video indirme programları arıyorum vindir youtube diye birşey çıktı sacma sapan birşey; indirmiyor ben izlesene youtube gibi sitelerden komik videoları telefonuma atmak istiyorum bunun için gerekli program hangisi birde ben total video converter kurdum import media files deyince video seçiyorum(telefona dönüştürmek için) bir sürü var mesela wmv mpg3 mpeg avı filan samsung E 740 marka telefona atmak için hangisini seçmeliyim? teşekkürler.............
Save2pc pro bu işte ustadır ve her telefon 3gp destekler samsunglarında hepsi 3gp,dir
İndirme programı mı yoksa dönüştürme programımı aradığını anlayamadım...
internet dowload manager herhangi bir sitede izlediğin videoyu sağ tık/video içeriğini idm ile indir özelliğiyle indirebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: mostwanted boy
video indirme programları arıyorum vindir youtube diye birşey çıktı sacma sapan birşey; indirmiyor ben izlesene youtube gibi sitelerden komik videoları telefonuma atmak istiyorum bunun için gerekli program hangisi birde ben total video converter kurdum import media files deyince video seçiyorum(telefona dönüştürmek için) bir sürü var mesela wmv mpg3 mpeg avı filan samsung E 740 marka telefona atmak için hangisini seçmeliyim? teşekkürler.............
VideoGet programı ile dünyadaki tüm video sitelerindeki (bilinen ve evrensel) videoları sorunsuz ve hızlı bir şekilde indirebilirsin. İndirdiğin bu videoyu Total Video Convert programı ile cep telefonunun desteklediği video formatına dönüştürebilirsiniz.
youtube dan indirmek istiyorsanhttp://keepvid.com/ diye bir site var onu kullanabilirsin.
videoları dönüşürmek için total video converter kullanabilirsin. format olarak 3gp seç.
ayrıca internet download managerin son sürümününde videoları indirmek için özellik var.
Save2pc hem küçük hem ücretsiz hem kolay tavsiye ederim.
Fakat bu olmazsa flasget var
Daha geniş bilgi almak için aşağıdaki linke bakmanı tavsiye ederim.
BURAYIİncelemeden kararını verme derim çünkü bir çok bu görevi yapan program mevcuttur. Ayrıca açıklamalarıyla birlikte.