Şimdi Ara

İnternetten tasarım satanlar var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Template monster ve benzeri siteler üzerinden tema satışı yapan arkadaşlar var mı?

• burası var dahada cok var yani..
  • Ama sadece bu işe odaklanmış siteleri soruyorum www.­templatemonster.­com yani şuradaki örnekler güzel değil mi? Kafandaki fiyatı girip orada yayınlamak? Bir seminerde iyi getirisi olduğunu duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Ama sadece bu işe odaklanmış siteleri soruyorum www.­templatemonster.­com yani şuradaki örnekler güzel değil mi? Kafandaki fiyatı girip orada yayınlamak? Bir seminerde iyi getirisi olduğunu duymuştum.

valla bende okonu üzerine yogun calıstım hatta projem devam ediyor arayuztasarimlari.com u aldım yakında piyasaya cıkacak kendimin ve isteyen herkesin satısını yapabılecegı bir sistem yapıyoruz kısmetse tamamlanıncak duyurulcak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theflood

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Ama sadece bu işe odaklanmış siteleri soruyorum www.­templatemonster.­com yani şuradaki örnekler güzel değil mi? Kafandaki fiyatı girip orada yayınlamak? Bir seminerde iyi getirisi olduğunu duymuştum.

valla bende okonu üzerine yogun calıstım hatta projem devam ediyor arayuztasarimlari.com u aldım yakında piyasaya cıkacak kendimin ve isteyen herkesin satısını yapabılecegı bir sistem yapıyoruz kısmetse tamamlanıncak duyurulcak ...

O süper olur, flash site bile yaparım :)

• İnşallah bi hazırlıklarımız bitsin bakalım tutarsa proje ona gore yatırımı arttırcam ..
  • Hayırlısı, ilgi göreceğini düşünüyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.