Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Interstellar (2014) | Yıldızlararası Interstellar (2014) | Yıldızlararası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 16 Eylül 2014; 12:40:12 >

• Süper yaa ... "Dünyamızın sonu bizim sonumuz olmayacak."

arkadaşlar ağır dram film geliyor... ben kendimi hazırladım, sabırsızlanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 16 Eylül 2014; 17:55:34 >
  • Şahsi bir düşüncem

Matt Damon, imdb sayfasında rolü (uncredited) olarak yazmışlar. Matt'i bir uzaylı olarak görebiliriz bence.
  • Bir poster daha...

Interstellar (2014) | Yıldızlararası
  • Az kaldı yahu. Beklemedeyiz.

Nolan bilimkurgunun içinde nasıl dram olur onu gösterecek gibi duruyor. Mattweh'e zaten diyecek laf yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Oscar'ı alacak film geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Az kaldı yahu. Beklemedeyiz.

Nolan bilimkurgunun içinde nasıl dram olur onu gösterecek gibi duruyor. Mattweh'e zaten diyecek laf yok.
    quote:

Orijinalden alinti: PHI

Az kaldi yahu. Beklemedeyiz.

Nolan bilimkurgunun içinde nasil dram olur onu gösterecek gibi duruyor. Mattweh'e zaten diyecek laf yok.

OO Reyiz

Filmde en çok yildiz çekimlerini merak ediyorum.
    Dünyada en iyi yildiz gözlemi yapilabilen birkaç alanda çekimler yaptilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 18 Eylül 2014; 15:08:58 >

• Nolan 3 adaylığı var hiç oskarı yok... Adaylık bence 4'e çıkacak ama yine alamayacak gibime geliyor...
    DiCaprio ile Nolan'a Ennio Morricone'ye yaptıkları gibi 80 yaşlarına gelince Oskar onur ödülü felan verirler herhalde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QzWndrfl

Nolan 3 adaylığı var hiç oskarı yok... Adaylık bence 4'e çıkacak ama yine alamayacak gibime geliyor...
    DiCaprio ile Nolan'a Ennio Morricone'ye yaptıkları gibi 80 yaşlarına gelince Oskar onur ödülü felan verirler herhalde...

Film kesin alır ama en iyi yönetmen dalında alır mı bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Orijinalden alinti: PHI

Az kaldi yahu. Beklemedeyiz.

Nolan bilimkurgunun içinde nasil dram olur onu gösterecek gibi duruyor. Mattweh'e zaten diyecek laf yok.

OO Reyiz

Filmde en çok yildiz çekimlerini merak ediyorum.
    Dünyada en iyi yildiz gözlemi yapilabilen birkaç alanda çekimler yaptilar.

Flmi epeydir takip ediyorum da fragman izlemek afiş görmek istemiyordum. Konuya bi bakayım dedim yine gördüm göreceğimi. Dayanamadım fragmana da kısa bi göz attım.
    Tamamen sürprizlerle karşılaşmak istiyorum bu filmde.

• Diğer posterler de iyi de asıl baba poster geldi, muhteşem!...

Interstellar (2014) | Yıldızlararası
  • uzaylı filmimi bu
  • "uzaylı görecekmiyiz "
  • PHI kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar iyi gizlediler filmi tam yerinde gidiyor bence.

İzlesen bile birşey çıkarılamaz.
  • quote:

Sevindim buna.
  • quote:

gerçekten iyi gizlediler, yavaş yavaş açılıyolar ama posterler falan
  • Christopher Nolan gerçekten büyük bir cesaret gösterdi konu olarak o kadar merak uyandıran bir konu ki, kimse bu yolla yani gerçekçi yolla el atmadı bu konuya hep ya çok ileri gitti ya çok geri gitti fazla fantastik öğeler kattı efsaneleri kattı bu film o yüzden farklı bir bakış açısı günümüz ve yakın gelecekte olabilecekleri barındırıyor diye düşünüyüorum.

Ayrıca günümüzde 70'lerin bilim kurgularıyla bilime çocukluktan merak salmış dergiler almış kolleksiyonlar yapmış bu konuda ilerlemiş biim adamı olmuş birçok insan var.
    Zamanında onlarda çocuktu bir ilgi yönü oluştu bilime önce hayal ile başladı günümüzde görüyoruz ki elimizdeki küçücük aletlerle neler yapabiliyoruz.
    Belki ilerde böyle gemiler inşa edilebilir şuan birçok proje var en büyük ihtiyaç enerji kaynağı yada ters enerji (anti) olabilir.
    Ama belkide geç kalındı çünkü 30 yıl sonra eko-sistem açısından bitmiş bir Dünya'da yaşıyor olabiliriz.
    Ben hep filmlerin insanları yönlendirdiğini ilgilerini açtığını düşünürüm bu filmde öyle olacaktır.

Nasıl işlense işlesin beğenmeyen çok olacaktır. Olsun zaten belki onların bakış açısından da birşeyler alabiliriz.

Ama içinde çok güzel mesajlar düşündürecek durumlar olan bir film olacağını düşünüyorum.

Bu arada bir haber yeni Fragman David Fincher'ın son filmi "Gone Girl" ile yayında olacak.
    ABD'de 3 Ekim'de vizyonda.
    Türkiye vizyon tarihi ise 10 Ekim...
    (Büyük ihtimal Ekimin ilk haftası web'de yayında olur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 19 Eylül 2014; 13:22:27 >

• Nolan'dan yine bir şaheser bekliyorum.
  • Christopher Nolan, Jonathan Nolan,Matthew

,inception,Batman,memento,prestij,di caprio,christian bale,michael caine,süperman,zack snyder,henry cavill,anne hathaway,hugh jackman...............................HANS ZİMMER

İMDB 250 deki filmleri,çalıştıkları sanatçılar

bu referanslar yeter herhalde
  • Bu film IMAX'te izlenir.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.