Şimdi Ara

İntihar etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık delirmek üzereyim.LYS konularını 1 ay önce bitirdim birazda deneme çözdüm fakat netler istediğim gibi değil mat:37 geo:12 bio kim fiz~ 21 ... :( 2 haftadır ders çalışamıyorum böyle içimde bi karartı var oturuyorum 2 soru çözdükten sonra kalkıp balkona mutfağa gidiyorum yarıştığım bir arkadaşımsa günde 5 saat uyuyor 19 saat çalışıyor ben 2 saat toplasan yapamıyorum artık bittim tükendim, işin garibi çok soru çözmek istiyorum böyle sabahlara kadar ama yok kalkıp gidiyorum ne yapıcam ben 2 haftadır saçlarım ağardı kafayı yedim emeklerim boşa gitmez inş

Kendimede güvenemiyorum biliyorum güvensiz hiçbir şey yapamamda ne yapayım kardeşlerim yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sphinxroc -- 6 Haziran 2015; 20:11:29 >

• sphinxroc kullanıcısına yanıt
    ygs sıralaman kaç ?
  • Dershanede 400+ yaptım 1 yıl boyunca sınavda çarpıntı kalp sıkışmasından dolayı 69 k
  • benimde içimi karattınız, tamam önemli bir sınav ama hayatın sonu değil. Hayat çok para kazanmak değil mutlu olmak için yaşanmalı.
  • Merhaba intihar etmek isteyen dostum,

Öncelikle biraz genel kültür öğreteyim sana.

Bir günde 24 saat vardır. Günde 5 saat uyuyan biri 19 saat çalışmaktadır. 12 Yıllık eğitiminde bunu öğrenemediysen ihtihar edebilirsin.

İyi intiharlar efendim.
  • Tuş hatası
  • Adam sadece uyku ve dersten mi ibaret:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmek istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    intihar etmemek için sebepler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende düşünüyorm,
    yalnız senin 2 haftadır yaşadığın 2dk çalışıp gitme bende 5-6 senedir var

http://forum.donanimhaber.com/m_106585672/f_//tm.htm#106585672
  • Aynı şey bende de var.1-2 motivasyon videosu izlesen belki faydası dokunur

• NukerSheckers N kullanıcısına yanıt
    Ne izleyeyim link varsa atar mısın?
  • Buyrun gencleeerr fazla izlemeyin amaa

https://youtu.be/mgmVOuLgFB0

• quote:

Orijinalden alıntı: KavanozunDibi

Buyrun gencleeerr fazla izlemeyin amaa

https://youtu.be/mgmVOuLgFB0

1 haftadir her gün bu videoyu izleyerek güne başlıyorum acayip gaza getiriyor

• sana göre benim ayaklarıma tuğla bağlayıp boğaz köprüsünden kendimi atmam gerekiyordu ama gördüğün gibi hala hayattayım.

edit: ben böyle şeyler yerine açıyorum beyaz futbol atıyorum daha iyi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 6 Haziran 2015; 21:17:13 >
  • videoyu izledim deneme çözmek için oturdum 10.soruya geldim baktım burdayım

• Daha kaliteli yasam icin lys calisiyorsun, lysde kotu yapinca intihar etmek istiyorsun. Nice logic bro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendin için çalışıyosun bunu unutma kimse sana zorla bişey yaptırmıyo böyle olmayı kendin seçiyosun ne istediğine karar ve onun için çabala olmadı diye pes edenler güçsüzdür.hayatta güçsüzlere acımaz vurur yıpratır sürükler isteği yere.nası bi hayat yaşamak istiyosun buna karar ve seçimini yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.