Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanma Yolları (2019 Güncel Liste)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet üzerinden oturduğumuz yerden çok para kazanabilir miyiz ? Biz hayatımıza devam ederken internet bizim için para kazanabilir mi ? Evet. Peki Nasıl ?

    İnternet profesyonelleri elbetteki internetten para kazanıyorlar. Profesyoneller dışında sıradan insanlar internetten nasıl para kazanabilir ? sorusu üzerinden yazımıza devam edelim.

    Ürün yada Hizmet Satışı İle İnternetten Para Kazanma
    Bu yöntem gerçek hayattaki ticarete en yakın olanıdır. Ürün yada hizmet vardır. Bunların pazarlamasını yapabilirsiniz.

    Ürün: Satabileceğiniz ürün yada ürünleriniz varsa bunları internet üzerinden pazarlayabilirsiniz. İnternetten alışveriş siteleri üzerinden kullanıcı kaydı yaparak sistemin yapısına göre komisyonlu yada komisyonsuz satış yapabilirsiniz. Kendi Online Mağazanızı kurabilir ürünlerinizi buradan pazarlayabilirsiniz. Mevcut sistemler üzerinden bir miktar komisyon ödesenizde kendi sitenizi kurma maliyetinizle kıyaslamanız gerekir.

    Hizmet: Bir hizmet pazarlayabilirsiniz. Hizmeti online olarak verebilir yada interneti iletişim aracı olarak kullanarak yapabilirsiniz. Örneğin Online Çeviri hizmetleri verilebilir. Bir dilden diğer dile çeviri için kelime başına çeviri ücreti alarak metinleri online sisteminiz içinden iletebilirsiniz. Aynı çeviri hizmeti için online sistemi size ulaşmaları için kullanabilirsiniz.

    Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanma

    Böyle bir ihtiyaç neden oluştu ?

    Veri bilişimin temel ögesidir. Veri analizi sonucunda ulaşılan bilgi paraya çevrilebilir. Sistemin kilit noktası verinin doğruluğudur. Karşılığını almadan anket dolduran kişiler gerçek cevapları umursamazlar. Hızlı bir şekilde anketi bitirip kurtulmak isterler. Dikkatsizce cevapladıkları ve doğru cevaplar vermedikleri için anket sonuçları yanlıştır. Ancak karşılığında ödül olarak para alacağını, dikkatli doldurmaması durumunda para alamayacağını bilen kişilerin katıldığı anket sonuçları daha doğrudur.

    Anket doldurarak para kazanmak isteyenlerin rolü burada başlıyor. Anket şirketleri ile iletişime geçerek profil bilgilerinizi verip kayıt olduktan sonra size uygun anketler göndermelerini bekleyip, anketleriniz size ulaştığında dikkatli bir şekilde doldurmanız para kazanmak için yeterlidir. Burada aklınıza ne kadar kazanırım ? sorusundan önce paramı alabilir miyim ? sorusu gelmelidir. Çünkü anlaştığınız anket şirketi ki şirket bile olmayabilir. Online sistemler olduğu için karşınızda muhatap olarak sadece bir web sitesi arayüzü vardır. Bu yüzden böyle bir sisteme katılmadan önce sistemi iyi araştırın. En değerli şeyiniz olan zamanınızı boşuna harcamayın. Ciddi, profesyonel, güvenilir sistemler aracılığı ile anket doldurarak internetten para kazanabilirsiniz. Bu sistemlerde muazzam derecede fazla para kazanmanız mümkün değildir. Çünkü karşılığında para ödenen bir anket üniversite öğrencilerinin hazırladığı 20 soruluk anketlere benzemez. Sayfalarca soruları olan ve sınav edasında geçen anketler olacaktır. Günde kaç tane üniversite hazırlık sınavına girebilirsiniz?

    İkinci El Eşya Satarak İnternetten Para Kazanma
    Elinizde bulunan ve artık işinize yaramayan eşyalarınızı internetten satıp gelir elde edebilirsiniz. Hatta bir seviye ileri gidip uygun fiyata aldığınız eşyaları kar ekleyerek satabilirsiniz. Bunlar için hali hazırda bulunan siteleri kullanabilirsiniz. Son zamanlarda mobil telefonların hayatımızda bilgisayarlardan çok daha etkin olması sebebiyle bu tarz satış platformlarını Play Store ve Apple Store da bulabilirsiniz. İster Android ister IOS olsun ikisi içinde bu tarz uygulamaların versiyonları mevcut. Düşünsenize dükkanınızı cebinizde taşıyorsunuz.

    Yorum Yaparak İnternetten Para Kazanma

    İnternetten yorum yaparak para kazanılır mı? demeyin, kazanılır. İnternet siteleri kendilerine ziyaretçi çekmek zorundadırlar. Çünkü bir siteye ne kadar çok ziyaret olursa sitenin arama motorları gözündeki ve insanların nazarındaki değeri artar. Ziyaretçi sayılarını artırmanın hileli yolları olsada arama motorlarının bu durumu farketmesi sitenin pirince giderken bulgurdan olmasına benzer. Bu yüzden doğal yoldan ziyaretçi çekmek zorunda kalırlar. Ancak bu o kadar kolay değildir. Siteniz veya özellikle forum siteniz varsa bu yöntem doğal ziyaretçi sayısını artırmak için en uygunlarından. Yorum yapanlara verecekleri ücretler karşılığında reklam parası ödemeden site içeriği ile fazla uğraşmadan sitelerine ziyaretçi çekerler. Yapacağınız yorumlar sitenin insanla etkileşimli olduğu anlamına gelir ki bu arama motorları gözünde daha da değerlidir. Örneğin yeni kurulan bir forum sitesi yorum başına 1 puan verir 100 puan 1 tl yapar paranızıda 100 tl limitinde öder ki 10.000 yorum yapmanız gerekir. Bu yöntemle ne kadar para kazanılabileceğini kendinizde MakaleYurdu’ na üye olarak :) deneyebilirsiniz. Şaka bir yana bir yoruma harcayacağınız zamanı hesaplayabilirsiniz. Ayrıca yorumların tamamı yayınlanmaz. Site yönetimi tarafından uygun olan yorumlar yayında kalır.

    Sosyal Medya İle İnternetten Para Kazanma
    Arkadaş gruplarını özellikle ürün, site sayfalarını beğenmeleri için yönlendirenler buradan kişisel çıkar sağlarlar. Bu tarz kişi yönlendirmeleri doğru değildir.

    Yorum yaparak para kazanma ile benzerdir. Yorum yapılan alan Sosyal Medya siteleridir o kadar. Yorum yapma ile pek farklı sayılmaz.

    Affilite (satış ortaklığı) Yoluyla İnternetten Para Kazanma
    Pazarlayacak bir ürününüz yoksa ürünleri olanlara ortak olabilirsiniz. Ürünlerin satışlarını siz yaparsınız ve pay alırsınız. Ancak sadece internetten yapılabilecek gibi görünsede muhtemelen gerçek hayatınıza taşıyacak internetten para kazanmanın sınırları dışına çıkacaksınız. Bu yolla satışlarda çok sayıda kişinin eriştiği bir ortama (web sitesi) yada çok sayıda kişiye ulaşabildiğiniz bir ortama (Sosyal Medya) sahip olmanız gerekir. Ancak elinde iyi bir ürün olan zaten satış için kitle sorunu yaşamaz. Burda düşünülmesi gereken neye ortak olduğunuz ve ortaklık koşulları. Para kazanmaya çalışırken üyelik ücretini kaybetmenin yanında ürünlerden bir miktarınıda satın almak zorunda kalmayın.

    Yazı Makale Yazarak İnternetten Para Kazanma
    İnternet reklamcılığı ile para kazanan internet siteleri için en önemli şey özgün içeriktir. İnternet siteleri için makale alımı satımı internette başlı başına bir iştir. Daha fazla özgün içeriğe sahip olmak isteyen internet siteleri ya daha fazla yazar edinmeye yada doğrudan makaleleri edinmeye çalışır. Bu yolla yazacağınız makalenin türü, özgünlüğü, kelime sayısı gibi özelliklerine göre değer biçilir. Örneğin makale başına 1-10 tl kelime başına 0.01-0.03 kuruş gibi ölçüler konabilir. Ancak burada önemli olan değeri kimin biçeceğidir. Özgün yazıları kendi blog yada sitelerinde değerlendirmeyi düşünmeyenler makaleleri satarak para kazanmayı düşünebilirler.

    Dosya Yükleyerek İnternetten Para Kazanma
    Çeşitli upload sitelerine yüklemelerinizle para kazanabilirsiniz. Ancak bu yöntemde kullanılan içerik genelde yasal olmayan içeriklerdir.

    Video sitelerine yükleme yaparak kazanabilirsiniz. Burada önemli olan yüklediğiniz videonun izlenme sayısıdır. Çünkü izlene video üzerine reklam konulur ve izleme yada tıklama başına para kazanılabilir.

    Bilgisayar ve İnternet Bağlantımızı Kiralayarak
    Bilgisayar ve internet bağlantımızı günlük belli bir süre ile kiraya vererek para kazanabileceğimiz sistemler mevcut. Ancak riskli bir yönteme benziyor. Ayrıntısını ilerleyen zamanlarda buradan takip edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenatorTL -- 19 Nisan 2018; 15:1:30 >










  • Ek gelir arayan bir çok kişi internet üzerinden yapılan işlere yöneliyor. İnternetten yapılan işlerin bir kısmı sermaye gerektirirken bazılarında ise hiç yatırım yapmadan sadece biraz vakit ayırarak para kazanmak mümkün oluyor. Qassa da bu sitelerden bir tanesi. Qassa ile para kazanmanın birden fazla yolu var. İşte Qassa ile para kazanma yöntemleri

    1) Ücretsiz Bingo Oyna
    Tombala oyunu bizde sadece yılbaşı gecesi hatırlanır ama yabancılar için büyük bir kumar kaynağıdır. Qassa sitesinde ise herhangi bir ücret ödemeden tombala oynayarak para kazanmanız mümkün. Tabi ki bunun için biraz da şans gerekiyor, ancak yine de oynaması eğlenceli.

    2) Oyun Para Kazan
    Sitede tombala dışında da oyunlar var. Bu oyunları oynayarak her gün en yüksek puanı elde eden kullanıcılar nakit paraya dönüştürebileceği Qassa puanları kazanıyor.

    3) Alışveriş yap para iadesi al
    Sitede anlaşmalı bulunan sitelerden alışveriş yaptığınızda yaptığınız harcamanın bir kısmı size iade ediliyor. Adamlar siteden aldıkları komisyonu geri ödüyor.

    4) Üye ol para kazan
    Bazı sitelerin tanıtıma ihtiyacı oluyor ve sırf tanıtım için yeni gelen üyelere nakit para ödülü verebiliyorlar. Bu tarz sitelere de sadece kayıt olarak para kazanabilirsiniz.

    5) Arkadaş daveti
    Arkadaşlarınızı Qassa’ya davet ederek üye olan her arkadaşınız için 200.000 puan kazanabilirsiniz. Bu da her arkadaşınız için 3TL kazanmanız anlamına geliyor.

    6) Mail oku
    Mail kutumuza zaten her gün gereksiz bir sürü mail geliyor. Qassa’dan gelen mailler hem eğlenceli hem de sadece maili okuyup tıklayınca bile para kazanıyorsunuz

    7) Profil doldur
    Profilinizdeki bilgileri doldurarak da Qassa Qoins kazanabilirsiniz.

    Hesabınızdaki puanların değeri 15TL olduğunda istediğiniz bir banka hesabına nakit para transferi talebinde bulunabilirsiniz.

    Qassa’ya üye olup kazanmaya başlamak için tıklayın;

    https://www.qassa.com.tr




  • Merhaba arkadaşlar bende dün itibarı ile merak edip boş vakitlerimde eğlenmek adına üye olarak başladım,kısaca özetlemek gerekirse eğer gerçekten özverili ve istekli olursanız güzel para kazanmak mümkün onun yanı sıra internetten alışverişi seviyorsanız güvendiğiniz siteler var ise Qassa size alışveriş sonrası bonusta veriyor oyun oynayarak tombala kazı kazan gibi ücretsiz seçenekler ilede para kazanmak mümkün,Türk bankası ile çalışıyorlar minimum 15 TL limit yapmanız gerekiyor ben şuan 8 TL yaptım fazla vaktim olmadığı için vakit ayırdıkca giricem düşünürseniz kafanıza takılan sorular var ise buradan sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    Aynı zamanda kendi profilinizide düzenleyip blogtaki takipcileriniz ilede para kazanmak mümkün önemli olan vakit ayırmak titiz düzenli ve doğru çalışmaktır.

    Ben zamanımı boşa geçirmiyeyim üç beş kuruş cebime para girsin azda olsa harçlığım çıksın diyorsanız boş vakitlerinizde iyi değerlendirebileceğiniz bir site.


    Üye olmak için linke tıklayın: https://www.myiyo.com




  • Merhaba, internet üzerinden sizde para kazanabilirsiniz.
    http://satis.emlaksitesial.com adresine üye olarak kazandıran link sahibi olup, hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

    Sistem Nasıl Çalışır?
    Sisteme üye olduktan sonra ana sayfanızda yeşil çerçeve içerisinde kazandıran linkiniz bulunmaktadır. Bu link üzerinden yapılan her satış için sizde para kazanıyorsunuz.
    Sizin linkiniz üzerinden web sitesine giriş yapan bir kişinin önbelleğinde 1 ay boyunca kullanıcı adınız saklı kalır. Bu kullanıcı 1 ay içerisinde (sizin linkiniz üzerinden gelmesi fark etmez direk olarak emlaksitesial.com yazıp girse dahi) önbelleğinde kullanıcı adınız saklı kalacağı için satın aldığı her emlak sitesi paketinden sizde kazanırsınız.
    Kazanma mantığı bu kadar basit, yapmanız gereken tek şey kazandıran linkinizi yaymak ve satışınızı beklemek. ;)

    Ne kadar kazanırım?
    Yapılan her satıştan ayrı ayrı kazanırsınız. 1 kişi 10 adet site alsın, 10 sitenin satışından da ayrı ayrı hesabınıza para geçer.
    Site başına kazanç tablosu :
    Basit paket satıldığında 40 TL
    Standart paket satıldığında 60 TL
    Orta-Düzey paket satıldığında 80 TL
    Ultra paket satıldığında 100 TL
    Para kazanırsınız.

    Kazandıran linkim üzerinden ne satıyorum?
    Kazandıran linkiniz üzerinden emlak sitesi satışı yapıyorsunuz.www.emlaksitesial.com adresine girdiğinizde 4 adet emlak sitesi paketi bulunmaktadır. Basit, Standart, Orta-Düzey ve Ultra paketleri bulunmaktadır. Bu paketlerin satışından para kazanmaktasınız.

    Kazandığım paralar ne zaman hesabıma geçer?
    Kazandıran linkiniz üzerinden gelen ziyaretçileriniz web sitesi paketi satın alıp, web siteleri açıldığı anda sizin kazancınızda hesap numaranıza anında yatmaktadır.
    Herhangi bir kota beklemesi yapılmamaktadır.
    Her an kazanabilir, her an kazandığınız parayı harcayabilirsiniz!

    Daha Fazla Detaylı Bilgi?

    http://satis.emlaksitesial.com adresine kaydolduktan sonra sol menüde Nasıl Çalışır? Yardım bölümü bulunmaktadır. O bölüm üzerinden çok daha fazla detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

    Herkese iyi satışlar, iyi kazançlar.

    Bu mesaja eklenen görseller:

    İnternetten Para Kazanma Yolları (2019 Güncel Liste)




  • Arkadaşlar Bu sitelerden APİNO--POLEMİK-GLOBALTEST MARKET-TOLUNA-BERUBY BU SİTELERDEN PARA KAZANDIM FAZLA OLMASADA İDARE EDER.

    AMA BİRAZ ZAMAN ALIYOR. AMA SONUCUNDA SAĞLAM SİTELER. BEN HER AY 8 İLE 10 DOLAR CİVARINDA PARA KAZANDIĞIM BİLDİĞİM TEK SİTE VAR .HER AY İDDAA PARAM ÇIKIYOR BU SİTEDEN DİĞERLERİDE AZDA OLSA AKMASADA DAMLIYO İŞTE ZAMAN ALIYOR AMA NAPALIM.

    HER AY PARA KAZANDIĞIM SİTE LİNKİ :http://www.clixsense.com/?6035783

    CLİXSENSE İÇİN ODA ANKEtlER OLUYOR ONLARI YAPMALISINIZ BU SAYEDE AYLIK 8 İLE 10 DOLAR ARASI KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZARKADAŞLAR BİR ŞEYİ YAZMAYI UNUTMUŞUM CLİXSENSE İÇİN ODA ANKETLER OLUYOR ONLARI YAPMALISINIZ BU SAYEDE AYLIK 8 İLE 10 DOLAR ARASI KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZ

    ARKADAŞLAR İLK MESAJI FORUMA YAZDIĞIMDAN BERİ 16 AY OLMUŞ. ŞU ANA KADAR KAZANDIĞIM PARA
    Account Type PREMIUM (Until 29 Mar 2017)

    My PTC Clicks today 18 total 14,053 earned $24.2550

    My ClixGrid Clicks today 0 total 6,101 earned $2.00

    My Completed Tasks today 0 total 196 earned $3.20

    My Completed Offers today 0 total 363 earned $205.65

    Earnings today $0.0655 yesterday $0.1540 month $3.0626 year $62.6190

    last month $18.5476 last year $116.1124 total $277.2870

    Movements payouts $235.12 fundings $0.00 purchases $25.80

    Balance $16.3670 Cashout

    YANİ 300 DOLARI GEÇMİŞ EKSTRA PREMİUM VEYA REKLAM İÇİNDE KAZANCIMDAN PARA HARCADIM BUDA 350 DOLARA YAKIN KAZANCIM OLDUĞUNU GÖSTERİYOR

    SAĞLAM SİTE İDDADA KAZANSAM İYİ OLACAKTI :d

    http://www.clixsense.com/?6035783








  • İnternetten Kolay ve Masrafsız Para Kazanma Yolları

    Merhabalar,

    Bir süre önce işten ayrılmak zorunda kaldım. Yeni bir iş tutturana kadar evde boş kaldığım zamanlarda internetten masrafsız bir şekilde para kazanmanın yollarını araştırdım. İlk duyduğumda inanmasam da gerçekten de bilgisayar önünde vakit geçirirken, masrafsız bir şekilde, sadece zaman ayırarak hatırı sayılır paralar kazanmanın mümkün olduğunu öğrendim.

    PTC ( Pay to Click) adı verilen türde siteler mevcut internette. Bunlar adı üstünde tıkladıkça para kazandıran siteler. Tıkladığınız şeyler ise genel olarak reklamlar bazen videolar. Bu siteler her bir tıklanan reklam başına 0,0001 dolardan 0,2 dolara kadar para kazandırmaktadırlar. Yapmanız gereken sadece tıkladığınız reklam sitesinde 3 ila 30 saniye arası beklemek. Bu tıklamalarla günlük olarak standart ve çok kolay bir şekilde kazanç sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra sitelerin içeriğinde yer alan anketler (surveys), basit oyunlar (grid), teklifler (offers) ve küçük görevler (task / mini jobs) gibi diğer opsiyonlarla kazançlarınızı önemli ölçüde katlamanız da mümkündür.
    Anket: Günlük teklif edilen anketlerin doldurulması ile de anket başına 0,3 dolardan 1,5 dolara kadar para kazanmanız mümkündür. Verdiğiniz bazı kişisel ön bilgiler her ankete seçilememenize de sebep olabilir tabi. Cinsiyet, yaş, meslek, gelir vb. durumlarınıza göre, size “anket için uygun olmadığınız” söylenen anketlerle de karşılaşabilirsiniz.

    Oyun: Grid adı verilen oyunlarda 600 parçadan oluşan bir tabloda, bazı parçalara 0,01 dolardan 10 dolara (sitesine göre 2 dolar ya da 5 dolar) kadar ödül konuluyor ve size günlük 5 – 30 parça tıklama hakkı veriliyor. Tutturana ödül veriliyor.

    Teklif: Bilinen bazı aplikasyonların cep telefonuna yüklenmesi veya bazı bilinen sitelere ücretsiz üye olunması teklifleri ile teklif başına 1 dolara kadar para kazanmanız mümkündür.

    Görev: Bazı internet sitelerinde site içeriğinin incelenmesi ve belirlenmesi gibi kolay görevlerin yerine getirilmesi ile birlikte de 1 dolara kadar para kazanmanız mümkün olacaktır. Bu görevler başta bir test aşamasından geçmeyi (10 test görevi yerine getirmek gibi) ya da belli sayıda reklam tıklamayı gerektirebilir (1000 tıklama – 1 hafta 10 gün sonra tıklamış olursunuz zaten). Ardından görevleri yerine getirdikçe seviyeniz artacak ve daha fazla görev teklifi ile karşılaşıp gelirinizi artırabileceksiniz.

    Son olarak, eğer referansınızla başkalarını da üye yapabilirseniz, o kişilerin kazançlarından da yüzde alacaksınız.

    Bu sitelerden para kazanmak için yapılması gereken ise sadece ücretsiz bir şekilde üye olmak. Üye olurken ise,
    o bir kullanıcı adı belirlemeniz ve bir e-mail adresinizin olması,
    o ayrıca kazandığınız paraları gerçek banka hesabınıza aktarmanıza yarayacak olan uluslararası bir ödeme aracında hesap açmanız yeterli. (Örneğin PAYPAL, PAYZA gibi siteler)(Bu sitelerde de ücretsiz bir hesap açmak mümkün. Bu sitelerin en meşhuru olan PAYPAL şu an Türkiye‘de aktif olarak kullanılmadığı için ben PAYZA’da hesap açtım, paraları buradaki hesabıma aktarıyorum.)

    Ardından yukarıdaki gibi tıklamaları, anketleri, oyunları, teklifleri ve görevleri yerine getirdikçe hesabınızda para biriktirebilir ve biriken paralarınızı belli bir miktara ulaştıkça (kimi sitede 2 dolar kimisinde 8 dolar) gerçek hesabınıza aktarabilirsiniz. (cüzi bir komisyon alıyorlar tabi aktarma sırasında)

    Özetlersek;
    Aşağıda linklerini paylaştığım ve benim tespit ettiğim kadarıyla sırasıyla en kazançlı PTC sitelerine üye olup, reklam tıklamaları ve diğer kazanç yolları ile para kazanıp, bu kazandığınız parayı PAYZA (veya diğer ödeme kanalları) hesabınıza aktarıp, ardından da buradan gerçek banka hesabınıza aktarmanız yeterli olacak. Sonra bu paraları afiyetle yiyebilirsiniz :)

    Hayırlı kazançlar.

    Üye olduğum PTC siteleri:
    - Clicksense (2007’den beri aktif)
    http://www.clixsense.com/?9698282
    - Neobux (2008’den beri aktif)
    https://www.neobux.com/?r=suimen
    - ojooo
    https://wad.ojooo.com/register.php?ref=suimen
    - Grandbux
    http://www.grandbux.net/?ref=suimen
    - Goldenclix
    http://www.goldenclix.com/?ref=suimen
    - scarlet-clicks
    http://www.scarlet-clicks.info/?ref=suimen
    - clixblue
    http://www.clixblue.com/index.php?ref=suimen




  • İnternetten Para Kazanma Yolları (2019 Güncel Liste)



    Myiyo nedir : Global mo-web.net’in Türkiye iştirakı olan Myiyo, interaktif online araştırma hizmeti sunan, iletişim ağı ve pazar araştırmaları üzerine Türkiye dahil dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteren bir araştırma şirketidir.

    Myiyo, ulusal ve uluslararası şirketler, kuruluşlar ve hükümetler için çeşitli anketler düzenliyor. Elde edilen sonuçlar genelde önemli kararların verilmesi için temel olarak kullanılıyor. (Örneğin seçim anketi gibi) Bu şekilde ankete katılanların isteklerine yönelik yeni ürünler ve hizmetler geliştirilmeye çalışılıyor.

    Fikriniz myiyo için değerlidir ! Her katıldığınız anket için puan kazanır ve bu puanlarınızı nakite çevirerek para kazanabilirsiniz.. Başarılı bir anketin ödülü anketin uzunluğuna ve karmaşıklığına bağlıdır.

    Bu nedenle, başarılı anketin ödülü 500 ile 10.000 puan arasında yer almaktadır.

    10.000 puanlık bir anketin ödülü 10 Euro’dur. (23 TL) Ödeme alabilmek için en az 20.000 puan kazanmış olmanız gerekir. 20.000 Puan = 20 Euro = 50 TL civarı.


    Aşağıdaki ülkelere yerel dillerde anketler göndermektedir.

    Türkiye, Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya, Polonya, Litvanya
    Kayıt olduğunuzda, e-posta adresiniz doğrulandıysa ve profilinizi doldurduysanız anketlere davet edilmek için bir engel kalmamış demektir. Yeni bir anket mevcut olduğunda size e-posta gönderilecek. Giriş yaptıysanız anketler listesini “Anketler” bölümünde görebilirsiniz.

    İnternetten Para Kazanma Yolları (2019 Güncel Liste)


    Doldurduğunuz anketlerdeki veriler diğer katılımcılar ile birlikte anonim hale getirilerek analiz edilmetedir. Anketler hiçbirzaman bireysel kullanıcıları tanımlama imkanına sahip değil, bu nedenle markalar sadece yanıtları görebilir. Hiçbir anket de sizin isminiz yada mail adresiniz kaydedilmez. Kısacası anketi talep eden kuruluş sizin özel bilgilerinizi göremez.

    Myiyo araştırma şirketi için sıkça sorulan bazı sorular

    Myiyo hesap bakiyemi nereden kontrol edebilirim?

    Kazandığınız puanlarınızı ana menüdeki anketler kısmından görebilirsiniz. Bu bölümde puanlarınızın para karşılığını da görebilirsiniz.

    Bazen bir ankete daha önce katıldığım söyleniyor, neden?

    Eğer bir ankete tıkladığınızda daha önce katıldığınızdan dolayı reddediliyorsanız ve siz daha önce bu ankete katılmadığınızdan eminseniz, bunun bir kaç sebebi vardır. Bir ihtimal aynı bilgisayardan başka birisi anket bağlantısına tıklamış olabilir. Diğer ihtimal ise başkaları ile birlikte aynı İnternet bağlantısını kullanmanız olabilir. (örneğin, şirket ağı veya aynı internet kafe içerisinde aynı ankete katıldınız.) Kısacası aynı ip’den veya bilgisayardan aynı ankete bir kez katılabilirsiniz. Not: Farklı hesaplar açarak aynı anketi doldurmaya çalışmayın. Bu durumlarda hesabınız kapatılır ve ödülleriniz verilmez.

    Puanlarımın para değeri ne kadardır?

    Myiyo araştırma şirketinde 1.000 puan 1 Euro değerindedir. TL değeri Euro ve para birimi arasındaki geçerli kur üzerinden hesaplayabilirsiniz.

    Ankete katıldığım halde neden para ödenmedi?

    Myiyo’da bir anketten para kazanabilmek için anketi başarı ile tamamlamanız gerekmektedir. Bazen anket esnasında reddedilebilirsiniz. Örneğin hedef kitleye uymadığınızda. Çok hızlı yanıtlar veya mantıksız yanıtlar verdiğinizde.

    Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın anketlerinden de kazanın.

    Arkadaşlarınızı yada mail listenize e-posta ile davetiye göndermek istiyorsanız “Topluluk” altmenüsünde “Arkadaş bul” bölümüne tıklayarak formu doldurun. Ayrıca arkadaşlarınıza “Anketler” bölümünden kişisel Reklam-bağlantınızı vererek ödül olarak en az bir ankete katılan her yeni üye için 500 puan kazanabiliyorsunuz. Kısacası hem anket doldurarak, hemde davet ettiğiniz kişilerden kazanç elde etmeniz mümkündür.

    Ödeme alırken herhangi bir masrafım olacak mı?

    Hayır, ödeme yapılırken para transferi (paypal,eft veya havale masrafları) maliyetlerini tamamen myiyo karşılıyor.

    Üyeğiniz sizin açınızdan herhangi bir yükümlülük gerektirmez. Anketlere katılma zamanını siz belirlersiniz ve ne zaman isterseniz profilinizi silebilirsiniz.

    Kaç hesaba sahip olabilirim?

    Bir ankete aynı kişinin birden fazla katılmasını önlemek adına, myiyo’da sadece tek bir hesap açabilirsiniz. Çoklu hesaplar dolandırıcılık diye anlaşılabilir ve hesabınız kapatılabilir.

    Hangi konular hakkında anketler gönderiliyor?

    Anketlerin konuları birbirinden çok farklı olabilir. Ürün ve hizmetler konusunda geniş bir yelpazede anketler gönderiliyor. Örneğin hükümet, siyaset, eğlence, spor, araba, tatil gibi anketler.

    Anketler uzunluğu ne kadar?

    Yaklaşık bir anket 20 soru içerir ve ortalama 12 dakika sürer. 20 dakikadan daha az yada daha fazla süren anketlerde çıkacaktır. Uzun süren bazı anketlerin yarısında ara vererek daha sonra yeniden devam edebilirsiniz.

    İnternetten Para Kazanma Yolları (2019 Güncel Liste)



    ÜYELİK İÇİN BAŞVUR

    https://www.myiyo.com




  • Şu:https://www.myiyo.com/?ref=361967841 linkden de ulaşabileceğiniz harika ve hızlı para yapma yolu.
  • 🔗 Forum Siteleri Açarak İnternetten Para Kazanma

    🔗 Resim Yükle, Paylaş ve Kazan

    🔗 Myiyo İle Para Kazan ( Anket Sitesi )

    🔗 Netlioo İle Yatırımsız Para Kazan

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Anket Sitelerin Listesi

    🔗 SEO Yaparak İnternetten Para Kazanmak

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Platformlar

    🔗 İnternetten Para Kazanma Yöntemleri Ve Para Kazandıran İşler

    🔗 Ptc Sitelerin Listesi

    🔗 Müzik Dinleyerek İnternetten Para Kazanmak

    🔗 Para Kazanmak İçin Bu Tuzağa Düşmeyin 〈〈PTC-Paid To Click siteleri〉〉

    🔗Youtube'den Para Kazanmanın İncelikleri

    🔗 İnternette En Popüler Para Kazanma Yolları | Evde Ek İş

    🔗 Evden Yapabileceğiniz Para Kazandıran İşler

    🔗 〈Güncel〉 İlginç Online Para Kazanmanın Yolları !!

    🔗 Geze Geze Para Kazanabileceğiniz 7 İş Fikri

    🔗 Cep Telefonundan Para Kazanmak

    🔗 Soru Cevap ᐅ Youtubedan Nasıl Para Kazanılır- Youtube Telifsiz Müzikleri Nasıl Bulunur.?



    》 》 》 》》 》》 REKLAM 《 《《 《《《《

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları - Withknown

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları ~ Quora

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları | Trink24 ™


    》 》 》 》》 》》 BONUS 《 《《 《《《《

    🔗 Arama Motorlarına Kayıt ✎

    🔗 Ücretsiz Kayıt yapılacak 50 Arama Motorunun Listesi

    🔗 Organik Hit Arttırma Yöntemleri

    🔗 432 Adet Yabancı Ücretsiz Dizin Gönderme Sitelerin Listesi

    🔗 ➧Mp3 Upload Siteleri

    🔗 Faydalanabileceğiniz Site Adresleri




  • İnternet üzerinde pek çok para kazanma sitelerinin var olduğunu söylemiştim. Genelde bunlar web tabanlı oyun siteleri olmakla beraber alternatif ve daha iyi para kazandıran siteler de mevcut. Bunlardan bir tanesi myiyo.com 'dur.

    Bu anket sitesine üye olduktan sonra profil bilgilerinizi girerek ve epostanızı onaylatarak 600 puan kazanabilirsiniz. Puandan bahsetmişken şimdiki kurda 1000 puan 4 TL'ye tekabül etmektedir. Gerekli profil bilgilerinizi girdikten sonra bir de profil anketi denen bir bölüm var. O bölümü olabildiğince düzgün ve kendinize uygun doldurmalısınız. Aksi takdirde gelecek olan anketlere verdiğiniz bazı cevaplar ile sanırım uyum arıyor. Eğer uymazsa puan vermiyor.

    İlk üye olduktan sonra bana anket gelmiyor diye üzülmeyin ya da telaşlanmayın. Ben aynısını yaptım velhasıl anketin gelmesi 2 haftaya kadar sürebiliyor. Anketleri doldurmadan önce yaklaşık kaç dakika süreceği belirtiliyor ve anketi tamamladıktan sonra onaylama sürecine gidiyor. Onaylama süreci 1-2 hafta sürmekle beraber onaylanmasının verdiğiniz cevapların tutarlılığına göre değiştiğini söyleyebilirim.


    Anketine göre değişen kazandığınız puanlar 19400 minimum eşiğine ulaştığında ödemeyi PayPal ya da IBAN numarasına alabiliyorsunuz. Ayrıca referans sistemi ile her kazandırdığınız üye için 500 puan veriyor ancak bu puanı kazandırdığınız üye ilk anketini yaptığında alıyorsunuz.

    En güzel yanı ise zaman harcamadan, kafa patlatmadan ve dışarda olsanız dahi telefondan anketi doldurarak ekstra gelir elde edebilirsiniz. Demiyorum ki kazanacağınız para ile yaşarsınız ancak emaile gelen anket bildirimine tıklayıp 5 dakikada peyder pey para kazanabilirsiniz.

    İnternetten Para Kazanma Yolları (2019 Güncel Liste)


    myiyo.com




  • epey bir süredir internet üzerinden deneyimlediğim bazı sanal para veya dolar/euro/tl veren/verdiğini iddia eden siteler var. bunların doğru olanlarını öğrendiğim için sizinle paylaşmak istedim. bunlardan güvendiklerimi sıralayacak olursam:


    --->ödeme yapıyor---> anket başına dolar kazanacağınız sitenin ref'li linki https://www.ysense.com/?rb=72287798 dövizin halini düşünürsek harika bir seçenek. bilgisayar veya mobil üzerinden üye olunarak anket başına dolar kazanacağınız sitedir.aynı zamanda bu sitede oyun oynayarak veya görevleri tamamlayarak da dolar kazanabiliyorsunuz. sitedeki püf noktalar şunlar: verdiğiniz tüm bilgileri doğru girin, site içinde karışıklık olunca anketten atabiliyorlar. ilk başlarda sizi denemek için anketten bilerek de atabiliyorlar bazen ama siz sabırla denemeye devam edin. anket başında size ''sizin veya bir yakınınızın şu şu şu sektörlerde çalışmışlığı varmıdır'' tarzında soruları olacak. her zaman hiçbiri seçeneğini seçin. yakın zamanda telefon, araba, televizyon vs alacakmısınız sorularına her zaman evet diyin çünkü anketin amacı bu zaten. tlf tv gibi şeyleri almak için bütçeniz nedir diye sorarlarsa da yüksek seviyede fiyat girin çünkü ucuz ürünlerin anketi pek yapılmaz. ayrıca dikkatli olmanız gereken bir nokta var: bazen sitede seçenekleri rasgele işaretlediğimizden adamlar yukarıda not olarak ''şu soru için şu seçeneği işaretleyin'' diyerek anket doğrulukk testi yapıyor. buna dikkat etmelisiniz. vereceğim ref'li link üzerinden üye olursanız bu ve benzeri sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışırım.

    ysense için anlattıklarıma ek olarak oyun içerisindeki offers'larda bulunan mobil oyunlardan rise of kingdom (17.5 $), board kings (13 $, play bingo (20 $), the walking dead (10 $), looney tunes (10 $) ve buna benzer oyunlardan dolar kazanma şansınız mevcut. oyunları eş zamanlı da oynayabilirsiniz ve bitirdikten sonra telefonunuzu sıfırlayarak yeniden başlarsınız. bunları oynayarak hem eğlenceli zaman geçirirsiniz hem de extradan para kazanabilirsiniz. ben artık oyunları oynuyorum anket çözmekten ziyade. oyunları oynadıkça tecrübe kazanıyor ve daha kısa sürede bitiriyorum artık.


    --->ödeme yapıyor---> bilgisayar üzerinden veya uygulamasını indirerek mobilden anket doldurarak euro kazanabileceğiniz bir site. herhangi bir şekilde para yatırmıyorsunuz.siteye şuradan


    https://panel.marketagent.com/ShortReg/Registration/tr?RefUID=2840066 üye olup bilgilerinizi doldurduktan sonra profil genişletme kısmından kendinizle ilgili bilgiler verip size uygun anketleri de karşınıza çıktığında çözerseniz hesabınıza euro eklendiğini göreceksiniz.(bazen biraz sürebiliyor eklenmesi) sitedeki püf noktalar şunlar: verdiğiniz tüm bilgileri doğru girin, site içinde karışıklık olunca anketten atabiliyorlar. ilk başlarda sizi denemek için anketten bilerek de atabiliyorlar bazen ama siz sabırla denemeye devam edin. anket başında size ''sizin veya bir yakınınızın şu şu şu sektörlerde çalışmışlığı var mıdır'' tarzında soruları olacak. her zaman hiçbiri seçeneğini seçin. yakın zamanda telefon, araba, televizyon vs. alacak mısınız sorularına her zaman evet diyin çünkü anketin amacı bu zaten. tlf tv gibi şeyleri almak için bütçeniz nedir diye sorarlarsa da yüksek seviyede fiyat girin çünkü ucuz ürünlerin anketi pek yapılmaz. ayrıca dikkatli olmanız gereken bir nokta var: bazen sitede seçenekleri rastgele işaretlediğimizden adamlar yukarıda not olarak ''şu soru için şu seçeneği işaretleyin'' diyerek anket doğruluk testi yapıyor. buna dikkat etmelisiniz.


    --->ödeme yapıyor---> anket başına Türk lirası kazanabileceğiniz site www.havucum.com ( çerez parası veya uzun süre oynayıp biraz birikim yapabilirsiniz)


    --->ödeme yapıyor---> belki de en kazançlı olanı ve sürekli olanı, youtube üzerinden para kazanmaktır. tabii bunun için 4000 saat izlenme ve 1000 aboneye sahip bir kanalınız olması şartı vardır. sizlere tavsiyem türkçe içerikli bir video hazırlamamanız ki Türkçe bir kanalınız olursa müşteri kitleniz sadece türkler olur bu da yurt içi ve yurt dışı yaklaşık 100 milyon hedef kitle. ancak yabancı içerikli bir kanalınız olursa bu defa tüm dünya sizin müşteri kitleniz olur ki youtube'un reklam gelirleri ülkemiz için yaklaşık 1000 gösterim başına 1$, abd 10$, uk 20$, avustralya, isviçre gibi geliri yüksek olan ülkeler için ise 40$'a kadar çıkıyor. benim eski kanalım compilation tarzı derleme kanallarıydı , kedi videoları ve araba videoları üzerine. herhangi bir emek harcamadan youtube para kazanma şartlarını aştım ancak youtube 'tekrar kullanılan içerik' nedeniyle para kazanmaya açmadı. sadece dışarıdan reklam alarak bir miktar para kazanabiliyorum. sizin kanalınızın yurt dışı ve tüm dünyaya yönelik içerik üretebileceğiniz türde olmasını tavsiye ederim. kendinizi göstermekten çekiniyor olabilirsiniz veya ingilizce diline hâkim olmaya da bilirsiniz ancak benim kanalımda da göreceğiniz gibi herhangi bir şekilde izleyenleri kanalda tutabilecek bir video çekebilirsiniz. güzel bir müzik eşliğinde bir uğraş, bir icat, bir işlem vs. yapmak gayet de mümkün. biraz da piyango gibi aslında bu işler tutarsa harika bir gelir kapısı ve ömür boyu kapanmayacak size, çocuklarınıza ve torunlarınıza dahi kalabilecek bir kanal ortaya çıkacak. merak edenler için benim kanalım bu şekilde https://www.youtube.com/watch?v=qp26947HNvw

    ( bir diğer kanalım da KPSS üzerine https://www.youtube.com/watch?v=hfK0fkz9WMQ )


    herhangi bir şekilde zor bir emek vermeden yaklaşık 1 saatte çekiyorum videoları. benim için de bir terapi oluyor bir yandan. ( destek olmak için kanalıma abone olmanızı çok isterim.) aklımda birkaç proje daha var buna benzer. sizlere bu tarz youtube üzerinden gelir elde eden birkaç kanal örneği vereyim aklımdayken.. herifin biri lüks araba kiralıyor ve başına bir kamera takıp araç içinden sizlere video çekiyor ve sadece arabayı sürerek milyonlarca izlenme alıyor, bir diğeri sadece tren videolarını çekip youtube'a yüklüyor hiçbir dublaj efekt vs. yok yine milyonlarca izleniyor. herhangi bir compilation videosuna efekli dublaj da yapabilirsiniz mesela. bakın şimdi aklıma geldi istanbul'da yaşamıyorum artık ama orada olsaydım ben de vapurda seyahat videolarını çekerdim, belki de vardır bilmiyorum. ancak şunu biliyorum youtube çok büyük bir deniz ve çok balık var. bir şekilde yaşadığımız ülkenin zorluklarından sıyrılmak için hepimizin extra gelire ihtiyacı var.


    --->ödeme yapıyor---> saat başı satoshi/(bitconin'in kuruşu) kazanacağınız ve kazancınızı özellikle multiplay kısmından katlayabileceğiniz sitedir. bunun yanı sıra site içinde bahis oynayarak da kazancınızı arttırabilirsiniz veya siteye bitcoin yükleyerek belirli oranda kâr alabiliyorsunuz. öte yandan site içerisinde loto çekilişlerine katılarak da araba kazanma şansınız da var. üye olmak isteyenler için ref'li linki https://freebitco.in/signup/?op=s&r=37260082 . bitcoinin genel olarak yükselişini göz önüne alırsak ufak da olsa kazanmak ve kazandığınızı borsaya aktarıp trade yaparak hiç de fena olmayan kazançlar elde edebilirsiniz.


    --->ödeme yapıyor---> saat başı latoshi ( litcoin'in kuruşu) kazanacağınız aynı zamanda multiplay kısmından kazancınızı arttıracağınız sitenin ref'li linki https://free-litecoin.com/login?referer=1530568 bitcoinler gibi litecoin de genel olarak artış durumunda. ufak da olsa kazanmak ve kazandığınızı borsaya aktarıp trade yaparak hiç de fena olmayan kazançlar elde edebilirsiniz.


    *** piyasaya son zamanlarda giren ve gittikçe ünlenen pi coin adında kripto para var. stanford mezunları kurmuş, borsaya açılması yakındır şu an herhangi bir değeri yok (bitcoininde ilk başlarda yoktu) ama kullanıcılarına airdrop dağıtıyor referanssız üye olunmuyor. üye olursanız şu an için yapacağınız tek şey uygulamayı indirip bir referans ismiyle ile üye olduktan sonra, sadece günde bir kez ana ekrandaki yeşil yıldırım işaretine basmanız. bu arka planda pi coin üretiyor tlf açık kalmasa bile. bu sayede pi coin borsaya açıldığı zaman elinizde bir miktar pi coininiz olacaktır.

    uygulamayı indirdikten sonra benim ref'li linkimi girerseniz müteşekkir olurum.


    https://minepi.com/qencer invitation : qencer


    tüm bunların dışında, makale yazarak, çeviri yaparak, osmanlıcayı günümüz türkçesine çevirerek, yandex tolokaya yardımcı olarak domain adresi satın alarak, da para kazanabilirsiniz.. başka aklıma gelen olursa editlerim herkese bol kazançlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agile -- 11 Kasım 2022; 15:54:43 >




  • Ysense tek geçerim 2010 yılından beri tek ödeme aksatmadan en çok kazandığım anket ve task sitesidir.


    https://www.ysense.com/?rb=59407371 üye olabilirsiniz saygılar


    Anketler Türkçe geliyor fakat tasklar ingilizce ben task yapmıyorum. Task yapan yüklü miktarda para alıyor. Anketler bana yetiyor. Task yaparsanız ingilizceniz iyise herşey daha güzel olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.