Şimdi Ara

İnternetten Tanışılan Kızın Çirkin Olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
5.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce başına böyle birşey gelmiş olan var mı bilmiyorum.

Facebook'ta bir kızla aylarca görüşüyorduk. Kızın fotoğrafları çok güzeldi.

Yüzü, saçları, boyu posu çok güzel görünüyordu fotoğraflarda.

Buluşma kararı aldık, bir cafede buluştuk şok oldum. Kızın fotoğraflarla alakası yok.

O pürüzsüz yüzü pürüzlü, göz kenarları beyaz bezeli, saçları acayip gözüküyordu, boyu kısa falan.

Şok oldum. fotoğraflar nasıl bu kadar aldaıcı olabilir ya. inanamıyorum. şoktayım.

• Fotoğraf düzenleme programları çıktı mertlik bozuldu
  • Sohbet muhabbet nasıldı ? Kız anlamıştır herhalde beğenmediğini
  • Ya hayvanlık edip kalkmadım tabi. Zaten gittiğimiz yerdeki ortam güzeldi. Bilenler bilir haliçteki nev-i cafeyi. Neyse hayal kırıklığı oldu ben de işte :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğrafa hiçbir zaman güvenilmez. bizim işyerinde bi abimiz var 42 yaşında. adamın boy max 1.65, kilosu da ona uygun biley (ne zayıf, ne de şişman, fit denebilir)

adam tek başına çekildiği resimlerde süper karizmatik çıkıyor, face resimlerini görsen yani manken gibi pozlar veriyor adam. ordan fotoğraflarını gören bi kadın çok rahat buluşur, asla redetmez.

ama işyerinde adamı görünce çok cılız görünüyo göze, yani diğer erkeklerle yan yana gelince adamın karizma sıfırlanıyo bi anda (fiziksel olarak küçük kaldığı için) face de başka, gerçekte başka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

fotoğrafa hiçbir zaman güvenilmez. bizim işyerinde bi abimiz var 42 yaşında. adamın boy max 1.65, kilosu da ona uygun biley (ne zayıf, ne de şişman, fit denebilir)

adam tek başına çekildiği resimlerde süper karizmatik çıkıyor, face resimlerini görsen yani manken gibi pozlar veriyor adam. ordan fotoğraflarını gören bi kadın çok rahat buluşur, asla redetmez.

ama işyerinde adamı görünce çok cılız görünüyo göze, yani diğer erkeklerle yan yana gelince adamın karizma sıfırlanıyo bi anda (fiziksel olarak küçük kaldığı için) face de başka, gerçekte başka.

Benimde boyum 1.65

• Nete koyduğu resimler çok farklı olsa dahi yine de kendi resimleri mi, bundan emin ol önce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • defalarca facebook yardımıyla görüştüm konustum
    hic biri de kötü cıkmadı zaten kriterlerim belli
    zayıf ve yüzü güzel olsun yeter

bi kere eli sakat bir kıza denk gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

fotoğrafa hiçbir zaman güvenilmez. bizim işyerinde bi abimiz var 42 yaşında. adamın boy max 1.65, kilosu da ona uygun biley (ne zayıf, ne de şişman, fit denebilir)

Benimde boyum 1.65

benim de farklı değil 170e gibi bişeyim.

benim demek istediğim 165lik adamın zerre karizmasının olmayacağından ziyade, bu arkadaşın fotoğraflarda çok karizmatik görünmesi.

ben bu arkadaştan çok çok daha uzun değilim, ama sonuç olarak biraz da olsa uzunum. ama o adamın yarısı kadar karizma görünmüyorum resimlerde. o nasıl başarıyosa beceriyo işte. ama normal hayatta resimlerdeki akdar karizma görünmediği için karizması sıfırlanıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Nete koyduğu resimler çok farklı olsa dahi yine de kendi resimleri mi, bundan emin ol önce.

Evet koyduğu resimler kendi resimleri ama gerçek hsyattaki ve sanal ortamdaki hali çoook farklıydı. Makyaj çok değiştirmiş fotoğraflarda...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Benimde boyum 1.65

benim de farklı değil 170e gibi bişeyim.

benim demek istediğim 165lik adamın zerre karizmasının olmayacağından ziyade, bu arkadaşın fotoğraflarda çok karizmatik görünmesi.

ben bu arkadaştan çok çok daha uzun değilim, ama sonuç olarak biraz da olsa uzunum. ama o adamın yarısı kadar karizma görünmüyorum resimlerde. o nasıl başarıyosa beceriyo işte. ama normal hayatta resimlerdeki akdar karizma görünmediği için karizması sıfırlanıyo.

Anladm hocam ya bnde bazn diyrm 180 olsam süper olurdu ama ynede şükrediyrm elimiz ayağımz düzgn hiç değilse ama haklusn bazıları nasl foto çekiniyrsa tip bile olmasa tipi bile güzl çıkıyr:)

• Bir kizin sanalda ;

- Sadece yuz fotosu varsa, sisman

-Hep belden yukarisi varsa, kisa

-Surekli uzaktan foto atiyorsa, cirkin

Aklinizda bulunsun.

• Denk gelmezmi be kardesim kiz bide bulusma teklif ettigimde bir naz bir havalar felan tam hayir tamam bulusmayalim dicektim peki nerde bulusalim demisti

Bulusma yerine gittigimde oturdum bekliyorum bi baktim geldi arkadan sarildi optu felan o ara sogudum kiz bekledigimden kotu cikti bir saat kadar oturup sonra fake call programiyla kendimi aratmistim ve hizlica uzaklasmistim :D buda boyle bir animdir

• benim bütün buluştuklarım öyle çıkıyor artık bıraktım buluşmayı sağ elimle yetiniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Ya hayvanlık edip kalkmadım tabi. Zaten gittiğimiz yerdeki ortam güzeldi. Bilenler bilir haliçteki nev-i cafeyi. Neyse hayal kırıklığı oldu ben de işte :/

büyük hata dostum , hayvanlık edip kalkman gerekli
    senin bir ayını çalmış lan sahte fotolarla , daha önce yaşamış biri olarak kesinlikle yapacağım hareket bu olur bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir kizin sanalda ;

- Sadece yuz fotosu varsa, sisman

-Hep belden yukarisi varsa, kisa

-Surekli uzaktan foto atiyorsa, cirkin

Aklinizda bulunsun.

benim bu sosyal medya ile hiç alakam yok ama, bizim arkadaş bi kızla tanıştı facebook dan. kızın resimleri güzel duruyo.

sonra camera ile görüştüler evden. kızın bel hizasına kadar görünüyo yani. arkadaş da buluşmak istedi. buluştular, kız engelli çıktı. belden altı engelliymiş meğerse, kız söylememiş. arkadaş çok büyük hayalleri varken şoka uğradı.

ama üzülmedim, ne bu abi resmine bakıp video görüntüsüne bakıp kızla samimileşmek, işi ileri boyuta taşımak. netten konuşur gerçek hayatta buluşursun önce. önce bi görürsün. sonra konuşmaya devam edersin. olacak gibiyse işi ileriki aşamaya taşırsın.

eğer böyle yapmış olsaydın kızla tanışmaya giderken sadece birer arkadaş olacaktın ve engelli çıkması arkadaşlığını etkilemeyecekti, sadece eğer istemiyosan işi ileriki boyuta taşımazdın olur biter.

dereyi görmeden paçalar sıvanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Temmuz 2014; 10:46:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.