Şimdi Ara

İntikam - CSB dizi --- 9. bölüm ( FİNAL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar csb dizi hazırladım. Her gün devamı gelecektir. Umarım beğenirsiniz.

--- 1. Bölüm - İntikam Yemini ---
    Size hikayemi anlatacağım. Adım Sabri. 17 yaşındayım. Herşey ben bir gün okuldan dönerken gördüklerimle başladı. Okuldan dönerken 28 yaşında ablamı kapının önünde ağlarken gördüm. Yanına gittim. Ne oldu diye sordum. Konuşamıyordu. Dili tutulmuştu sanki. Yüzünü kapatmaya çalışıyordu. Bir baktım ki evin kapısı açık. Derhal eve koştum. Bir baktım annemin başı kan içinde. Yüzüne soğuk su döktüm. Kendine geldi. Anne ne oldu dedim. O da kardeşine tecavüz ettiler, engel olmaya çalıştım. Benim başıma vurdular ve bende bayıldım dedi. Bende kim bunlar diye sordum. Annem de bilmiyorum ama iki kişi olduklarını gördüm dedi. Ve o an kim olduğunu bilmediğim kişileri öldürmek için yemin ettim...

--- 2. Bölüm - Babama ne oldu ? ---
    Kardeşimi içeri getirdim. Odasına yatırdık. Annem sen nereye gideceksin dedi. Bende babamın yanına gidiyorum, onunla konuşacağım dedim. Annem de ben onu aradım bir saate oradayım dedi bana, o yüzden sende burada bekle dedi. Bende beklemeye koyuldum. Ama hala gelmemişti. Meraklandım aradım babamı ama telefonu kapalıydı. Bende babamın silahını alıp yola koyuldum. Yolda trafik vardı. Zorlu yolculuğun ardından babamın dükkanına vardım. Bir de ne göreyim. Babam kanlar içinde yerde yatıyor. Silahımı çıkarttım ve ortalığa bakındım. Kimse yoktu. Bende babamın yanına geri döndüm. O arada iki polis içeri girdi. Elimde silahı gördüler. Polis silahını indir teslim ol dedi...

--- 3. Bölüm-Bizim aileye düşman bir çete ---
    Silahımı indirdim. O anda polislerden biri bana ateş etti. Kurşun karın boşluğuma saplandı. Daha fazla ayakta duramadım ve yere yığıldım. Uyandığımda hastanedeydim. Hemşireye babama ne oldu diye sordum. Hemşire baban öldü dedi. O an kötü oldum. Peki dükkanda bana ateş eden polisler nerede diye sordum. Hemşirede seni bulduklarında orada polis falan yokmuş dedi. O an anladım her şeyi. Ablama tecavüz eden 2 kişi, babamın katili ve 2 polis aslında ortaktı. Beraber hareket ediyorlardı. Peki neden, niye böyle bir şey yapıyorlardı. Tüm bunları öğrenmem gerekti. O arada içeriye bir kaç polis girdi. Seni babanı öldürmek suçundan tutukluyoruz dedi. Ben de babamı ben öldürmedim dedim. Polis de yakınlardan geçen bir görgü tanığı babanı öldürdüğünü sonrada dikkat çekmemek için kendi karnına sıktığını söyledi. Ayrıca seni bulduğumuzda elinde silah vardı dedi. Ben de komplo dedim. Onlarda üzgünüz buradan çıkınca hapse gireceksin dediler. Ve ben o an hastaneden kaçma kararı aldım...

--- 4. Bölüm - Kaçma Vakti ---
    Hemşire ve polisler çıktığı anda cama koştum. Oda 1. kattaydı. Atlamayı göze aldım ve atladım. O acıyla bir çığlık attım. Yaram açılmıştı. Polisler çığlık sesimden benim çıktığımı anladılar. Beni yakalamak için dışarı koştular. Bende acıyla zorla koşmaya başladım. Sokağın sonuna ilerledim. Ama sokağın başına gelen polisler beni gördüler. Yakalayın diye bağırdılar. Bende hemen yan sokağa koştum. Bir arabanın altına saklandım. Polisler bulunduğum sokağı aramaya koyuldular. Arabanın altındaki pislikten dayanamayıp hapşırdım. Polisler silahları arabaya doğrulttular. Teslim ol diye bağırdılar...

--- 5. Bölüm - İyice Batıyorum ---
    Çaresizce ayağı kalktım. O anda beni nişan alan keskin nişancı benim yerime yanlışlıkla polisi vurdu. Polisler onla uğraşırken bende fırsattan yararlanıp arabanın birine atlayıp oradan uzaklaştım. O kadar aceleyle sürüyordum ki nereye gittiğimi bilmiyordum. O aceleyle bir kıza çarptım. Dışarı çıktım. Baktım ki çarptığım kız okuldan arkadaşım. Durumu çok kötüydü. Sabri sen bana ne yaptın dedi ve kollarıma yığıldı. Gittikçe batıyordum. Neden böyle oluyordu ? O çeteyi bulmam gerekiyordu...

--- 6. Bölüm - Çılgın Doktor ---
    En yakın eve gittim. Ev sahibi iyi birine benziyordu. Bizi içeri aldı. Bir baktım ki burası hastane gibiydi. Adam ev sahibi değilmiş burası 2 arkadaşın eviymiş. Bu adamda onlarla çalışan bir doktormuş. Bu evde insanları ölümsüz kılacak bir ilaç geliştiriyorlarmış. Ben adamın deli olduğunu düşünmeye başladım. Neyse adam bana yardım etti. Yaramı sardı. Teşekkür ettim. Arkadaşıma da yardım edeceğini söyledi. O sırada telefonum çaldı. Arayan annemdi. Hemen eve gelmemi söyledi...

--- 7. Bölüm - Sonun Başlangıcı ---
    Eve gittim. Bir de ne göreyim. Kardeşim ölü gibi yatıyordu, annem onun hapların hepsini yuttuğunu ve zehirlenmiş olabileceğini söyledi. Bende hastaneye götürelim dedim. Ama sonra da polisler tarafından arandığım aklıma geldi. Onu çılgın doktora götürmeye karar verdim. Ama o çılgın doktora güvenmiyordum. Ancak dışarısı da tehlikeliydi. Tek çare çılgın doktordu. Oraya gittiğimde doktor tezgah açmış ilaç satıyordu. Bende ne bunlar dedim. O da yaptıkları ilaç olduğunu söyledi. Ben arkadaşımı sordum. O da gittiğini söyledi. Ben kardeşimi de iyileştirmesini rica ettim. O da tamam dedi. Annemi de oraya bıraktım. Eve döndüm. Baktım kapı açık. Direk içeri koştum. İçeri koştuğum anda kapılar kapandı. Ve odadan iki maskeli adam çıktı. Neye uğradığı şaşırdım. Bu benim sonunun başlangıcıydı...

--- 8. Bölüm - Ne istiyorlar ? ---
    Ben siz kimsiniz dedim. Onlarda senin ve ailenin işi bitti dedi. Ben silahımı çıkarayım dedim. Ama yoktu. Doktorun mekanında unutmuştum. O sırada adamlar bacağıma ateş ettiler. Çok kötüydüm. Ne istiyorsunuz bizden dedim. Onlarda ilk kurbanımız sizin aile dediler. Ben de ne kurbanı dedim. O sırada siren sesleri duyuldu. Maskeliler kaçtı. Polisler kapıdan içeri girdi. İşte yakalandın dediler. Artık hapse girecektim. Ne dediysem inanmadılar. Hakim 10 yıl hapis verdi...

--- 9. Bölüm - Aslında adamlar adam değilmiş ---
    Hapse girdim. Herşey çok sıkıcıydı. Üstelik intikamımı da alamamıştım. Bu hapisten kaçmam gerekiyordu. Bize bahçeye gezmeye çıkartmışlardı. Ben nasıl kaçıcam diye düşünürken iki adamın beni izlediğini gördüm. Dikkatli bakınca o iki adamın beni vuran iki polis olduğunu gördüm. Ben onları dövmeye çalıştım ama biri elimi sıkıca tuttu. Adam bana herşeyi anlattı. Kardeşime tecavüz eden babamı öldüren beni vuran ben hapse girince annemle kardeşimi öldüren kişiler bu ikiliymiş. Ben iyice sinirlendim. Sizi öldüreceğim dedim. O da yaw hehe görücez ölme sırası sende birazdan öleceksin dedi. Hapishane bir anda zindana dönüştü ve ikili beni döve döve öldürdü. Meğerse bu ikili aslında zebaniymiş.

---------- SON -------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 15 Haziran 2013; 12:06:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reseved

• Olmamis

• Takip
  • hayır diyorum
  • Sonra okurum

• "Kim oldugunu bilmedigim kisileri oldurmek icin yemin ettim" bunu nasil devam ettiriceksin cok merak ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda haplanmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerden kapalım belki tutar.
  • tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Arkadaşlar csb dizi hazırladım. Her gün devamı gelecektir. Umarım beğenirsiniz.

Size hikayemi anlatacağım. Adım Sabri. 17 yaşındayım. Herşey ben bir gün okuldan dönerken gördüklerimle başladı. Okuldan dönerken 28 yaşında ablamı kapının önünde ağlarken gördüm. Yanına gittim. Ne oldu diye sordum. Konuşamıyordu. Dili tutulmuştu sanki. Yüzünü kapatmaya çalışıyordu. Bir baktım ki evin kapısı açık. Derhal eve koştum. Bir baktım annemin başı kan içinde. Yüzüne soğuk su döktüm. Kendine geldi. Anne ne oldu dedim. O da kardeşine tecavüz ettiler, engel olmaya çalıştım. Benim başıma vurdular ve bende bayıldım dedi. Bende kim bunlar diye sordum. Annem de bilmiyorum ama iki kişi olduklarını gördüm dedi. Ve o an kim olduğunu bilmediğim kişileri öldürmek için yemin ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Arkadaşlar csb dizi hazırladım. Her gün devamı gelecektir. Umarım beğenirsiniz.

Hiç izlemedim bu diziyi

• olmamış

• 2. bölümde final yaparsın bu hızla gidersen
  • ya tutarsa diyerek geldim gelmesemiydim

edit: okudum ve okumaz olaydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slow Motion -- 27 Mayıs 2013; 23:40:28 >

• Anlatış tarzına bak la ahabasashbldasjweabidjaşbsibkgreş.
  • Pis sapıkça fantezilerini buraya dökmek zorunda mısın ?
  • allah ucak kazasi vermesin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.