediğinde yürütebilirsin

ne yazdığının farkında bilincinde bile değilsin şu an....Şehitlerimize ve şehit analarına terbiyesizliğin lüzumu yok...onların acılarını neyle kıyaslamaya çalıştığının bile bilincinde değilsin.....

dediğim gibi önce büyü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazer__

konuyu açan kardeş gökalp;

bak güzel kardeşim sen git biraz daha büyü okulunu oku eğitimini al bu arada kişisel gelişimin için kitapları da göz ardı etme...ondan sonra bu tür şeyleri doğru düşünerek fikir yürütmek istediğinde yürütebilirsin

ne yazdığının farkında bilincinde bile değilsin şu an....Şehitlerimize ve şehit analarına terbiyesizliğin lüzumu yok...onların acılarını neyle kıyaslamaya çalıştığının bile bilincinde değilsin.....

dediğim gibi önce büyü...

sen de pek büyümüş gözükmüyorsun gerçi. Sen de biraz büyü öyle gel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.