Şimdi Ara

İnternetten yaptığım alışveriş ve sonrası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten bilindik ve ünlü markadan buzdolabı aldım 1-2 gün içerisinde kargoya verdiler.Her neyse kargoya baktığımda adrese teslim olarak gönderilmiş görünüyordu.Sonra ben kargoyu evime beklerken bana telefon geldi kargodan Buzdolabını kendim şubeye gidip almalıymışım sebebi de köy de oturmammış (köy ama tatil beldesi yani),oysaki bu kargo cumartesi günleri bulunduğum yere teslimat yapıyor.

Neyse bende bunun üzerine kargoya telefonda neyse ben dolabı aldığım yerle görüşeyim dedim aradım.Müşteri temsilcisi eve kadar getirmeleri falan gerek falan biz bi kargoyla görüşelim dedi tamam diyerek kapattım.15dk sonra falan dolabı aldığım yerden aradılar siz köyde oturuyormuşsunuz bu yüzden sizin gidip almanız gerek falan dendi.Bende o zaman neden şube teslimi olarak değil de adrese teslim olarak gönderdiklerini sordum ve gidip alamayacağımı eğer evime gelmiyorsa iptal etmelerini söyledim.Karşımda ki kişide bana o zaman ürünü geri çağıralım mal elimize ulaşınca iade işlemi gerçekleşsin dedi ben de öyle yapalım diyerek telefonu kapattık.

Kargo takibini yapıyorum ama alıcı imza atmayı reddetti diyerek teslim alınmamış (7 eyl,8 yl ve 10 eylülde bu ibare var-altta kargo hareketlerini paylaştım) ve şubede bekliyor şuan.Acaba ben paramı geri alabilir miyim bir şekilde kredi kartıyla aldım.Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

İnternetten yaptığım alışveriş ve sonrası !

• Firma düzgün bir firma ise eğer, dedikleri gibi kargo geldiği zaman iadeyi yaparlar.
  • evet daha önce tv almıştım mesela goldtan onlarda iade yapmayacağız demediler fakat neden imza atmayı reddediyorlar anlamıyorum,
  • sen almayı reddettiğin için öyle yazıyor banada aynısı olmuştu alıcı imza atmayı reddetti öyle 1 hafta falan geçecek sonra geri iade edilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

sen almayı reddettiğin için öyle yazıyor banada aynısı olmuştu alıcı imza atmayı reddetti öyle 1 hafta falan geçecek sonra geri iade edilecek

hocam yalnız resimde görünen ve ayın 6sındaki işlem benle ilgili şu borçlandırma yazan.En sondakiler firmayla ilgili kafam karıştı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

quote:

sen almayı reddettiğin için öyle yazıyor banada aynısı olmuştu alıcı imza atmayı reddetti öyle 1 hafta falan geçecek sonra geri iade edilecek

hocam yalnız resimde görünen ve ayın 6sındaki işlem benle ilgili şu borçlandırma yazan.En sondakiler firmayla ilgili kafam karıştı :S

tamam o prosedür gereği öyle bende hb.dan kapıdan ödemeyle hdmi çoklayıcı almıştım baktım iade mal yollamışlar hiç teslim almadan geri gönderdim alet hb.ya gideen kadarda siteden kontrol ettim bende de onları yazmışlardı alıcı imza atmayı reddetti diye

• quote:

quote:

quote:

tamam o prosedür gereği öyle bende hb.dan kapıdan ödemeyle hdmi çoklayıcı almıştım baktım iade mal yollamışlar hiç teslim almadan geri gönderdim alet hb.ya gideen kadarda siteden kontrol ettim bende de onları yazmışlardı alıcı imza atmayı reddetti diye

öyleyse tamam hocam bir sıkıntı yok prosedürü ilk defa öğrenmiş oldum daha önce hiç iade etmemiştim de :) teşekkür ederim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 10 Eylül 2012; 16:52:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öyleyse tamam hocam bir sıkıntı yok prosedürü ilk defa öğrenmiş oldum daha önce hiç iade etmemiştim de :) teşekkür ederim bu arada

rica ederim ne demek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.