Şimdi Ara

İntikam alıcam beyler toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abim babamla anlaşmış net faturasını kendisi ödeyecekmiş benim pc ye bağlı olan net kablosunu günde 2 saat takıcakmış. Nasıl bir intikam alabilirim onların internetini kesmeyi düşünüyorum ama sorunu benim yarattığımı anlamasınlar ve çözülmesi çok zor olan bir sorun olsun. Kabloyu falan kesersem anlarlar.

• Kabloyu başka birine bağlattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Kabloyu başka birine bağlattır.

Apartmandaki tek dağıtıcı bizde.
  • telefon kablosunun takıldığı prize ek iki çift kablo tak sonra internet 5 dk da bir gidip gelir(telefon açıkmış gibi olur yani) adsl ışığı yanıp söner, adamı çileden çıkaran bir sorundur. Aileni çok seviyorsan yapma çünkü ttnet arıza gelmeden farkedilebilecek bir arıza değil, yaklaşık 1 ay sürer çözülmesi (ttnet arıza kaydı alıcakta, gelecekte, yapacakta)ç
  • Modemde kablosuz baglantisi varsa yurume mesafesindeki bir bilgisayarciya gidilir, 20-30 liraya en ufagindan harici wireless adaptoru alinir ve keyfe bakilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seank

Modemde kablosuz baglantisi varsa yurume mesafesindeki bir bilgisayarciya gidilir, 20-30 liraya en ufagindan harici wireless adaptoru alinir ve keyfe bakilir

Onlar pc açık olduğu süre işe yarıyor diye biliyorum birde 20-30 veremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

quote:

Orijinalden alıntı: Seank

Modemde kablosuz baglantisi varsa yurume mesafesindeki bir bilgisayarciya gidilir, 20-30 liraya en ufagindan harici wireless adaptoru alinir ve keyfe bakilir

Onlar pc açık olduğu süre işe yarıyor diye biliyorum birde 20-30 veremem

modemin açık olması yeterli pcnin açık olmasına gerek yok 20 liraya bulursun adaptör mis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

Abim babamla anlaşmış net faturasını kendisi ödeyecekmiş benim pc ye bağlı olan net kablosunu günde 2 saat takıcakmış. Nasıl bir intikam alabilirim onların internetini kesmeyi düşünüyorum ama sorunu benim yarattığımı anlamasınlar ve çözülmesi çok zor olan bir sorun olsun. Kabloyu falan kesersem anlarlar.

Kullandığın avatardan utan!

şaka şaka,adaptörle çözülebilir sanırsam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.