Şimdi Ara

İntihardan vazgeçtim ama??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta pazartesi şubattan beri hoşlandığım kızla beraber oamayacağımı anlayınca intihar edeceğim şeyi almaya gidiyordum ama yarı yolda indim geri döndüm. Ne yapıyorum daha 22 yaşımdayım belki ileride güzel şeyler yaşayacağım bir kız için kendimi mi öldüreceğim diye düşündüm. Sevdiğim hamburgeri falan yedim sonra kahve içtim. Zaten bence hayat güzel bir şey. Psikolojik sıkıntılarımın olma sebebi tamamen okuduğum üniversite bölümün dandikliği. Mezuna kalmıştım dersanede akşama kadar kalıyordum ygs derecem güzeldi lysde batırdım. Hala dersane anılarım aklıma geliyor. Hukuk okuyorum ve bölümü sevemedim 12 dersten 10unun bütüne gireceğim. Dün ağladım ders çalışırken bugün de kitabı dolaba fırlattım benim bunlarla ne işim var mühendis olmalıydım diye. İyi ihtimal hakim savcı olmam onda da ömrüm 7-10 bin liraya Anadolu’da geçecek. Mutsuz olacağım yükü ağır meslek ağır. Zaten yapamam bence o mesleği. Avukat olsam zaten 1 sene ücretsiz stajı var rezillik resmen, avukat olduğumda yakın akrabamızın orta-büyük ölçekte firması var bana destek olacak oranın avukatı olabilirim büro da açarım belki ayda 1 dava gelir yani ayda 4 5 net kazanırım belki. Ama cidden çok boş iş otobüs şoförü olsam kendimi daha yararlı hissederdim. Thy pilotluk akademisine başvuracağım mezun olduğumda. Tek çıkar yol o. O zaman mutlu olabilirim. Ama ya pilot olamazsam? Eğer olamazsam işkencemi 2 3 yıl daha uzatmış olacağım kendimi öldürmeyerek. Boşu boşuna debelenmiş olacağım 2 3 yıl daha. Bence hayat güzel ama benim hayatım berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-221B83E8D -- 16 Haziran 2018; 0:13:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş para kazanmanın binbir türlü yolu var. Mutlu olmanın binbir türlü yolu var.

Orijinalden alıntı: Idos

Kardeş para kazanmanın binbir türlü yolu var. Mutlu olmanın binbir türlü yolu var.
    Neymiş onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mutlu olmak için bir kıza bağlanacak kadar zayıf bir karaktere sahipsin. Sırf 250 gr. İçin değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Intihar edersen büyük günah işlersin. Unutma!!! Allah ın verdiği canı Allah alır. Sen irademle alırım dersen sen bilirsin uyarmak bizden

Mutlu olmak için bir kıza bağlanacak kadar zayıf bir karaktere sahipsin. Sırf 250 gr. İçin değer mi?
    Ateistim sorun yok.
    Ya ne yapacaktım hiçbir şey beni mutlu etmiyordu hayatım berbat mutluluğu onda bulmaya çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-221B83E8D -- 16 Haziran 2018; 20:3:3 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.