Şimdi Ara

🏴 İnternetten Para Kazanmak Önümüzdeki 10 Yılın İşleri 《《 Denemek Bedava 》》

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bende dün itibarı ile merak edip boş vakitlerimde eğlenmek adına üye olarak başladım,kısaca özetlemek gerekirse eğer gerçekten özverili ve istekli olursanız güzel para kazanmak mümkün onun yanı sıra internetten alışverişi seviyorsanız güvendiğiniz siteler var ise Qassa size alışveriş sonrası bonusta veriyor oyun oynayarak tombala kazı kazan gibi ücretsiz seçenekler ilede para kazanmak mümkün,Türk bankası ile çalışıyorlar minimum 15 TL limit yapmanız gerekiyor ben şuan 8 TL yaptım fazla vaktim olmadığı için vakit ayırdıkca giricem düşünürseniz kafanıza takılan sorular var ise buradan sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    Aynı zamanda kendi profilinizide düzenleyip blogtaki takipcileriniz ilede para kazanmak mümkün önemli olan vakit ayırmak titiz düzenli ve doğru çalışmaktır.

    Ben zamanımı boşa geçirmiyeyim üç beş kuruş cebime para girsin azda olsa harçlığım çıksın diyorsanız boş vakitlerinizde iyi değerlendirebileceğiniz bir site.


    Üye olmak için linke tıklayın: https://www.myiyo.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenatorTL -- 13 Nisan 2017; 15:32:49 >



  • Ek gelir isteyenler artık internetten anket doldurarak ayda 1000 tl ile 5000 tl arasında para kazanabilirler.Anket doldurarak,para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı arkadaşlar.Ben denedim gerçekten çok güzel bir site.Her anket başına puan veren bu site puanlarınızı nakite çevirerek hesabınıza aktarabilirsiniz.


    Üye olmak için linke tıklayın: https://www.qassa.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenatorTL -- 19 Şubat 2016; 21:15:39 >



  • Ek gelir arayan bir çok kişi internet üzerinden yapılan işlere yöneliyor. İnternetten yapılan işlerin bir kısmı sermaye gerektirirken bazılarında ise hiç yatırım yapmadan sadece biraz vakit ayırarak para kazanmak mümkün oluyor. Qassa da bu sitelerden bir tanesi. Qassa ile para kazanmanın birden fazla yolu var. İşte Qassa ile para kazanma yöntemleri

    1) Ücretsiz Bingo Oyna
    Tombala oyunu bizde sadece yılbaşı gecesi hatırlanır ama yabancılar için büyük bir kumar kaynağıdır. Qassa sitesinde ise herhangi bir ücret ödemeden tombala oynayarak para kazanmanız mümkün. Tabi ki bunun için biraz da şans gerekiyor, ancak yine de oynaması eğlenceli.

    2) Oyun Para Kazan
    Sitede tombala dışında da oyunlar var. Bu oyunları oynayarak her gün en yüksek puanı elde eden kullanıcılar nakit paraya dönüştürebileceği Qassa puanları kazanıyor.

    3) Alışveriş yap para iadesi al
    Sitede anlaşmalı bulunan sitelerden alışveriş yaptığınızda yaptığınız harcamanın bir kısmı size iade ediliyor. Adamlar siteden aldıkları komisyonu geri ödüyor.

    4) Üye ol para kazan
    Bazı sitelerin tanıtıma ihtiyacı oluyor ve sırf tanıtım için yeni gelen üyelere nakit para ödülü verebiliyorlar. Bu tarz sitelere de sadece kayıt olarak para kazanabilirsiniz.

    5) Arkadaş daveti
    Arkadaşlarınızı Qassa’ya davet ederek üye olan her arkadaşınız için 200.000 puan kazanabilirsiniz. Bu da her arkadaşınız için 3TL kazanmanız anlamına geliyor.

    6) Mail oku
    Mail kutumuza zaten her gün gereksiz bir sürü mail geliyor. Qassa’dan gelen mailler hem eğlenceli hem de sadece maili okuyup tıklayınca bile para kazanıyorsunuz

    7) Profil doldur
    Profilinizdeki bilgileri doldurarak da Qassa Qoins kazanabilirsiniz.

    Hesabınızdaki puanların değeri 15TL olduğunda istediğiniz bir banka hesabına nakit para transferi talebinde bulunabilirsiniz.

    Qassa’ya üye olup kazanmaya başlamak için tıklayın;

    https://www.qassa.com.tr
  • İnternetten Ek İş Yapmak İstiyorum fakat ne tür işler yapacağınız hakkında hiç bir fikriniz yoksa bu yazımızı okumalısınız.Sürekli olarak değişen internet kulanımındaki artış ve bir çok kişinin bütçesine yada ek gelire ihtiyacı olmasından dolayı internette yapabileceği iş yada işler hakkında yapılan araştırmaların ve oldukça fazla bizlere sorulan internette yapılabilecek güvenilir ek işi yapmak isteyenlere önerebileceğimiz . Devamını Oku
  • Arkadaşlar Bu sitelerden APİNO--POLEMİK-GLOBALTEST MARKET-TOLUNA-BERUBY BU SİTELERDEN PARA KAZANDIM FAZLA OLMASADA İDARE EDER.

    AMA BİRAZ ZAMAN ALIYOR. AMA SONUCUNDA SAĞLAM SİTELER. BEN HER AY 8 İLE 10 DOLAR CİVARINDA PARA KAZANDIĞIM BİLDİĞİM TEK SİTE VAR .HER AY İDDAA PARAM ÇIKIYOR BU SİTEDEN DİĞERLERİDE AZDA OLSA AKMASADA DAMLIYO İŞTE ZAMAN ALIYOR AMA NAPALIM.

    HER AY PARA KAZANDIĞIM SİTE LİNKİ :http://www.clixsense.com/?6035783

    CLİXSENSE İÇİN ODA ANKEtlER OLUYOR ONLARI YAPMALISINIZ BU SAYEDE AYLIK 8 İLE 10 DOLAR ARASI KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZARKADAŞLAR BİR ŞEYİ YAZMAYI UNUTMUŞUM CLİXSENSE İÇİN ODA ANKETLER OLUYOR ONLARI YAPMALISINIZ BU SAYEDE AYLIK 8 İLE 10 DOLAR ARASI KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZ

    ARKADAŞLAR İLK MESAJI FORUMA YAZDIĞIMDAN BERİ 16 AY OLMUŞ. ŞU ANA KADAR KAZANDIĞIM PARA
    Account Type PREMIUM (Until 29 Mar 2017)

    My PTC Clicks today 18 total 14,053 earned $24.2550

    My ClixGrid Clicks today 0 total 6,101 earned $2.00

    My Completed Tasks today 0 total 196 earned $3.20

    My Completed Offers today 0 total 363 earned $205.65

    Earnings today $0.0655 yesterday $0.1540 month $3.0626 year $62.6190

    last month $18.5476 last year $116.1124 total $277.2870

    Movements payouts $235.12 fundings $0.00 purchases $25.80

    Balance $16.3670 Cashout

    YANİ 300 DOLARI GEÇMİŞ EKSTRA PREMİUM VEYA REKLAM İÇİNDE KAZANCIMDAN PARA HARCADIM BUDA 350 DOLARA YAKIN KAZANCIM OLDUĞUNU GÖSTERİYOR

    SAĞLAM SİTE İDDADA KAZANSAM İYİ OLACAKTI :d

    http://www.clixsense.com/?6035783
  • 🏴 İnternetten Para Kazanmak Önümüzdeki 10 Yılın İşleri 《《 Denemek Bedava 》》



    Myiyo nedir : Global mo-web.net’in Türkiye iştirakı olan Myiyo, interaktif online araştırma hizmeti sunan, iletişim ağı ve pazar araştırmaları üzerine Türkiye dahil dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteren bir araştırma şirketidir.

    Myiyo, ulusal ve uluslararası şirketler, kuruluşlar ve hükümetler için çeşitli anketler düzenliyor. Elde edilen sonuçlar genelde önemli kararların verilmesi için temel olarak kullanılıyor. (Örneğin seçim anketi gibi) Bu şekilde ankete katılanların isteklerine yönelik yeni ürünler ve hizmetler geliştirilmeye çalışılıyor.

    Fikriniz myiyo için değerlidir ! Her katıldığınız anket için puan kazanır ve bu puanlarınızı nakite çevirerek para kazanabilirsiniz.. Başarılı bir anketin ödülü anketin uzunluğuna ve karmaşıklığına bağlıdır.

    Bu nedenle, başarılı anketin ödülü 500 ile 10.000 puan arasında yer almaktadır.

    10.000 puanlık bir anketin ödülü 10 Euro’dur. (23 TL) Ödeme alabilmek için en az 20.000 puan kazanmış olmanız gerekir. 20.000 Puan = 20 Euro = 50 TL civarı.


    Aşağıdaki ülkelere yerel dillerde anketler göndermektedir.

    Türkiye, Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya, Polonya, Litvanya
    Kayıt olduğunuzda, e-posta adresiniz doğrulandıysa ve profilinizi doldurduysanız anketlere davet edilmek için bir engel kalmamış demektir. Yeni bir anket mevcut olduğunda size e-posta gönderilecek. Giriş yaptıysanız anketler listesini “Anketler” bölümünde görebilirsiniz.

    🏴 İnternetten Para Kazanmak Önümüzdeki 10 Yılın İşleri 《《 Denemek Bedava 》》


    Doldurduğunuz anketlerdeki veriler diğer katılımcılar ile birlikte anonim hale getirilerek analiz edilmetedir. Anketler hiçbirzaman bireysel kullanıcıları tanımlama imkanına sahip değil, bu nedenle markalar sadece yanıtları görebilir. Hiçbir anket de sizin isminiz yada mail adresiniz kaydedilmez. Kısacası anketi talep eden kuruluş sizin özel bilgilerinizi göremez.

    Myiyo araştırma şirketi için sıkça sorulan bazı sorular

    Myiyo hesap bakiyemi nereden kontrol edebilirim?

    Kazandığınız puanlarınızı ana menüdeki anketler kısmından görebilirsiniz. Bu bölümde puanlarınızın para karşılığını da görebilirsiniz.

    Bazen bir ankete daha önce katıldığım söyleniyor, neden?

    Eğer bir ankete tıkladığınızda daha önce katıldığınızdan dolayı reddediliyorsanız ve siz daha önce bu ankete katılmadığınızdan eminseniz, bunun bir kaç sebebi vardır. Bir ihtimal aynı bilgisayardan başka birisi anket bağlantısına tıklamış olabilir. Diğer ihtimal ise başkaları ile birlikte aynı İnternet bağlantısını kullanmanız olabilir. (örneğin, şirket ağı veya aynı internet kafe içerisinde aynı ankete katıldınız.) Kısacası aynı ip’den veya bilgisayardan aynı ankete bir kez katılabilirsiniz. Not: Farklı hesaplar açarak aynı anketi doldurmaya çalışmayın. Bu durumlarda hesabınız kapatılır ve ödülleriniz verilmez.

    Puanlarımın para değeri ne kadardır?

    Myiyo araştırma şirketinde 1.000 puan 1 Euro değerindedir. TL değeri Euro ve para birimi arasındaki geçerli kur üzerinden hesaplayabilirsiniz.

    Ankete katıldığım halde neden para ödenmedi?

    Myiyo’da bir anketten para kazanabilmek için anketi başarı ile tamamlamanız gerekmektedir. Bazen anket esnasında reddedilebilirsiniz. Örneğin hedef kitleye uymadığınızda. Çok hızlı yanıtlar veya mantıksız yanıtlar verdiğinizde.

    Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın anketlerinden de kazanın.

    Arkadaşlarınızı yada mail listenize e-posta ile davetiye göndermek istiyorsanız “Topluluk” altmenüsünde “Arkadaş bul” bölümüne tıklayarak formu doldurun. Ayrıca arkadaşlarınıza “Anketler” bölümünden kişisel Reklam-bağlantınızı vererek ödül olarak en az bir ankete katılan her yeni üye için 500 puan kazanabiliyorsunuz. Kısacası hem anket doldurarak, hemde davet ettiğiniz kişilerden kazanç elde etmeniz mümkündür.

    Ödeme alırken herhangi bir masrafım olacak mı?

    Hayır, ödeme yapılırken para transferi (paypal,eft veya havale masrafları) maliyetlerini tamamen myiyo karşılıyor.

    Üyeğiniz sizin açınızdan herhangi bir yükümlülük gerektirmez. Anketlere katılma zamanını siz belirlersiniz ve ne zaman isterseniz profilinizi silebilirsiniz.

    Kaç hesaba sahip olabilirim?

    Bir ankete aynı kişinin birden fazla katılmasını önlemek adına, myiyo’da sadece tek bir hesap açabilirsiniz. Çoklu hesaplar dolandırıcılık diye anlaşılabilir ve hesabınız kapatılabilir.

    Hangi konular hakkında anketler gönderiliyor?

    Anketlerin konuları birbirinden çok farklı olabilir. Ürün ve hizmetler konusunda geniş bir yelpazede anketler gönderiliyor. Örneğin hükümet, siyaset, eğlence, spor, araba, tatil gibi anketler.

    Anketler uzunluğu ne kadar?

    Yaklaşık bir anket 20 soru içerir ve ortalama 12 dakika sürer. 20 dakikadan daha az yada daha fazla süren anketlerde çıkacaktır. Uzun süren bazı anketlerin yarısında ara vererek daha sonra yeniden devam edebilirsiniz.

    🏴 İnternetten Para Kazanmak Önümüzdeki 10 Yılın İşleri 《《 Denemek Bedava 》》



    ÜYELİK İÇİN BAŞVUR
  • SKP Yatırım Hesabı ile her gün her dakika rutin hayatınıza devam ederken kazanç sağlarsınız.

    https://www.skp.com.tr/panel/yatirim/260927

    yukarıdaki adresi kopyala yapıştır yöntemiyle alıp adres defterine yapıştırın üye olun ve yatırımla kazanca hemen başlayın.
  • 🔗 Forum Siteleri Açarak İnternetten Para Kazanma

    🔗 Resim Yükle, Paylaş ve Kazan

    🔗 Myiyo İle Para Kazan ( Anket Sitesi )

    🔗 Netlioo İle Yatırımsız Para Kazan

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Anket Sitelerin Listesi

    🔗 SEO Yaparak İnternetten Para Kazanmak

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Platformlar

    🔗 İnternetten Para Kazanma Yöntemleri Ve Para Kazandıran İşler

    🔗 Ptc Sitelerin Listesi

    🔗 Müzik Dinleyerek İnternetten Para Kazanmak

    🔗 Para Kazanmak İçin Bu Tuzağa Düşmeyin 〈〈PTC-Paid To Click siteleri〉〉

    🔗Youtube'den Para Kazanmanın İncelikleri

    🔗 İnternette En Popüler Para Kazanma Yolları | Evde Ek İş

    🔗 Evden Yapabileceğiniz Para Kazandıran İşler

    🔗 〈Güncel〉 İlginç Online Para Kazanmanın Yolları !!

    🔗 Geze Geze Para Kazanabileceğiniz 7 İş Fikri

    🔗 Cep Telefonundan Para Kazanmak

    🔗 Soru Cevap ᐅ Youtubedan Nasıl Para Kazanılır- Youtube Telifsiz Müzikleri Nasıl Bulunur.?



    》 》 》 》》 》》 REKLAM 《 《《 《《《《

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları - Withknown

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları ~ Quora

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları | Trink24 ™


    》 》 》 》》 》》 BONUS 《 《《 《《《《

    🔗 Arama Motorlarına Kayıt ✎

    🔗 Ücretsiz Kayıt yapılacak 50 Arama Motorunun Listesi

    🔗 Organik Hit Arttırma Yöntemleri

    🔗 432 Adet Yabancı Ücretsiz Dizin Gönderme Sitelerin Listesi

    🔗 ➧Mp3 Upload Siteleri

    🔗 Faydalanabileceğiniz Site Adresleri
  • 🏴 İnternetten Para Kazanmak Önümüzdeki 10 Yılın İşleri 《《 Denemek Bedava 》》

    https://ad.admitad.com/g/xs4bftiqbn3c42bc67e4597161dc86/


    İNTERNETTEN BU SİTEDEN ANKET DOLDURARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.