Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.743
Cevap
49
Favori
189.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

quote:

YIFY ve RARBG versiyonu çıkmış ama daha önce izlemeyenlere tavsiyem; blu-ray'i bekleyin ve büyük televizyonunuzda son seste izleyin. Çünkü bu versiyonlar ses açısından blu-ray kadar kaliteli olmaz. Ben şahsen 4k televizyon ve kaliteli bir ses sistemi alana kadar bu filmin içine etmek istemiyorum. Zaten 3 kere sinemada seyrettim

4K TV'Aldığın zaman sen sanıyormusunki full hd'den daha iyi seyir zevki alıcam tmm'men yanlışsınız ya kardeşim 4K 2160p çözünürlük demek,sen 1080p bir video dosyasını 4K ekrana verdiğin zaman sanmki TV'bunu upscale edip 2160p'eye çeviricek 4K içerik şu an yok yayında yok, he var TRT ediyor ama bitratesi düşük fps kayıpları çok ,bende annemlere yeni 4K aldık LG UB giriş seviyesi 4K panel, teknik ayarlara girmiyorum bile,FULL HD panelin varsa izle gitsin neyi bekliyorsunuz ,he yoksa alırsınız iyi bir full hd panel çok kampanya var

4k şimdilik gereksiz mi diyorsun?

4K önümüzdeki 5 sene içerisinde popüler olur, daha tr kanalları tam full hd yayın yapmazken daha insanlar blurayi bilmezken 4K ne demek biliyormusun, 4K çok meziyetli bir sistem x265 codec demek anlatmakla bitiremem 4K'yı, 4K bluray film bile yok şu an ,tek tük videolar var sorsan TRT 4K yayına geçti hadi onu geç LG'nin bazı UB modelleri bile x265 codec barındırmıyor bünyesinde ,haliyle 4K izliyemiyorsun senin full hd panelin varmı ? yoksa Sağlam bir full hd led alalım sana, badding sorunu cloding sorunu buluntlanma sorunu minimum hızlı sahnelerde başarılı siyah seviyesi iyi bir panel yeterde artar sana..bu arada bir analiz:Yıldızlararası zati blurayi 1080p yani 1920x1080p sen 4K tv de izlediğin zaman 4K nasıl alıcaksın yada daha iyi bir görüntümü alıcaksın hayır, yine 1080p alıcaksın çünkü 4K çözünürlük UHDTV (2160p) UHDTV (2160p) 3840 × 2160 (8.3 megapiksel) çözünürlüğe sahiptir. 3840x2160p çözünürlüğe bakarmısın bu çok geniş bant ve bitrate değeri demek yani sen istesende daha uzun zamanı var bey baba bu olayın bu 4K olayı şu anlık sadece satış stratejisi,çünkü firma bir şekilde yeni nesil ayağına panelleri satıcak çünkü tekno durmaz 1080p çok uzun daha götürür insanları sende bende dahil :D

Tamamdır, çok sağol ayrıntılı bilgi için aga. Televizyon alacağım zaman beni masraftan kurtarmış olacaksın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

YIFY ve RARBG versiyonu çıkmış ama daha önce izlemeyenlere tavsiyem; blu-ray'i bekleyin ve büyük televizyonunuzda son seste izleyin. Çünkü bu versiyonlar ses açısından blu-ray kadar kaliteli olmaz. Ben şahsen 4k televizyon ve kaliteli bir ses sistemi alana kadar bu filmin içine etmek istemiyorum. Zaten 3 kere sinemada seyrettim

4K TV'Aldığın zaman sen sanıyormusunki full hd'den daha iyi seyir zevki alıcam tmm'men yanlışsınız ya kardeşim 4K 2160p çözünürlük demek,sen 1080p bir video dosyasını 4K ekrana verdiğin zaman sanmki TV'bunu upscale edip 2160p'eye çeviricek 4K içerik şu an yok yayında yok, he var TRT ediyor ama bitratesi düşük fps kayıpları çok ,bende annemlere yeni 4K aldık LG UB giriş seviyesi 4K panel, teknik ayarlara girmiyorum bile,FULL HD panelin varsa izle gitsin neyi bekliyorsunuz ,he yoksa alırsınız iyi bir full hd panel çok kampanya var

4k şimdilik gereksiz mi diyorsun?

4K önümüzdeki 5 sene içerisinde popüler olur, daha tr kanalları tam full hd yayın yapmazken daha insanlar blurayi bilmezken 4K ne demek biliyormusun, 4K çok meziyetli bir sistem x265 codec demek anlatmakla bitiremem 4K'yı, 4K bluray film bile yok şu an ,tek tük videolar var sorsan TRT 4K yayına geçti hadi onu geç LG'nin bazı UB modelleri bile x265 codec barındırmıyor bünyesinde ,haliyle 4K izliyemiyorsun senin full hd panelin varmı ? yoksa Sağlam bir full hd led alalım sana, badding sorunu cloding sorunu buluntlanma sorunu minimum hızlı sahnelerde başarılı siyah seviyesi iyi bir panel yeterde artar sana..bu arada bir analiz:Yıldızlararası zati blurayi 1080p yani 1920x1080p sen 4K tv de izlediğin zaman 4K nasıl alıcaksın yada daha iyi bir görüntümü alıcaksın hayır, yine 1080p alıcaksın çünkü 4K çözünürlük UHDTV (2160p) UHDTV (2160p) 3840 × 2160 (8.3 megapiksel) çözünürlüğe sahiptir. 3840x2160p çözünürlüğe bakarmısın bu çok geniş bant ve bitrate değeri demek yani sen istesende daha uzun zamanı var bey baba bu olayın bu 4K olayı şu anlık sadece satış stratejisi,çünkü firma bir şekilde yeni nesil ayağına panelleri satıcak çünkü tekno durmaz 1080p çok uzun daha götürür insanları sende bende dahil :D

Tamamdır, çok sağol ayrıntılı bilgi için aga. Televizyon alacağım zaman beni masraftan kurtarmış olacaksın

• Nolan insansa biz neyiz diye düşünüyorum. Filmden çıkarılması gereken yegane fikir bu . Diğer tüm konular tartışılabilir ama bu adam neyin nesidir ... Nasıl bir zeka, hayal dünyası ve bunu pratiğe dökecek ıq'su var... Hayran kalmamak elde değil.

O değil normalde 2-3 gb'lık sürümler kaymak gibi olurdu şu TV'de. Bu filmin 3 sürümünü indirdim yıfy 720, 1080 , RaR'ın 3-4gb'lık sürümü. Sanki "cam" sürümü gibi duruyorlardı. Filme kıymayayım dedim 15gb'lığı indirip izledim. Nitekim tatmin etti ancak öyle görsellerine ağlamadım... Daha çok konusu etkiledi.

Popüler olmasından ötürü mü şu guruplar hızlıca sıkıştırıp mı gönderdiler de böyle oldu yoksa filmin çekimlerinden dolayı mı böyleydi bilmiyorum ama hep bir "grain" , "basıklık" havası mevcuttu.

Bir kez daha beklenti mevzusuna dayanıyor işte sonuç. Konu hakkında hiç bir şey okumadım ve film çok güzel etkiledi, sürükledi. Ancak görsellik hakkında görüşleri okudum. Ve öyle bir atıp tutulmuş ki beklenti ayyuka çıkmıştı. Adamlar TV'den fırlayacak falan diye düşünüyor insan. Mesela bir "grand budapest hotel" kadar etkilemedi görselleri.

Neticede naçizane tavsiyem; gerçekten ortalıkta sağlam bir film dolanıyorsa o filmi izlemeden önce çok fazla görüş(ama görsellik ama konu) okumamanız yönünde olacaktır. İsmi duyulur, puanları harikadır, oldukça tavsiye edilir, ismi çokça geçer... izlemeye koyulursunuz zaten. Bu şekilde daha fazlasını alabileceğinizin ve daha fazla doyacağınızın garantisini verebilirim.

• Siz hala x264 riplermi indiriyorsunuz, devir x265 devri, 2gb'lık x265 rip, 7-8gb'lık x264 rip'le aynı seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu bir kullanıcı adı -- 16 Mart 2015; 21:28:37 >
  • Bu filmi tamamen anlamak icin 10 kere izlemek lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 GB'lık sürümü indiriyordum 4 GB'lık bir sürüm gördüm görselleri daha net duruyordu şimdi 4 GB'lık sürümü indiriyorum 45 GB olandan farkı nedir acaba bu 4 GB olanların ? İkisi de 1920x1080 gösteriyor.

Bir de aşırı yavaş şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

1-cooper kara deliğe düştüğünde kızının odasının arkasında 5 boyutlu dünyaya geldi denildi. benim kafam burayı pek almadı. mantıklı bir açıklaması var mı? ve her nolan filminde sorduğum soru
    bunların hepsi rüya olabilir mi? :))
    2- cooper kara deliğe düştüğünde kızına "stay" yazdırarak dünyadaki benliğine gitmemesi gerektiğini söylemeye çalışıyordu. madem amacı buydu neden kendisi nasanın koordinatlarını vererek dünyadaki benliğini
    nasaya yönlendirdi. yani 5. dünyadaki benliği dünyadaki benliğine koordinatları vermese istediği gibi kızının yanında kalırdı.
    3-uzun bir aradan sonra cooper uyandığında kendini cooper istasyonunda buldu. yani hayat orada devam etmiş. fakat benim anladığım şey anne hathaway elinde gelişmeyi bekleyen binlerce embriyo ile
    bir gezegene gitti(cooper kendini kara deliğe atmadan önce) yani hayat anne hathawayın gezegeninde mi devam etti yoksa nereden çıktığı bilinmeyen cooper istasyonunda mı?

1 - Cooper'ın düştüğü 5 boyutlu dünyayı, gelecek nesillerdeki insanlar yaratmışlar. Yaratılma sebebi ise, eğer bu dünya olmasaydı Cooper kara delikten geçince ölecekti, kızına NASA koordinatlarını gönderemeyecekti, hem kendisi bu göreve çıkmamış olacaktı, hem de insanlık kurtulamamış olacaktı..

2 - Koordinatları verdi, çünkü 5 boyutlu dünyaya düşmüş olması, insanlığın geleceğinin kurtulduğu anlamına geliyordu, çünkü orayı gelecekti insanlar yaratmıştı. Yani, Cooper görevin başarıyla sona ermesi gerektiğini, bunun da yolunun bu zincirleme reaksiyonu başlatması gerektiğini anladı. Koordinatları verdi, çünkü geçmişinde koordinatları alması gerekiyordu. Yani geçmişte, geleceği oluşturmak için, gelecekte geçmişi oluşturması gerekiyordu.

3 - Hayat 2. Dünya'da devam etmemiş, Cooper'ın gözünü açtığı yer, kızı sayesinde bulunan yeni gezegendi. Hatta beysbol oynayan çocukların sahnesini hatırlayın, topa vuruyorlar, top taa yukarıya gidiyor, ve tepetaklak duran evin camını kırıyor. Bu, geçmişte çiftliği kurdukları o ölmekte olan tozlu gezegenden farklı bir yerçekimine sahip yeni bir gezegen olmalı.

Hayatın nerede devam ettiği aslında biraz karışık. Yani tozlu gezegeni mi yaşanır hale getirdiler, Murph'un "Euraka" diyerek bulduğu şey, yaşamakta oldukları gezegeni mi kurtardığı anlamına geliyordu, yoksa yeni bir gezegeni mi keşfetmişlerdi, ben de tam anlayamadım orasını.. Anladığım kadarıyla, tozlu gezegendeki hayat, yeni gezegene taşındı.

Brand'in gittiği gezegen, farklı bir gezegendi. Filmin sonunda, Cooper oraya gitmek üzere yola çıktı. Ancak belki de, burası o tozlu gezegendir. Belki buradaki hayatı Brand ve Cooper başlatacaktır. Bu noktayı daha iyi açıklamaları gerekirdi

3. yanlış.
    orası bir istasyon .a ve b planı diyordu.a planında;istasyonlarla insanlar yeni bulunan yaşanabilir gezegene(brand'in gittiği gezegen) nakledilecekti.oda o istasyonlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joey Tribbiani -- 16 Mart 2015; 22:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    14 gb lik imax 1080p nin 10 dakikasını izledim görüntü baya iyiydi

• Teşekkürler, 4 GB olanın 500 MB'ı indi baktım biraz görüntüye üst ve altta boşluk var 1080p olmasına rağmen. 14 GB olanda boşluk var mıydı ona göre onu indireyim ?
  • Sinema çekimi tarzında olmayan düzgün bir 720p indirme linki varmı arkadaşlar daha önce konuda bir arkadaş atmıştı ama sinema çekimi gibiydi oyuzden izlemeden direk sildim 2 bilgisayarımdada 1080p izleyemiyorum kaldırmıyor malesef oyüzden 720p lazım

• 33 GB lık BDRemux inanılmaz arkadaşlar kesinlikle sesler ve görüntülerde bir problem yok ve yağ gibi akıyor.

Yağ gibi neyse artık

Şimdilik bir tane resim paylaşayım ilerleyen saatlerde isterseniz başka resimlerde eklerim .

3. Resim biraz bulanık gelebilir fakat filmde öyle değil inanılmaz derecede hızlı akıyor görsel stabil resim çekemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 17 Mart 2015; 1:36:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Bu filmi tamamen anlamak icin 10 kere izlemek lazim

Valla haklısınız sinemada izledim aylar sonra tekrar kendi televizyonumda izledim yine çoğu şeyi anlamadım artık alt yazıdan mı kaynaklı yoksa benden mi kaynaklı bilmiyorum Tek bildiğim Nolan denilen bir dahinin olduğu, şimdiye kadar izlediğim hiçbir film etkilememişti beni bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Filmi sinemada izledim ve Blu-Ray olarak almak istiyorum. Amazon da falan Bluray+DVD+Itunes+Download versiyonu var, amazondakinde TR altyazı olmayacağı için almıyorum, TR içinde böyle paket bulabileceğim biyer var mıdır? Türkiye' de veya yurtdışından TR altyazılı getirtebileceğim?

Bilgisi olan var mı?
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    filmi izledikten sonra nolan için aynı şeyi düşündüm, her filmde yeni bir çağ açıyor her filminden sonra beynim sulanıyor dayak yemiş gibi oluyorum kendime gelemiyorum bir kaç saat. adamın beynine aşık oldum sanki umarım bu durum beni gay yapmaz
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    aynen öyle... bu zaten filmlikten çıktı.. imax70mm ile bilreince "deneyim" haline geldi onlarında dediği gibi... filmden karelere baksam bile sanki konuşacka hareket edecek gibi geliyor.. bu nasıl bir insandır

• Oped 1080P Akıyor valla enfes 20 gb ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

1-cooper kara deliğe düştüğünde kızının odasının arkasında 5 boyutlu dünyaya geldi denildi. benim kafam burayı pek almadı. mantıklı bir açıklaması var mı? ve her nolan filminde sorduğum soru
    bunların hepsi rüya olabilir mi? :))
    2- cooper kara deliğe düştüğünde kızına "stay" yazdırarak dünyadaki benliğine gitmemesi gerektiğini söylemeye çalışıyordu. madem amacı buydu neden kendisi nasanın koordinatlarını vererek dünyadaki benliğini
    nasaya yönlendirdi. yani 5. dünyadaki benliği dünyadaki benliğine koordinatları vermese istediği gibi kızının yanında kalırdı.
    3-uzun bir aradan sonra cooper uyandığında kendini cooper istasyonunda buldu. yani hayat orada devam etmiş. fakat benim anladığım şey anne hathaway elinde gelişmeyi bekleyen binlerce embriyo ile
    bir gezegene gitti(cooper kendini kara deliğe atmadan önce) yani hayat anne hathawayın gezegeninde mi devam etti yoksa nereden çıktığı bilinmeyen cooper istasyonunda mı?

1 - Cooper'ın düştüğü 5 boyutlu dünyayı, gelecek nesillerdeki insanlar yaratmışlar. Yaratılma sebebi ise, eğer bu dünya olmasaydı Cooper kara delikten geçince ölecekti, kızına NASA koordinatlarını gönderemeyecekti, hem kendisi bu göreve çıkmamış olacaktı, hem de insanlık kurtulamamış olacaktı..

2 - Koordinatları verdi, çünkü 5 boyutlu dünyaya düşmüş olması, insanlığın geleceğinin kurtulduğu anlamına geliyordu, çünkü orayı gelecekti insanlar yaratmıştı. Yani, Cooper görevin başarıyla sona ermesi gerektiğini, bunun da yolunun bu zincirleme reaksiyonu başlatması gerektiğini anladı. Koordinatları verdi, çünkü geçmişinde koordinatları alması gerekiyordu. Yani geçmişte, geleceği oluşturmak için, gelecekte geçmişi oluşturması gerekiyordu.

3 - Hayat 2. Dünya'da devam etmemiş, Cooper'ın gözünü açtığı yer, kızı sayesinde bulunan yeni gezegendi. Hatta beysbol oynayan çocukların sahnesini hatırlayın, topa vuruyorlar, top taa yukarıya gidiyor, ve tepetaklak duran evin camını kırıyor. Bu, geçmişte çiftliği kurdukları o ölmekte olan tozlu gezegenden farklı bir yerçekimine sahip yeni bir gezegen olmalı.

Hayatın nerede devam ettiği aslında biraz karışık. Yani tozlu gezegeni mi yaşanır hale getirdiler, Murph'un "Euraka" diyerek bulduğu şey, yaşamakta oldukları gezegeni mi kurtardığı anlamına geliyordu, yoksa yeni bir gezegeni mi keşfetmişlerdi, ben de tam anlayamadım orasını.. Anladığım kadarıyla, tozlu gezegendeki hayat, yeni gezegene taşındı.

Brand'in gittiği gezegen, farklı bir gezegendi. Filmin sonunda, Cooper oraya gitmek üzere yola çıktı. Ancak belki de, burası o tozlu gezegendir. Belki buradaki hayatı Brand ve Cooper başlatacaktır. Bu noktayı daha iyi açıklamaları gerekirdi

3. yanlış.
    orası bir istasyon .a ve b planı diyordu.a planında;istasyonlarla insanlar yeni bulunan yaşanabilir gezegene(brand'in gittiği gezegen) nakledilecekti.oda o istasyonlardan biri.

hocam o cooper istasyonunun önceden hazırlanmış olup , yerçekiminin manipule edilmesiyle oraya çıkarılmış olması mümkün mü ? cooper'ın kızı önderliğinde yapılıyor ve bu yüzden de kızının adı veriliyor. filmin sonunda kızınında iyice yaşlanmış olması nedeniyle kendisini orada tutacak bir neden kalmadığını düşünerek anne'nin yanına gidiyor sanırım. Bazıları cooper kara deliğe girdikten sonra kızının yaşlanıp anne h.'ın neden yaşlanmadığını sormuş. Yanılmıyorsam anne'nin gitmiş olduğu gezegen karadeliğe yakın olduğu için. ( zaman yavaş vs. ) Bir de diğer canlılar dedikleri kişiler anne'nin kuracağı koloniye ait bireyler olduğunu düşünüyorum. Yazdıklarımın hepsinin yanlış olma ihtimalide var. Konuya hakim arkadaşlardan yardım bekliyoruz

• Hocam filmden çıkınca arkadaşlarla hemfikir olduğumuz görüş en amatörce haliyle ; Cooperın kendini feda edip Brandi yaşanılabilir , dünyamıza benzeyen gezegene insanlığın devamı için yollamasıydı.Büyük ihtimalle böyle
    Bunu tartışıyorsunuz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Hocam filmden çıkınca arkadaşlarla hemfikir olduğumuz görüş en amatörce haliyle ; Cooperın kendini feda edip Brandi yaşanılabilir , dünyamıza benzeyen gezegene insanlığın devamı için yollamasıydı.Büyük ihtimalle böyle
    Bunu tartışıyorsunuz sanırım

tam olarak o değil hocam.
    filmin sonunda cooper istasyondan ayrılıp neden anne h.'ın yanında gidiyor ? burada açık kapı bırakılmış ..

• Koloni kurmaya Birde kız cağız yalnız kalmasın diye
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.