Şimdi Ara

İnternetten tren bileti alan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben internetten tren bileti aldım şimdi otobüslerde olduğu gibi tren kalkmadan gar dan bileti yazdırabilirmiyim yada yazdirmadan bine bilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternetten Tren Bileti Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler

İnternet üzerinden tren bileti almak, zamandan tasarruf etmenin ve stressiz bir yolculuk planlamanın kolay bir yoludur. Ancak, bilet aldıktan sonra yapmanız gereken bazı önemli işlemler vardır.

İşte internetten tren bileti aldıktan sonra yapmanız gerekenler:

• Biletinizi yazdırın: Çoğu durumda, biletlerinizi yazdırmanız gerekecektir. Bunu evinizde veya istasyonda bir bilet gişesinden yapabilirsiniz.
    • Biletinizi mobil cihazınıza kaydedin: Bazı tren şirketleri, biletleri mobil cihazlarınıza kaydetmenize olanak tanır. Bu, fiziksel bir bilet yazdırmak zorunda kalmamanızı sağlar.
    • Online check-in yapın: Bazı tren şirketleri, çevrimiçi check-in yapmanıza izin verir. Bu, check-in kuyruklarında beklemekten tasarruf sağlar.
    • Hızlı tren biletleri için rezervasyon yaptırın: Hızlı tren biletleri genellikle rezervasyon gerektirir. Rezervasyonunuzu internet üzerinden veya istasyondaki bir bilet gişesinden yapabilirsiniz.
    • TCDD biletlerini nasıl alacağınızı öğrenin: Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) biletleri, TCDD'nin web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden online olarak satın alınabilir.
    • Biletinizi almadan önce dikkatlice kontrol edin: Biletinizi aldıktan sonra, tarih, saat, koltuk numarası ve varış istasyonu gibi bilgilerin doğru olduğundan emin olun.

İnternetten tren bileti almak, yolculuğunuzu planlamanın rahat ve zaman kazandıran bir yoludur. Yukarıdaki adımları uygulayarak, sorunsuz ve keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • YHT de kimliği gösterip geçiyorsun
  • Yazdirirmana gerek yok mailini kontrol et orda karekod yollamislardir size. Onu gosterip binebilirsiniz. Yada gar da gorevliye ad soy ad ile yazdirabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbişeye gerek yok paldır küldür gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Yazdirirmana gerek yok mailini kontrol et orda karekod yollamislardir size. Onu gosterip binebilirsiniz. Yada gar da gorevliye ad soy ad ile yazdirabilirsiniz.

Mailime yollamislar şimdi bakınca fark ettim bir sıkıntı olmaz yani bileti yazdirmassam bu arada bineceğim tren normal tren hızlı tren değil prosedür aynıdır ama degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramazanasci

quote:

Yazdirirmana gerek yok mailini kontrol et orda karekod yollamislardir size. Onu gosterip binebilirsiniz. Yada gar da gorevliye ad soy ad ile yazdirabilirsiniz.

Mailime yollamislar şimdi bakınca fark ettim bir sıkıntı olmaz yani bileti yazdirmassam bu arada bineceğim tren normal tren hızlı tren değil prosedür aynıdır ama degil mi

Benim bahsettigimde normaldi zatenn yani sikinti olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hocam hangi bölge trenine bincen bilmiyorum ama ben birsürü kez izmir basmane-tire arası trene bindim
    normal tren hızlı değil.
    trene geçip oturuyorsun sonra bi görevli gelip biletlerdeki karekodu okutuyor.
    eğer mailinde karekod varsa onu gösterirsin onu okutur olur biter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

quote:

hocam hangi bölge trenine bincen bilmiyorum ama ben birsürü kez izmir basmane-tire arası trene bindim
    normal tren hızlı değil.

Toros ekspres mı ne hocam tren Adana'dan geliyor bizi alıp Konya'ya geçecek hocam ben en son 4 5 sene önce trene bindim o zamanlar karekod felan yoktu bileti yazhaneden alıyorduk trende dolaşan görevli ya imza atıyordu yada yirtiyordu bileti devir değişti tabi teşekkür ederim hocam orda bilet satılan yere söylesem herhalde basarlar değil mı bileti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

quote:

normal tren hızlı değil.

Toros ekspres mı ne hocam tren Adana'dan geliyor bizi alıp Konya'ya geçecek hocam ben en son 4 5 sene önce trene bindim o zamanlar karekod felan yoktu bileti yazhaneden alıyorduk trende dolaşan görevli ya imza atıyordu yada yirtiyordu bileti devir değişti tabi teşekkür ederim hocam orda bilet satılan yere söylesem herhalde basarlar değil mı bileti

bilmem basarlar heralde ama karekod u telefona yükle o yeter zaten .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.